![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Televizoare OLED [discuții doar despre OLED]
Last Updated: Dec 05 2023 23:54, Started by
AndreiNR
, Nov 15 2016 11:36
·
213

Posted 25 September 2023 - 11:43

steaua23, on 25 septembrie 2023 - 10:05, said:
Poate e exagerat pretul din punct de vedere al calitatii sunetului,ca am inteles ca are cel mai prost sunet din tot ce e 2023 si mai slab chiar si decat G2. G3 e inca scump raportat la ce a produs LG pana acum. G2 anu trecut pe vremea asta avea deja un pret mai bun iar de BF a fost la o reducere buna. Sa vedem cum va fi si cu G3. Sony practica preturi mari. |
Posted 25 September 2023 - 12:16

Am butonat G3 si din ce am ascultat la el, comparativ cu G2, are sunetu mai bun. Se zic multe.... G3 e inca scump raportat la ce a produs LG pana acum. G2 anu trecut pe vremea asta avea deja un pret mai bun iar de BF a fost la o reducere buna. Sa vedem cum va fi si cu G3. Sony practica preturi mari. |
Posted 25 September 2023 - 12:23

Care pret,12.000lei,in anul lansarii si va plangeti? Altele abia dupa 2 ani daca ajung la pretul asta! Odata ce ai un oled de maxim 2 ani si nu vrei sa schimbi diagonala,G3 (sau G33 cum ii zice de fapt,din ce vad) mi se pare destul de usor de achizitionat,mai ales de BF sau ziua aniversara Emag,fie ca-ti da voucher,fie ca ca taie din pret Parca nici nu mai conteaza la cat costa,fiind varf de gama! Probabil ca atunci va costa cat un A90J si va fi mai ieftin decat un A95K.Daca nu scotea si Samsung ceva,cred ca Lg era la jumatate de pret fata de concurenta.Poate e exagerat pretul din punct de vedere al calitatii sunetului,ca am inteles ca are cel mai prost sunet din tot ce e 2023 si mai slab chiar si decat G2. Probabil trebuia sa se faca la ceva economie sa se ajunga la pretul asta,cand concurenta e cu peste 50% mai scumpa. G3 de 65" a fost 10.400 ron acum cateva zile cand a avut Altex reducere 20% in aplicatie dar si asa e scump inca. De Sony nu mai zic, au preturi de racheta dar Sony exagereaza cu preturile, nu poti zice ca LG G3 are pret mic doar din cauza ca Sony pune taxa de.......habar nu am ce taxa ca nu se justifica sa dai dublu pe varful lor de gama. Avand in vedere ca G2 de 65" a ajuns si 7500 ron poti zice ca G3 inca este scump, Samsung S95C de 65" a fost 8160 la acea reducere de la Altex deci concurenta mult mai jos, daca ajungea pe langa pretul S95C-ului deja era pret bun. |
Posted 25 September 2023 - 12:31

steaua23, on 25 septembrie 2023 - 12:16, said:
Poate au vorbit intre ei sa spuna toti ca sunetul e prost pe G3 si pe undeva la fel de prost si pe Samsung in comparatie cu Sony de anul acesta.Nu ca ar conta asta prea mult. |
Posted 25 September 2023 - 12:51

Sunetul la televizoare ii sa fie acolo nu sa auzi nu stiu ce din el, cand nu ai sistem audio sau macar un soundbar bun inseamna ca nu ai pretentii si nu pui mare accent pe asta si iti e bun orice sunet, oricum de auzit dialogurile si restul auzi caci gagalagie poate sa fac orice diug de televizor.
@MMike, si eu am citit pe forumurile externe ca G3 e mai varza decat G2 la sunet, au scris mai multi dar ce pretentii sa ai de la niste difuzoare mici de incap in niste televizoare asa subtiri! |
Posted 25 September 2023 - 13:05

Posted 25 September 2023 - 13:15

Mie mi se pare cam aiurea sa asculti in difuzoare -le unui tv decent sau bun cum pare a fi G3.
Urmatoarea investitie ar trebui sa fie un sound de calitate. Eu am ales un sunet de compromis cu un soundbar oarecum mediocru dar cu mult peste ce iasă din tv. Însa nu va ramane pentru mult timp. Înca vânez preturile la un Sonos Arc sau Bose 900 împreună cu a-l lor subwoffer dedicat plus sateliti. Edited by alinx1, 25 September 2023 - 13:15. |
Posted 25 September 2023 - 13:31

Posted 25 September 2023 - 14:50

Am un Sony 55 AG8 din 2019 la care i-am dat un panel refresh pentru ca avea putin image retention. Imaginile au disparut, dar am descoperit ca are foarte multi pixeli morti pe margini, pe care nu ii avea ultima data cand am facut testul de burn in. Aveti idee care ar putea fi cauza? Sau e un lucru normal la oleduri pe masura ce se deterioreaza panoul?
Ca o paranteza mai am un LG C1 care vad ca a dezvoltat si el cativa pixeli morti pe margine. Sper sa nu ajunga si asta in cativa ani sa arate la fel. Attached Files |
Posted 25 September 2023 - 17:33

alinx1, on 25 septembrie 2023 - 13:15, said:
Mie mi se pare cam aiurea sa asculti in difuzoare -le unui tv decent sau bun cum pare a fi G3. Urmatoarea investitie ar trebui sa fie un sound de calitate. Eu am ales un sunet de compromis cu un soundbar oarecum mediocru dar cu mult peste ce iasă din tv. Însa nu va ramane pentru mult timp. Înca vânez preturile la un Sonos Arc sau Bose 900 împreună cu a-l lor subwoffer dedicat plus sateliti. |
|
Posted 25 September 2023 - 18:02

In plus,cred ca mai recomandat e ceva de la Yamaha,mai ales pentru filme!
|
Posted 25 September 2023 - 18:53

@KBG
Arata cam ciudat pixelii aia in poza.In poza par a fi incercuiti de ceva! Cate ore de functionare are,in 4 ani banuiesc? |
Posted 25 September 2023 - 19:04

Am un Sony 55 AG8 din 2019 la care i-am dat un panel refresh pentru ca avea putin image retention. Imaginile au disparut, dar am descoperit ca are foarte multi pixeli morti pe margini ... Ca o paranteza mai am un LG C1 care vad ca a dezvoltat si el cativa pixeli morti pe margine. Sper sa nu ajunga si asta in cativa ani sa arate la fel. Asta e boala lor. O sa mai apara. |
Posted 26 September 2023 - 09:40

Posted 26 September 2023 - 10:31

G3 de 65" a fost 10.400 ron acum cateva zile cand a avut Altex reducere 20% in aplicatie dar si asa e scump inca. De Sony nu mai zic, au preturi de racheta dar Sony exagereaza cu preturile, nu poti zice ca LG G3 are pret mic doar din cauza ca Sony pune taxa de.......habar nu am ce taxa ca nu se justifica sa dai dublu pe varful lor de gama. Avand in vedere ca G2 de 65" a ajuns si 7500 ron poti zice ca G3 inca este scump, Samsung S95C de 65" a fost 8160 la acea reducere de la Altex deci concurenta mult mai jos, daca ajungea pe langa pretul S95C-ului deja era pret bun. De ce ai da mai mult pe un tv care e un G3 ceva mai bun? Pai tocmai pentru asta,ca putinul ala in plus,mereu costa mult. Apoi,daca nu-l ia nimeni,cum ne-am face noi impresii despre el pe aici? Daca Jean Luc l-ar calibra doar de placere ![]() |
|
Posted 26 September 2023 - 10:40

Stiti cumva unde gasesc mediaplayerul la Panasonic LZ1000E?
La vechiul Panasonic CS il gaseam in APPS. Tv-ul nou nu recunoaste memoria usb, imi cere formatare usb iar apoi da mesaj ca nu se poate formata. La SSD-ul extern pe care il atasez, tot asa, imi cere formatare. Smartul e mai slab chiar si fata de smart tv-ul din 2016. |
Posted 26 September 2023 - 11:47

Eu am testat odata un sowndbar (entry, parca de la Samsung) vs audio din tv (LG C2 si G2) si se auzea mai bine sunetu scos de tv....
Inteleg daca te referi la filme,dar n-o sa stau sa ma uit la stiri,sau un meci prin sistemul audio,care e acolo de mult,inainte sa am oled macar.De bazait da,toate bazaie,dar macar sa nu te doara urechile dupa comentariile si asa proaste de la unele meciuri!
Stiti cumva unde gasesc mediaplayerul la Panasonic LZ1000E? Mediaplayer android+kodi+addons torrents paid or free = best choice Edited by alinx1, 26 September 2023 - 11:49. |
Posted 26 September 2023 - 14:02

Cine alege tv oled potent nu o face numai pentru stiri .A explicat destul de ok acum ceva timp JLP cam cum este cu posesorul de oled care vrea cea mai buna imagine. Am ajuns la 2601 filme vazute,asa ca prefer stirile cu sunetul tv-ului! Mai dau o pauza sistemului home cinema,mai ales vara. Am spus ca nu ar fi un criteriu de alegere si ca la cat costa G3,putea veni si fara sunet.Acum ca o fi mai rau decat cel de anul trecut,sau nu,nu o sa fiu eu cel care va sti cu sigurantar,dar asta am citit si am vazut ca au mai spus unii recenzori. |
Anunturi
▶ 5 user(s) are reading this topic
3 members, 2 guests, 0 anonymous users
Sa_Fugim, AndreiNR, mistic33