Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PINNED Black Friday 2018

PINNED Este Black Friday țeapa? Dis...

Synology DS218Play

Securom-Conflict with Emulation S...
 Sursa buna?

Joburi de acasa si Joburi in timp...

Tutorial - instalare LINUX pe lap...

Camera marsarier Passat b7
 Emisiunea lui Cabral de la Pro TV...

concediul medical - schimbul 3

Rezolvare legala

Caut un topic
 RHEL8

4k convertit in 1080p sau BluRay ...

Problema leduri.

manechin de antrenament pentru sp...
 

VW Passat - update harti stock GPS

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,490
  • Înscris: 11.11.2007
Salut! Un prieten de-ai mei tocmai si-a cumparat un VW Passat, cu navigatie integrata in sistemul de bord. Nu ma pricep la aceste dispozitive, fapt pentru care va cer sfatul voua. M-ar interesa sa aflu ce model de sistem este instalat pe aceasta masina si ce software as putea sa instalez (daca este posibila instalarea unui alt soft, gen cel pentru RNS 510 & RNS 810).

[ http://i65.tinypic.com/3024zue.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i67.tinypic.com/2hdy8ok.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
d0d00

d0d00

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 532
  • Înscris: 06.05.2015
pai si nu va uitati ce navi are ?

#3
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,490
  • Înscris: 11.11.2007
Nu stiu unde sa ma uit. Presupun ca e modelul RNS 310.

#4
amami

amami

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 20.09.2010
Poate sa fie RNS 310 sau RNS 315.
Apasa pentru 10 sec. butonul setup si iti va aparea ceva scris.
Daca sunt doar 3 rinduri insemna ca este RNS 310, daca vor fii 5 rinduri ( prima data 3 rinduri, dar poti sa dai mai jos si mai sunt inca alte doua rinduri) inseamna ca este RNS 315.
Modelul RNS 310 functioneaza doar cu SD-ul introdus.
Modelul RNS 315 are si memorie interna, deci poti sa copiezi datele de pe card in memoria interna, sau poti sa folosesti si navigatia de pe card.

#5
al bundy ro

al bundy ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 22.02.2007
NU are card introdus, deci este un RNS315. LA acesta se cumpara hartile cu tot cu card.

#6
amami

amami

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 20.09.2010
De fapt pentru amundoua modelele se cumpara cardul cu harti.
Au inceput sa se gaseasca pe net la un pret decent, nu sunt originale dar functioneaza bine.
Dar inainte sa cumperi pentru un model de navigatie, trebuie sa fi sigur ce anume ai pe masina

#7
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,490
  • Înscris: 11.11.2007

View Postamami, on 22 noiembrie 2016 - 16:44, said:

Poate sa fie RNS 310 sau RNS 315.
Apasa pentru 10 sec. butonul setup si iti va aparea ceva scris.
Daca sunt doar 3 rinduri insemna ca este RNS 310, daca vor fii 5 rinduri ( prima data 3 rinduri, dar poti sa dai mai jos si mai sunt inca alte doua rinduri) inseamna ca este RNS 315.
Modelul RNS 310 functioneaza doar cu SD-ul introdus.
Modelul RNS 315 are si memorie interna, deci poti sa copiezi datele de pe card in memoria interna, sau poti sa folosesti si navigatia de pe card.

Am incercat, imi apar 4 linii (??!):
- Part number - xxx
- SW - 0010
- System HW - H05
- Navigation data basis - EU West V01

Edited by DeuxEx, 22 November 2016 - 22:29.


#8
amami

amami

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 20.09.2010
Da sunt 4 informatii, nu 5.
Aici ai niste imagini pentru RNS 315
Attached File  315_1.jpg   298.95K   82 downloads   Attached File  315_2.jpg   272.72K   76 downloads

#9
al bundy ro

al bundy ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 22.02.2007

View PostDeuxEx, on 22 noiembrie 2016 - 22:28, said:

Am incercat, imi apar 4 linii (??!):
- Part number - xxx
- SW - 0010
- System HW - H05
- Navigation data basis - EU West V01
la ce era mai important ai pus xxxx....

#10
DeuxEx

DeuxEx

    Dark Matter

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,490
  • Înscris: 11.11.2007
3c0035279

Deci e RNS315... Cat costa hartile in Romania?

#11
al bundy ro

al bundy ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 22.02.2007
DA, este un RNS315.

#12
amami

amami

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 20.09.2010
cauta pe olx.ro, sunt preturi si preturi. De exemplu https://www.olx.ro/o...html#f06bb5546d

Edited by amami, 23 November 2016 - 15:23.


#13
marean_care_este

marean_care_este

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 20.05.2018
Salut ! Am încercat si eu linkul acesta dar anuntul este dezactivat ...alt link ? Sau ceva ajutător pt ca ma interesează ! Mulțumesc !

#14
NaturalBornGamer

NaturalBornGamer

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,655
  • Înscris: 25.02.2009
Si e chiar asa de greu sa imi fac un update la card sa imi functioneze navigatia?
Am si eu un Passat B6, navi 315,dar pe card is instalate cateva tari din vest.As vrea sa imi pun singur 2 3 harti,am in plan un city break in Polonia,prin Varsovia..Auscwitz..etc

#15
amami

amami

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 938
  • Înscris: 20.09.2010
Gasesti mai multe informatii despre "how to" aici https://www.gpszone.....php?f=120&t=10

#16
NaturalBornGamer

NaturalBornGamer

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,655
  • Înscris: 25.02.2009

 amami, pe 09 noiembrie 2018 - 09:02, a scris:

Gasesti mai multe informatii despre "how to" aici https://www.gpszone.....php?f=120&t=10
Multumesc frumos. Mare domn.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate