![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
conectare receiver satelit orange la monitor lcd/dvi, vga
Last Updated: Nov 13 2016 12:05, Started by
pitbululrosu
, Nov 12 2016 22:24
·
0

Posted 12 November 2016 - 22:24

salut colegii, vreau sa conectez decodorul de satelit de la orange care are si hdmi,la un monitor pc care are intrari doar vga si dvi.intrebarea este la dvs ce fel de mufe compatibile trebuie pentru conectarea decodorului/receiver satelit,la monitorul pc,multumesc!
|
Posted 12 November 2016 - 23:25

Adaptor DVI - HDMI https://www.price.ro...id=353045&asc=1
attachment=1775524:SL1000_.jpg Nu e bun. |
Posted 12 November 2016 - 23:38

Posted 13 November 2016 - 00:09

Posted 13 November 2016 - 10:39

Parca pe VGA nu suporta audio si trebuie cablu separat audio.
|
Posted 13 November 2016 - 11:18

Cred ca vor fi ceva probleme....mai ales in functie de rezolutia suportata de monitor.Am testat cu ceva timp in urma un monitor Fujitsu Siemens de 17 inch la un receiver Amiko Mini Combo HD SE unde am folosit un cablu hdmi la dvi-d dar nu se vedea bine iar sonorul mergea conectat cu alt cablu prevazut cu mufe jack !.....Asa ca am renuntat si am folosit un monitor cu intrare hdmi iar calitatea imagine si sunet este alta !
![]() Edited by cristian68n, 13 November 2016 - 11:24. |
Posted 13 November 2016 - 11:36

Cred ca vor fi ceva probleme....mai ales in functie de rezolutia suportata de monitor.Am testat cu ceva timp in urma un monitor Fujitsu Siemens de 17 inch la un receiver Amiko Mini Combo HD SE unde am folosit un cablu hdmi la dvi-d dar nu se vedea bine iar sonorul mergea conectat cu alt cablu prevazut cu mufe jack !.....Asa ca am renuntat si am folosit un monitor cu intrare hdmi iar calitatea imagine si sunet este alta ! ![]() faina imagine,sa inteleg ca mai bine hdmi cu hdmi... |
Posted 13 November 2016 - 11:43

La mine functioneaza acest monitor de 22 inch pe post de televizor de cca un an de zile ! Cu toate ca monitorul are difuzoare sunetul nu este prea grozav asa ca l-am conectat prin intrarea Aux la un minisistem Grunding cu telecomanda unde pot controla calitate si efectele sunetului iar rezultatele sunt altele !
![]() Edited by cristian68n, 13 November 2016 - 11:49. |
Posted 13 November 2016 - 11:54

La mine functioneaza acest monitor de 22 inch pe post de televizor de cca un an de zile ! Cu toate ca monitorul are difuzoare sunetul nu este prea grozav asa ca l-am conectat prin intrarea Aux la un minisistem Grunding cu telecomanda unde pot controla calitate si efectele sunetului iar rezultatele sunt altele ! ![]() am inteles,deci monitorul sa fie cu mufa intrare hdmi pentru ca decodorul de la orange are iesire hdmi,iar partea de audio iau de la decodor. |
|
Posted 13 November 2016 - 12:05

Singurul inconvenient este ca monitorul nu are telecomanda !
![]() Edited by cristian68n, 13 November 2016 - 12:07. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users