![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Dezinfectie cusca caine?
Last Updated: Nov 27 2016 14:47, Started by
magaenea
, Nov 21 2016 23:23
·
0

Posted 21 November 2016 - 23:23

Salve
Cu ce se poate dezinfecta o cusca si tarcul unui caine ? Doctorul veterinar mi-a recomandat Ecocid dar se pare ca nu prea a dat roade...trebuie ceva mult mai puternic. Va multumesc. |
Posted 21 November 2016 - 23:43

10-15% clor pentru rufe si restul apa -> arde si distruge tot.
Iar pentru spalat detergent de vase si clatit bine. Edited by arg, 21 November 2016 - 23:45. |
Posted 21 November 2016 - 23:46

Pai ce înseamnă că nu a dat roade....adică nu a scăpat cățelu de lichele?
Cățelul,are și el nevoie de tratament,degeaba dai doar cușca. |
Posted 21 November 2016 - 23:58

Primul caine a murit de pavroviroza (in ciuda tuturor antibioticelor care i-au fost administrate ) ,dupa mai bine de o luna de spalaturi si dezinfectie si dat cu var am gasit un caine maidanez,dupa o saptamana deja da semne de boala ,aceleasi simptome...
|
Posted 22 November 2016 - 00:18

Posted 22 November 2016 - 00:24

Posted 22 November 2016 - 01:11

Primul caine a murit de pavroviroza (in ciuda tuturor antibioticelor care i-au fost administrate ) ,dupa mai bine de o luna de spalaturi si dezinfectie si dat cu var am gasit un caine maidanez,dupa o saptamana deja da semne de boala ,aceleasi simptome... |
Posted 22 November 2016 - 05:43

Cu ce se poate dezinfecta o cusca si tarcul unui caine ?
dupa mai bine de o luna de spalaturi si dezinfectie si dat cu var am gasit un caine maidanez
2-3 ani de pauza la capitolul caini si cusca arsa cu toate accesoriile ce tineau de cainii care au murit ![]() |
Posted 22 November 2016 - 09:10

Cred ca e mai ieftin sa il arzi si sa faci altul.
Daca calculezi cat te costa tratamentele, trambalarea, etc, ca sa o iei de la capat cu incercarea de a dezinfecta si riscul sa se intample la fel - cred ca iesi mai ieftin. |
|
Posted 22 November 2016 - 09:16

Posted 22 November 2016 - 10:21

Virusul pavrovirotic este extrem de rezistent , supravietuieste 6 luni la temperaturi extrem de scazute . Transmiterea se face prin contact direct cu : fecale si hrana - deci nu cusca e problema ci curtea ! curtea prin care s-au imprastiat minuni si trebuie dat cu solutii recomandate de medic veterinar .
|
Posted 22 November 2016 - 12:42

Clor dar cu o pompa de gradina. Dar trebuie data toata curtea, virusul se ascunde peste tot. Te-ai grabit, macar 6 luni trebuia sa astepti. Sau nu ai dezinfectat chiar peste tot. Cu var se dadeau cotetele gainilor, pentru paduchi, dar virusii sunt ceva mai rezistenti. Sa nu exageram, ca ajungem sa dam foc si casei ![]() Si nu exagerez cu nimic i-am zis doar ce mi-a zis si mie un medic veterinar. Edited by I2O, 22 November 2016 - 12:43. |
Posted 22 November 2016 - 14:46

In articolul din link scrie ca substanta cea mai buna pentru dezinfectie este hipocloritul de sodiu adica inalbitorii.
http://www.animalutz...roza-canina.php Iar in articolul de la Speed-vet scrie ca virusul rezista in mediul ambiant timp de 3ani http://www.speedvet....a-la-caine.html Edited by Freddy12, 22 November 2016 - 14:50. |
Posted 22 November 2016 - 14:49

In articolul din link scrie ca substanta cea mai buna pentru dezinfectie este hipocloritul de sodiu adica inalbitorii. http://www.animalutz...roza-canina.php adica ce am scris in postul #2 ![]() |
|
Posted 22 November 2016 - 19:02

Va multumesc pentru sfaturi si raspunsuri.
Vreau sa mentionez ca ,cainele are propriul lui tarc de plasa de sarma ,nu umbla hai-hui prin toata curtea. Iar cainele care mi-a murit avea 8 ani iar acesta care sa imbolnavit acum are vreo 3 ani ,pe net am gasit (si mi-a confirmat si doctorul veterinar) ca acest virus se instaleaza doar la catei nevaccinati pana la varsta de 6 luni apoi se auto imunizeaza singuri si i sa parut foarte ciudat sa se imbolnaveasca caini maturi. |
Posted 22 November 2016 - 19:08

Va multumesc pentru sfaturi si raspunsuri. Vreau sa mentionez ca ,cainele are propriul lui tarc de plasa de sarma ,nu umbla hai-hui prin toata curtea. Iar cainele care mi-a murit avea 8 ani iar acesta care sa imbolnavit acum are vreo 3 ani ,pe net am gasit (si mi-a confirmat si doctorul veterinar) ca acest virus se instaleaza doar la catei nevaccinati pana la varsta de 6 luni apoi se auto imunizeaza singuri si i sa parut foarte ciudat sa se imbolnaveasca caini maturi. |
Posted 23 November 2016 - 17:44

Mai am o întrebare ;la aproximativ 6-7 metri am cuștile cu iepuri, exista vreun risc pentru ei? eu am citit pe net ca doar la câini și pisici este răspândită aceasta boala.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users