Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa
 Reciclare hard disk-uri defecte v...

Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...
 Probleme martorii de bord Opel Me...

Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma
 Buget de vis: ce caravana sa aleg...

Caut un VPN gratuit si un Antivir...

ajutor VPN

Sfaturi montaj folie antivapori l...
 

Recomandare Hero 4 Session

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Buna seara !
Ce parere aveti despre camera celor de la GoPro si anume Hero 4 Session ? Merita achizitia ? Sau mai bine ma indrept catre un Hero4 sau chiar Hero5. Stiu ca e diferenta intrea acestea 3, insa vreau sa stiu daca chiar se observa diferentele ( degeaba ma iau dupa specificatii ). Nu vreau sa filmez 4K, doar 1080p.
Camera vreau sa o folosesc la ski si la mountain bike ( daca ajuta la ceva :))) )
Multumesc !

#2
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
Salut Razvan, in cazul tau iti recomand obligatoriu o camera cu stabilizator de imagine Gyro, daca te dai cu bicicleta la munte si folosesti o camera fara stabilizator o sa fie foarte nasol, ti-o spun din proprie experienta.Cum nu doresti filmare 4K poti merge pe Gitup Git2, care are stabilizator de imagine Gyro, senzor Sony de 16Mpx, ecran, wifi, posbilitate de declansare prin telecomanda (asta trebuie sa o cumperi separat), intrare de microfon, etc.Gitup este importat de cei de la Mintech si il gasesti aici http://mintech.ro/in...1&product_id=50 sau pe eMag vandut tot de ei, dar acolo e mai scump...Daca totusi banii nu sunt o problema, poti merge pe Gopro Hero5, insa e de 3 ori mai scumpa :)
Uite ca sa iti dai seama cam cat de ajuta stabilizarea pe bicla: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LKoChqcUOB0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si un video cu Gitup Git2: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GWeFM53zxaQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#3
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016

View Postvladcosmin, on 19 noiembrie 2016 - 12:25, said:

Salut Razvan, in cazul tau iti recomand obligatoriu o camera cu stabilizator de imagine Gyro, daca te dai cu bicicleta la munte si folosesti o camera fara stabilizator o sa fie foarte nasol, ti-o spun din proprie experienta.Cum nu doresti filmare 4K poti merge pe Gitup Git2, care are stabilizator de imagine Gyro, senzor Sony de 16Mpx, ecran, wifi, posbilitate de declansare prin telecomanda (asta trebuie sa o cumperi separat), intrare de microfon, etc.Gitup este importat de cei de la Mintech si il gasesti aici http://mintech.ro/in...1&product_id=50 sau pe eMag vandut tot de ei, dar acolo e mai scump...Daca totusi banii nu sunt o problema, poti merge pe Gopro Hero5, insa e de 3 ori mai scumpa Posted Image
Uite ca sa iti dai seama cam cat de ajuta stabilizarea pe bicla: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LKoChqcUOB0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si un video cu Gitup Git2: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/GWeFM53zxaQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Multumesc de sfaturi. Chiar am gasit un video pe Yt cu GiTup Git2 la ski. Am ramas surpins de calitatea filmarii.
Deci in concluzi, dintre Hero Session si Git2 imi recomanzi GIt2 ?

#4
B_XXV

B_XXV

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,438
  • Înscris: 20.02.2010
Daca e cineva din bucuresti care vrea o drona parrot 2.o power edition sigilata sa lase un msg pe privat.scuze de offtopic

#5
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
Daca e vorba de Hero4 Session, da, as merge pe Gitup Git2 din cauza stabilizatorului de imagine.Ai sa vezi ca atunci cand prinzi camera pe piept de exemplu, stabilizatorul e mana cereasca.Trebuie sa ai in vedere ca atunci cand activezi stabilizarea de imagine iti va scade FOV-ul, insa asta e un lucru normal la orice camera care are stabilizator, un exemplu concret ai aici: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ukf89XE7yOM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Un alt "minus" ar fi aplicatia, nici pana acum n-au reusit sa realizeze o aplicatie proprie, desi suport firmware ofera destul de des, deja au ajuns la versiunea 1.6, in concesinta trebuie sa folosesti una compatibila ca "FN Cam" sa o poti conecta la smartphone.

Daca o compari cu Hero5, pierde, dar totusi e diferenta de 3x mai mare de pret intre ele.

#6
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Ce imi recomandati pentru a "mari" bateria de la Git2 ? Sa mai iau o baterie in plus, sau sa cumpar o baterie externa si sa conectez camera la ea cand se termina bateria. ( Ma refer atunci cand nu sunt acasa, de exemplu : cu bicicleta, la ski sau oriunde altundeva unde nu am curent ).

#7
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
Depinde, bateria de rezerva o bagi in camera si esti gata de filmare, pe cand cu bateria externa trebuie sa astepti aprox 2 ore pana se incarca, insa bateria externa o poti folosi si sa incarci alte lucruri.

#8
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016

View Postvladcosmin, on 10 decembrie 2016 - 10:23, said:

Depinde, bateria de rezerva o bagi in camera si esti gata de filmare, pe cand cu bateria externa trebuie sa astepti aprox 2 ore pana se incarca, insa bateria externa o poti folosi si sa incarci alte lucruri.
Mda. Si eu m-am gandit la asta,
Inca ceva :))) Acum vreau sa achizitionez camera. M-am mai uitat si pe olx si am gasit o camera noua GitUp Git 2 pro la 550 de lei insa fara garantie. Merita sa ma risc pentru 200 de lei diferenta ?

#9
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
Sincer nu stiu ce sa-ti spun, garantia e buna in caz ca ai probleme cu ea, ai pe cine sa tragi la raspundere. :)

#10
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Ieri mi-a ajung camera. :D
Deocamdata sunt multumit de ea. Am sa ii fac cateva poze si am sa le postez pe forum. Poate ii ajuta si pe alti utilizatori.

Am o nelamurire care ma pune pe ganduri.
Am un card de 32 GB MicroSdHC IU 1. Cred ca este Hama, sau SanDisk. Nu scrie pe el si nu ma tin minte ca il am de vreun an.

Totul este bine si frumos pana pun videoclipurile pe PC. Folosesc un cititor de carduri pe care il conectez la un port USB 2.0. Cand vreau sa ma uit la videoclipuri vad ca au unele sacadari.
De la ce sa fie oare ???

#11
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
S-o folosesti cu placere.Ce marca este cardul mai exact?Incearca intai sa copiezi clipurile pe PC si vezi daca tot la fel se vad.Daca face la fel, formateaza cardul in camera sau schimba-l cu altul.

#12
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016

View Postvladcosmin, on 14 decembrie 2016 - 20:25, said:

S-o folosesti cu placere.Ce marca este cardul mai exact?Incearca intai sa copiezi clipurile pe PC si vezi daca tot la fel se vad.Daca face la fel, formateaza cardul in camera sau schimba-l cu altul.
Am deschis un topic pentru aceasta problema pentru ca vroiam repede cateva sfaturi. Posted Image Cred ca in final PC-ul meu este problema. Am urcat un videoclip de test pe youtube si acolo merge ok. Iar daca il vizionez in PC merge sacadat.

Multumesc ! O voi folosi ! :D

Edited by Razvan125, 14 December 2016 - 20:28.


#13
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
Cu placere, la ce rezolutie ai filmat?E posibil ca daca nu ai o configuratie ok la PC sa iti sacadeze (la urcarea pe youtube iti mai taie din detalii si d-aia merge ok) :)

#14
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016

View Postvladcosmin, on 14 decembrie 2016 - 21:24, said:

Cu placere, la ce rezolutie ai filmat?E posibil ca daca nu ai o configuratie ok la PC sa iti sacadeze (la urcarea pe youtube iti mai taie din detalii si d-aia merge ok) Posted Image
Am rezolvat si cu pc-ul. Am pornit videoclipurile cu VLC si merg bine.
Am vazut si eu ca atunci cand am urcat pe youtube a scazut de la 1080p la 360p. Ce sa fac pe viitor ca sa nu mai scada ?

#15
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
La inceput filmul e la 360p sau 480p, dupa cateva minute ar trebui sa apara si 1080p la optiuni.Asteapta putin si vezi daca iti apare optiunea asta.

#16
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Da, a aparaut.
Cand dau pe 1080p imi sacadeaza ca inainte. :/ Doar in 720p merge ok.
Cred ca mi s-a dus placa video.

#17
vladcosmin

vladcosmin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 14.03.2007
Incearca sa instalezi codecuri, playere, etc.Daca nici asa nu vrea incearca sa rulezi filmarea si pe alt PC, dar cred ca mai mult ca sigur e de la PC tau.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate