bari de bronz/alama si crom/inox
Last Updated: Jan 23 2017 10:02, Started by
mettre
, Nov 22 2016 09:23
·
0

Posted 22 November 2016 - 09:23

ofer spre vanzare bari de bronz si crom/inox
dimensiunile barilor de bronz 310 mm / 50 mm dimensiunile barilor de inox 370 mm / 40 mm mai am alte bucati de bronz, de genul 100 mm / 100 mm pt oferte mesaj privat. Attached FilesEdited by mettre, 22 November 2016 - 09:31. |
Posted 24 November 2016 - 17:33

inca ma documentez pt ca nu stiu cu cat se vinde..........ce am vazut eu pe olx 37/kg
dar nu ma grabesc pt ca nu il tin in carca...........cred ca a stat 10-15 ani in magazia unde l-am descoperit ![]() ideea e ca e pacat de el sa il dau la colectorii de fer........asta e bun pt facut piese , roti dintate etc.......... l-am pus la 25lei/kg, pe olx sa vad daca se cauta si am primit ceva telefoane asta ma face sa cred ca inca exista meseriasi care lucreaza iti dai seama ca daca il vrea cineva pe tot il dau cu mult mai putin decat se vinde pe olx gen 37 lei dar va dura pana voi avea timp sa fac poze la toate piesele........... plus ca am de facut foarte multe poze la piese componente de strung universale, masina de rectificat etc pt ca am gasit si din astea noi noute.........dar dureaza pt ca tre sa aflu intai ce sunt fiecare in parte........sa vad preturile etc........aa si inca ceva pietre tot de rectificat......pietre mari de tot......freze diferite tipuri multe rau...... timp sa am |
Posted 24 November 2016 - 17:33

Posted 24 November 2016 - 17:35

pai in bucuresti , ploiesti transp gratuit ....... pt ca imi sunt in drum.......mai sunt ceva localitati pe care le am in drum la sf de saptamana.......
|
Posted 24 November 2016 - 17:38

inca ma documentez pt ca nu stiu cu cat se vinde..........ce am vazut eu pe olx 37/kg dar nu ma grabesc pt ca nu il tin in carca...........cred ca a stat 10-15 ani in magazia unde l-am descoperit ![]() ideea e ca e pacat de el sa il dau la colectorii de fer........asta e bun pt facut piese , roti dintate etc.......... l-am pus la 25lei/kg, pe olx sa vad daca se cauta si am primit ceva telefoane asta ma face sa cred ca inca exista meseriasi care lucreaza iti dai seama ca daca il vrea cineva pe tot il dau cu mult mai putin decat se vinde pe olx gen 37 lei dar va dura pana voi avea timp sa fac poze la toate piesele........... plus ca am de facut foarte multe poze la piese componente de strung universale, masina de rectificat etc pt ca am gasit si din astea noi noute.........dar dureaza pt ca tre sa aflu intai ce sunt fiecare in parte........sa vad preturile etc........aa si inca ceva pietre tot de rectificat......pietre mari de tot......freze diferite tipuri multe rau...... timp sa am Ufff...uite asa se-nbolnaveste omu'...Unii au prea multe si altii.... |
Posted 20 January 2017 - 23:59

"magazia" in care le-ai gasit este a ta sau urmeaza sa dau cu subsemnatul peste cateva luni daca iau ceva de la tine?
|
Posted 22 January 2017 - 23:29

eugen nu mai ai de ce sa iti faci griji........s-a dat tot cu 20 per kg.
topicul poate fi inchis! |
Posted 22 January 2017 - 23:38

Sa-ti fie de bine,daca le iese cu amnistia nu trebuie sa-ti faci probleme!
|
Posted 23 January 2017 - 02:16

mda nu-ti inteleg gluma........tre sa fi retard sa crezi ca unul care fura niste lucruri vine si le ofera spre vanzare pe un forum unde se poate afla foarte simplu identitatea......iar treaba cu amnistia wtf??? nu fac parte din tabara rosie............si inca ceva......nu prea vei vedea hoti borfasi etc pe un forum de gradinari........dar ma rog..........ce-o fi in capul tau dreq stie
si cu asta stop........nu vreau dialog scaiba te rog frumos sa inchizi topicul asta si sa ma scuzi pt cele scrise mai sus dar m-a scos din sarite omul asta jignindu-ma fara nici macar sa ma cunoasca,,,,,, |
|
Posted 23 January 2017 - 10:02

........tre sa fi retard ....ce-o fi in capul tau dreq stie ....m-a scos din sarite omul asta jignindu-ma fara nici macar sa ma cunoasca,,,,,, Mare om...mare caracter! Te ataci pentru ca a observat cineva ca vinzi lucruri care nu sunt in proprietatea ta... Daca nu erau de furat explicai ce si cum... Nu mai conteaza,regret ca m-am impiedicat de tine...si cu asta am terminat! Edited by eugendragnea2412, 23 January 2017 - 10:03. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users