![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Televizoare OLED [discuții doar despre OLED]

Posted 06 December 2020 - 10:28

ca vrem imagine buna...dar nu fara garantie...si la orice pret... Consider că se exagerează pe tema garanției. Asta a fost inventată pentru a-ți asigura o durată minimă de funcționare pentru un produs neabuzat și pentru a acoperi defectele ascunse care au scăpat controlului de calitate. Nu a fost inventată să folosești orice oricum și să vină cineva să te salveze/scutească de consecințele greșelilor sau exceselor făcute. Problema prețului... Nu înțeleg de ce este abordată din perspectiva „lucrurile pe care mi le doresc trebuie să coste astfel încât să mi le permit raportat la veniturile mele” și nu din perspectiva „hai să vedem cum pot să câștig/economisesc banii necesari pentru produsul pe care mi-l doresc”? |
Posted 06 December 2020 - 14:58

„hai să vedem cum pot să câștig/economisesc banii necesari pentru produsul pe care mi-l doresc”? |
Posted 06 December 2020 - 15:25

Eu nu am observat. Culmea ca am un router mai vechi (Linksys Cisco) si nu foarte performant, doar banda de 2.4 ghz si maxim 300 Mbps si pe tv-u full hd Samsung uneori se mai bloca pe youtub, am crezut ca acum pe LG, Netflix pe DV o sa-mi faca probleme. Absolut nicio probelema, fluent si fara grain noise, tipla. LG-u constat ca sta foarte bine la partea de receptie net wireless. |
Posted 06 December 2020 - 16:00

sunt filme, care sunt facute cu acel grain...nu stiu de ce...poti rezolva, daca setezi din meniu noise reduction la maxim sau reduci din sharpness...sau cum ai spus, vizionezi, de mai departe. oricum, nu se vad la toate filmele...
Nu există garanții absolute pe lumea asta. În orice există o doză de risc, întrebarea este dacă ți-l asumi pentru a obține un anumit avantaj sau dacă nu ti-l asumi. Consider că se exagerează pe tema garanției. Asta a fost inventată pentru a-ți asigura o durată minimă de funcționare pentru un produs neabuzat și pentru a acoperi defectele ascunse care au scăpat controlului de calitate. Nu a fost inventată să folosești orice oricum și să vină cineva să te salveze/scutească de consecințele greșelilor sau exceselor făcute. Problema prețului... Nu înțeleg de ce este abordată din perspectiva „lucrurile pe care mi le doresc trebuie să coste astfel încât să mi le permit raportat la veniturile mele” și nu din perspectiva „hai să vedem cum pot să câștig/economisesc banii necesari pentru produsul pe care mi-l doresc”? daca nu ar fi , garantia de 2 ani, obligat prin lege...probabil, majoritatea produsekor s-ar dezintegra in 3 luni...asa functioneaza lumea si capitalismul, bazat pe consum si crestere... asa functioneaza omul, asa e codat...sa viseze...daca n-ar visa oamenii, macar un pic, s-ar innebunii, fiindca, ar realiza repede, ca viata nu are nici un rost... Edited by hariseldon01, 06 December 2020 - 16:03. |
Posted 06 December 2020 - 16:47

Pentru ca iti poti dori: un Rolls Royce, o vila de 5 milioane de euro, vacante in Caraibe, dar veniturile iti permit: un autoturism compact, un apartament rezonabil, o vacanta in Grecia. Atitudinea de a-ți mări puterea de cumpărare la nivelul dorințelor e una activă, atitudinea de a aștepta sau pretinde să coboare cineva prețurile la nivelul veniturilor tale este una pasivă. Care o fi mai benefică pentru persoana în cauză? |
Posted 06 December 2020 - 17:57

Am vazut ca a aparut de la Sony modelul 48A9.Pare ok-ish la pret (sub 6500). Ce parere avet calitate/pret, e comparabil cu LG Cx3 ?.
Edited by calincosma, 06 December 2020 - 17:57. |
Posted 06 December 2020 - 20:52

Am vazut ca a aparut de la Sony modelul 48A9.Pare ok-ish la pret (sub 6500). Ce parere avet calitate/pret, e comparabil cu LG Cx3 ?. BTW ,astea mici de 48-50' sunt marketizate ca monitoare OLED. |
Posted 06 December 2020 - 21:05

Posted 06 December 2020 - 22:24

Probabil ai o distanta mai mare fata de el decat am eu.. Nu e problema de retea.. totul merge fluent, nu mi-a sacadat niciodata, e conectat pe o retea 5 ghz. Majoritatea productiilor de pe Netflix au acel grain, cu dolby vision sau 4k.. mai putin vizibil parca pe 4k fara dolby. Asta imi aduce aminte de o faza. Acum un an cand aparuse seria 9 de la LG, eram in showroomu emag din Feeria si acolo adusesera noile modele de atunci. Era un C9 sau B9 (nu mai retin exact) dar si un C8. Atunci in acea locatie, era Netflix. L-au pus si pe C8 si pe C9 (sau B9) acelasi continut DV simultan. La setari nu s-a umblat, erau otb la ambele. Si acum retin ca in timp ce pe C8 grainu era fin (tot in acelasi gen de scene) cam ca pe CX, pe C9 (sau B9) mi-a sarit in ochi, era mare, foarte vizibil, nu stiu de ce. Nu mi-a placut deloc. |
|
Posted 06 December 2020 - 23:07

Va rog sa raspunda cei care au cumparat modelul OLED65CX3LA de la emag, la urmatoarea problema. Am returnat un BX din cauza unui pixel mort in coltul din stanga jos, si am cumparat acum un OLED65CX3LA 164 cm cu carte intampin aceeasi problema: in coltul din stanga jos, cum te uiti la televizor, a aparut un pixel mort/ stins pe culoarea verde si galbena.
Intrebare: Aveti aceeasi problema? ( intrebare pentru cei care au cumparat acest model de ziua emag). Va rog frumos sa mi raspundeti. Televizorul este cumparat de la emag. Edited by testing1b, 06 December 2020 - 23:09. |
Posted 07 December 2020 - 10:13

Am si eu rugamintea daca poate poza cineva eticheta de pe spatele tv-ului pentru cine are Sony A8,de 55!
|
Posted 07 December 2020 - 13:19

Posted 07 December 2020 - 14:32

Nu l-a primit inca dar de data asta nu ii mai trimit oled de 65 inch, ii dau unul de 77 inch la acelasi pret.
Edited by Mr. Incredible, 07 December 2020 - 14:32. |
Posted 07 December 2020 - 14:39

![]() Totusi, e bine ca atunci i-au adus O_led, ca puteau sa il incurce cu un Q_led ![]() |
Posted 07 December 2020 - 17:36

@steaua23 ti-a venit tv-u ? ![]() Edited by steaua23, 07 December 2020 - 17:38. |
Anunturi
▶ 4 user(s) are reading this topic
2 members, 2 guests, 0 anonymous users
sigma, cernatand