Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Full backup ?
 achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...

Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km
 Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii
 Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Televizoare OLED [discuții doar despre OLED]

* * * * - 27 votes
  • Please log in to reply
38982 replies to this topic

MMike

MMike

Guru Member

• Grup: Senior Members
Ar trebui sa reduca pretu, dar sa ramana asa, ca ulterior sa mai faca reduceri din acel pret.

Cum sa mearga vanzarile la preturile astea ?....

Insa am mai zis acum cateva lumi, reducerile incep din toamna, deci sunt in grafic, dar scad greu.

Sasenoua

Sasenoua

Member

• Grup: Members
Vazut la mediagalaxy ce ma interesa pe mine. Lz1000 care la 65 pe produs expus era 5999 (arata impecabil), lz1500, c3 si g3. Clar ca imagine c3 a zburat din start pe geam imagini arse suprasaturate grav. Surpriza placuta a fost lz1000 care avea imagine peste c3, naturala cu toate ca nu joaca in aceeasi liga. M-am uitat si la Sony oled dar nu m-a interesat vreun model de oled imaginile fix ca la c3, arse, vivid etc. Dintre G3 si lz1500 am ramas cu ultimul. Efectiv diferenta aia de pret nu inteleg in ce consta, ( la imagine sunt f apropiate)iar ca idee  e clar ca Panasonic e in liga lui, efortul de a-l calibra amator e foarte mic. Asa ca daca are manute prin cutie,(am prins ultima bucata de la emag, l -am botezat deja eduta)si daca am nevoie de avocat pentru retur, nu apelez la sa fugim, ca m-a impresionat doar cum deseneaza.

Edited by Sasenoua, 21 September 2023 - 11:40.

MMike

MMike

Guru Member

View PostSasenoua, on 21 septembrie 2023 - 11:37, said:

Efectiv diferenta aia de pret nu inteleg in ce consta
Panasonic e scump in general, mai ales seria 1500 (si 2000).
G3 fiind model nou pe 2023, inca nu a fost redus cum trebuie. In rest, G3 se poate compara cu noul Panasonic MZ2000, nu cu LZ1500.

Clar ca imagine c3 a zburat din start pe geam imagini arse suprasaturate grav. Surpriza placuta a fost lz1000 care avea imagine peste c3, naturala cu toate ca nu joaca in aceeasi liga.
Aici depinde si de gusturi vis a vis de culori. Si LZ1500 mi s-a parut ca are culoare puternica. Seria C de la LG se compara cu seria 1000 de la Panasonic. Iar LZ1000 e sub LZ1500. Ai facut bine ca ai luat LZ1500 si nu LZ1000. C3 e discutabil (in raport cu LZ1000, nu cu LZ1500). LZ1500 ar fi de comparat cu LG G2, dar cred ca LZ1500 e putin peste.

Edited by MMike, 21 September 2023 - 11:54.

Sasenoua

Sasenoua

Member

Imaginea G3 era comparabila cu lz1500, tvurile erau destul de apropiate unul de celalalt, intr-adevar pana arata oribil, G3 ca un tablou. Cumva m-am linistit ca parca vroiam C3 de la altex la 65 ca e redus bine acum, insa mi-a trecut la cat de pimpuita e imaginea, nu stiu daca o poti scoate corect amator fara sa apelezi la calibrare. Nu ca n-as da un ban pe asta, nu am in urbe... Pe imaginile redate in showroom clar lz1000 peste c3 la 65 inci.
Acum serios stau si ma gandesc cum e cu culorile alea puternice cand te uiti noaptea la un film. Direct la balamuc ajungi. Sper sa se inteleaga ca prin natural eu nu inteleg sters sau mai putin viu ci real sau cat mai aproape de real.
In mod cert e altceva sa le vezi pe viu.
Oricum mersi de idei.

cccrys

cccrys

Active Member

Ce ați alege între G23 și S90C la același preț?

Srachi

Srachi

Senior Member

@Sasenoua, că să-ți dai seama de imaginea lor trebuia să ceri telecomanda sa le butonezi si sa scoti acel C3 din mod imagine vivid, ca asa le tin ei prin magazine. Puneai acel C3 in Filmmaker sau Cinema si nu mai vomitai de la culori suprasaturate.

Sasenoua

Sasenoua

Member

View PostSrachi, on 21 septembrie 2023 - 13:54, said:

@Sasenoua, că să-ți dai seama de imaginea lor trebuia să ceri telecomanda sa le butonezi si sa scoti acel C3 din mod imagine vivid, ca asa le tin ei prin magazine. Puneai acel C3 in Filmmaker sau Cinema si nu mai vomitai de la culori suprasaturate.
De acord, sunt foarte sigur ca si Panasonic era pe mod showroom ca si celelalte. La fel de sigur ca niciunele nu erau calibrate, diferentele la ochi sunt sesizabile.
Pe de alta parte daca lz1500 nu vine cu probleme singura chestiune e ca e de 55 si la pretul asta luam de 65 din restul, cu exceptia G3.
Dar la imagine lz1500 se vede ca e lucrat. Iar de calibrat deja am gasit un site italienesc, cu ce am de facut sa-l fac cum trebuie.
Il iau sa vad filme asa cum sunt gandite, iar cele trei moduri professional 1,2 si film maker sunt chiar ce trebuie, cu ajustari minime. Asta ma intereseaza.

alinx1

alinx1

JustMe

View PostSrachi, on 21 septembrie 2023 - 08:41, said:

^ LG C3 65" ar ieșii 6400 ron, mi se pare super bun prețul, la acelasi pret iese si Samsung 65" S90C iar S95C 8160 ron, preturi bune si pt Samsung.
   G3 65" tot mare ii pretul cu reducere cu tot la 10.400 ron dar e bine ca totusi ca vedem preturi tot mai mici.
6819 pret final la 65 C3. Am verificat in aplicatie
As zice ca e un pret wow tinand cont ca am dat tot cam atat pe C2 (o idee mai putin) ,care inca este scump

Iar ceva rebuturi...!?

Edited by alinx1, 21 September 2023 - 14:51.

steaua23

steaua23

Active Member

View PostSrachi, on 21 septembrie 2023 - 08:41, said:

^ LG C3 65" ar ieșii 6400 ron, mi se pare super bun prețul, la acelasi pret iese si Samsung 65" S90C iar S95C 8160 ron, preturi bune si pt Samsung.
   G3 65" tot mare ii pretul cu reducere cu tot la 10.400 ron dar e bine ca totusi ca vedem preturi tot mai mici.
Mi se par atat de mici preturile la cele enumerate de tine,incat zici ca e BF azi! In ritmul asta ma gandesc daca Sony si Panasonic vor ramne singurii cu preturi duble fata de concurenta,la final de an. Nu mi se pare deloc mare pretul la G3 ci la Sony A80K sau A90J.

Vazut la mediagalaxy ce ma interesa pe mine. Lz1000 care la 65 pe produs expus era 5999 (arata impecabil), lz1500, c3 si g3. Clar ca imagine c3 a zburat din start pe geam imagini arse suprasaturate grav. Surpriza placuta a fost lz1000 care avea imagine peste c3, naturala cu toate ca nu joaca in aceeasi liga. M-am uitat si la Sony oled dar nu m-a interesat vreun model de oled imaginile fix ca la c3, arse, vivid etc. Dintre G3 si lz1500 am ramas cu ultimul. Efectiv diferenta aia de pret nu inteleg in ce consta, ( la imagine sunt f apropiate)iar ca idee  e clar ca Panasonic e in liga lui, efortul de a-l calibra amator e foarte mic. Asa ca daca are manute prin cutie,(am prins ultima bucata de la emag, l -am botezat deja eduta)si daca am nevoie de avocat pentru retur, nu apelez la sa fugim, ca m-a impresionat doar cum deseneaza.
Si cat a fost 65LZ1500 ?

Sasenoua

Sasenoua

Member

Nu aveau decat 55 inch la lz1500 si 55 si 65 inch la lz1000 plus un 48 de inch 980.
Am luat 55.

MMike

MMike

Guru Member

Sasenoua, on 21 septembrie 2023 - 12:05, said:

Imaginea G3 era comparabila cu lz1500
Eu ce am vazut langa G3, era sub clar, inclusiv Sony qdoled A95K. Daca ar fi cum spui tu, atunci si MZ2000 ar fi cam la fel cu LZ1500.

Sasenoua

Sasenoua

Member

Ai vazut lz1500 cu g3 langa si era panasonic sub asa evident?
Eu din ce am vazut nici pe departe, pretul de 9000 lei la g3 foarte bun dar mult peste buget.
La asta mai gandeste-te ca 1500 era la 55 langa g3 de 65, daca ar fi cum zici inseamna ori ca nu vad bine ori ar fi trebuit sa fiu lasat masca de G3 atat de grav, dar nu. Daca lz 1000 de 65 ar fi fost la pret de c3 acum, pe ala il luam direct de nou. Imaginea foarte buna la panasonic ca si la G3, impresia de 45 minute cat am umblat la ele este ca lz1500 si G3 mergeau la relanti. Adica au de unde si pot.(cum ai compara un motor mare aspirat versus un turbo de cilindree mica, care latra la tine si la 2km/h).
Desigur fiecare isi considera preferintele, dar ce am vazut ca imagine asta a fost.
Restul de noi iteratii noi mz qz etc nu stiu si nici nu ma intereseaza ce aduc in plus. Ca profesionist posibil sa vrei un oled de 65 pe monitor, pentru filme adevarate, greu sa depasesti acest standard si implementare.

Edited by Sasenoua, 21 September 2023 - 16:30.

MMike

MMike

Guru Member

Sasenoua, on 21 septembrie 2023 - 12:05, said:

Acum serios stau si ma gandesc cum e cu culorile alea puternice cand te uiti noaptea la un film. 
E chestie de gusturi. Dar in magazin sunt puse pe Vivid, unele setate mai intens. Ce mai zici de qdoled ?....

stormglass

stormglass

Member

View Postcccrys, on 21 septembrie 2023 - 13:25, said:

Ce ați alege între G23 și S90C la același preț?

Greu de raspuns la aceasta dilema. Depinde foarte mult de prioritati si preferinte.
Daca siguranta investitiei (durata acoperita de garantie) primeaza atunci G2 este alegerea inteleapta.
Legat de calitatea imaginii: aici castigatorul este clar S90C. Eu sunt obisnuit de acum cu imaginea la G2 si S95C si fara niciun dubiu, cel din urma castiga la toate capitolele (detalii in scene intunecate, luminozitate, volum de culoare, uniformitatea albului etc). In privinta S90C as zice ca este cam in aceeasi zona de performanta cu S95C (dat fiind principiul de functionare al panoului). L-am vazut de curand expus la FNAC (varianta S93C care se comercializeaza in Franta) si impresia a fost ca se comporta in linii mari ca si S95C. Poate la capitolul luminozitate si nits-i e mai slab dar, crede-ma, imaginea la S95C este atat de luminoasa incat sunt putine scenarii de utilizare in care vei avea nevoie de o asemenea imagine luminoasa, Daca vizionezi ceva intr-o camera cu o lumina ambientala mai redusa (asa cum de altfel e logic atunci cand te apuci sa vezi pe indelete un film sau documentar) vei ajunge repede in zona de disconfort vizual de la lumina furnizata de oricare din aceste modele. La imagini TV cablu (prigrame HD) se obtine de asemenea o imagine mai buna pe S95C. Pe canale SD, G2-ul pare ceva mai bine pregatit.
Daca esti genul caruia nu-i place sa experimenteze cu setarile de imagine atunci G2-ul ar fi o alegere mai sigura, setarile "out of the box" sunt mai aproape de realitate.
Sunetul ceva mai bun pe G2 in zona frecventelor joase.
In final totul se reduce la gusturile fiecaruia, dupa cum bine poti observa si din discutiile de mai sus. Ideea este sa alegi dupa propriile criterii si sa faci abstractie de parerile preconcepute, imagine de brand etc.

Si inca ceva care poate fi important: G2 (sau S95B daca te bate gandul) este de anul trecut deci sansa sa primesti unul re-new este foarte mare. Am banuiala ca modelele astea de anul trecut la preturi incredibile sunt in multe cazuri retururi re-new facute la producator (re-aplicata folia pe ecran, schimbat eventual ambalajul si resetate orele de functionare). E doar o parere proprie, insa eu unul nu as risca.

Edited by stormglass, 21 September 2023 - 17:29.

Sa_Fugim

Sa_Fugim

Junior Member

• Grup: Junior Members
Cand de-al de Sony, Panasonic, Philips spun clar in manual ca burn-inul nu e considerat defect si ...mnoh ...ghinion, eu nu m-as uita la produsele lor nici de-al dracu. Macar LG si Samsung nu au nerusinarea sa spuna asa ceva.

Chiar acum cateva zile, un coleg povestea aici cum Panasonic ii cerea 9000 Lei pentru schimbare panou la un TV vechi de 5 ani cand defapt defectul are unul mai mic si nu atat de costisitor.

Dupa mine, in 2023 avem doar 2 optiuni:
LG - safe buy, pret piperat.
Samsung - daca te simti aventuros, pret foarte bun.

iZet

iZet

Senior Member

Extragarantie (costa, e drept) dar se rezolva in caz ca pica dupa 2 ani.

Srachi

Srachi

Senior Member

View PostSasenoua, on 21 septembrie 2023 - 14:34, said:

Dar la imagine lz1500 se vede ca e lucrat. Iar de calibrat deja am gasit un site italienesc, cu ce am de facut sa-l fac cum trebuie.

Panasonic vin bine out of the box, eu zic sa nu umbli la valorile unde se umblă la o calibrare daca nu sti ce faci că ai să-l faci mai rău nu mai bine.  Fiecare panou este diferit si degeaba scrie nu știu eu ce site ce sa faci că nu pușcă de la un panou la altul. Dacă te referi la setarile de bază aia este altceva, le mai poti schimba dar aia nu înseamnă calibrat!

nesupus

nesupus

Senior Member

Cele mai bune televizoare, un fel de top și comparator plus cam cât costă.
https://comparador.a...n-size=3&page=1

Edited by nesupus, 21 September 2023 - 20:00.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

9 user(s) are reading this topic

5 members, 4 guests, 0 anonymous users

Sa_Fugim, Printdivision, bir75, danyristea, spy0nu

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate