Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema neintuitiva de matematica

La multi ani @_RBT_!

La multi ani Romania!

La multi ani Forumului Softpedia&...
 Nu pot instala aplicatii de la su...

TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...
 Cilindree mica versus cilindree m...

Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...
 Recomandare prelungire cablu inst...

Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

bari de bronz/alama si crom/inox

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

mettre

mettre

Active Member

• Grup: Members
ofer spre vanzare bari de bronz si crom/inox
dimensiunile barilor de bronz 310 mm / 50 mm
dimensiunile barilor de inox 370 mm / 40 mm

mai am alte bucati de bronz, de genul 100 mm / 100 mm
pt oferte mesaj privat.

Attached Files

Edited by mettre, 22 November 2016 - 09:31.

gcom61

gcom61

Senior Member

• Grup: Senior Members
Ceva preturi ne spui?

mettre

mettre

Active Member

inca ma documentez pt ca nu stiu cu cat se vinde..........ce am vazut eu pe olx 37/kg
dar nu ma grabesc pt ca nu il tin in carca...........cred ca a stat 10-15 ani in magazia unde l-am descoperit :) deci mai poate astepta.
ideea e ca e pacat de el sa il dau la colectorii de fer........asta e bun pt facut piese , roti dintate etc..........
l-am pus la 25lei/kg, pe olx sa vad daca se cauta si am primit ceva telefoane asta ma face sa cred ca inca exista meseriasi care lucreaza

iti dai seama ca daca il vrea cineva pe tot il dau cu mult mai putin decat se vinde pe olx gen 37 lei

dar va dura pana voi avea timp sa fac poze la toate piesele...........
plus ca am de facut foarte multe poze la piese componente de strung universale, masina de rectificat etc pt ca am gasit si din astea noi noute.........dar dureaza pt ca tre sa aflu intai ce sunt fiecare in parte........sa vad preturile etc........aa si inca ceva pietre tot de rectificat......pietre mari de tot......freze diferite tipuri multe rau......
timp sa am

scaiba

scaiba

Pastafarian

• Grup: Validating

View Postgcom61, on 24 noiembrie 2016 - 10:39, said:

Ceva preturi ne spui?
Fain ar fi şi o zonă aproximativă măcar, că-i scump curierul și grele barele...

Edited by scaiba, 24 November 2016 - 17:34.

mettre

mettre

Active Member

pai in bucuresti , ploiesti transp gratuit ....... pt ca imi sunt in drum.......mai sunt ceva localitati pe care le am in drum la sf de saptamana.......

gcom61

gcom61

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postmettre, on 24 noiembrie 2016 - 17:33, said:

inca ma documentez pt ca nu stiu cu cat se vinde..........ce am vazut eu pe olx 37/kg
dar nu ma grabesc pt ca nu il tin in carca...........cred ca a stat 10-15 ani in magazia unde l-am descoperit Posted Image deci mai poate astepta.
ideea e ca e pacat de el sa il dau la colectorii de fer........asta e bun pt facut piese , roti dintate etc..........
l-am pus la 25lei/kg, pe olx sa vad daca se cauta si am primit ceva telefoane asta ma face sa cred ca inca exista meseriasi care lucreaza

iti dai seama ca daca il vrea cineva pe tot il dau cu mult mai putin decat se vinde pe olx gen 37 lei

dar va dura pana voi avea timp sa fac poze la toate piesele...........
plus ca am de facut foarte multe poze la piese componente de strung universale, masina de rectificat etc pt ca am gasit si din astea noi noute.........dar dureaza pt ca tre sa aflu intai ce sunt fiecare in parte........sa vad preturile etc........aa si inca ceva pietre tot de rectificat......pietre mari de tot......freze diferite tipuri multe rau......
timp sa am

Ufff...uite asa se-nbolnaveste omu'...Unii au prea multe si altii....

eugendragnea2412

eugendragnea2412

Junior Member

"magazia" in care le-ai gasit este a ta sau urmeaza sa dau cu subsemnatul peste cateva luni daca iau ceva de la tine?

mettre

mettre

Active Member

eugen nu mai ai de ce sa iti faci griji........s-a dat tot cu 20 per kg.
topicul poate fi inchis!

eugendragnea2412

eugendragnea2412

Junior Member

Sa-ti fie de bine,daca le iese cu amnistia nu trebuie sa-ti faci probleme!

mettre

mettre

Active Member

mda nu-ti inteleg gluma........tre sa fi retard sa crezi ca unul care fura niste lucruri vine si le ofera spre vanzare pe un forum unde se poate afla foarte simplu identitatea......iar treaba cu amnistia wtf??? nu fac parte din tabara rosie............si inca ceva......nu prea vei vedea hoti borfasi etc pe un forum de gradinari........dar ma rog..........ce-o fi in capul tau dreq stie

si cu asta stop........nu vreau dialog
scaiba te rog frumos sa inchizi topicul asta si sa ma scuzi pt cele scrise mai sus dar m-a scos din sarite omul asta jignindu-ma fara nici macar sa ma cunoasca,,,,,,

eugendragnea2412

eugendragnea2412

Junior Member

View Postmettre, on 23 ianuarie 2017 - 02:16, said:

........tre sa fi retard ....ce-o fi in capul tau dreq stie

....m-a scos din sarite omul asta jignindu-ma fara nici macar sa ma cunoasca,,,,,,

Mare om...mare caracter!
Te ataci pentru ca a observat cineva ca vinzi lucruri care nu sunt in proprietatea ta...
Daca nu erau de furat explicai ce si cum...
Nu mai conteaza,regret ca m-am impiedicat de tine...si cu asta am terminat!

Edited by eugendragnea2412, 23 January 2017 - 10:03.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate