Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tor cu IP de UK

Sugestii road trip Moldova + Mara...

Recomandare apartament 3 camere

Casa in constructie la tara, ce s...
 Procesor cu pini indoiti, vandut ...

Examene competența lingvisti...

Probleme vw golf 7

laptop acer nu merge tastatura
 De ce ca Freelancer caștigi ...

La mulți ani @hvz!

La mulți ani @cotzi!

Probleme testosteron
 Capac culbutori fisurat

Solutii pentru backup date person...

Difuzor bas Q Acoustic 3050

Bolojan la presedintie?
 

conectare receiver satelit orange la monitor lcd/dvi, vga

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
pitbululrosu

pitbululrosu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 03.12.2014
salut colegii, vreau sa conectez decodorul de satelit de la orange care are si hdmi,la un monitor pc care are intrari doar vga si dvi.intrebarea este la dvs ce fel de mufe compatibile trebuie pentru conectarea decodorului/receiver satelit,la monitorul pc,multumesc!

#2
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Attached File  SL1000_.jpg   41.22K   11 downloads

#3
159

159

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,609
  • Înscris: 22.05.2016
Adaptor DVI - HDMI https://www.price.ro...id=353045&asc=1

View Postpasilla, on 12 noiembrie 2016 - 22:40, said:

attachment=1775524:SL1000_.jpg

Nu e bun.

#4
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Post159, on 12 noiembrie 2016 - 23:25, said:

Ala are mufa DVI-D si nu stim daca monitorul are intrare dvi digital, analog , ori ambele.

#5
pitbululrosu

pitbululrosu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 03.12.2014

View Postpasilla, on 12 noiembrie 2016 - 23:38, said:

Ala are mufa DVI-D si nu stim daca monitorul are intrare dvi digital, analog , ori ambele.


monitorul are mufa dvi digital

#6
AlxMih

AlxMih

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 15.04.2015
Parca pe VGA nu suporta audio si trebuie cablu separat audio.

#7
cristian68n

cristian68n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 974
  • Înscris: 01.06.2012
Cred ca vor fi ceva probleme....mai ales in functie de rezolutia suportata de monitor.Am testat cu ceva timp in urma un monitor Fujitsu Siemens de 17 inch la un receiver Amiko Mini Combo HD SE unde am folosit un cablu hdmi la dvi-d dar nu se vedea bine iar sonorul mergea conectat cu  alt  cablu prevazut cu mufe jack !.....Asa ca am renuntat si am folosit un monitor cu intrare hdmi iar calitatea imagine si sunet este alta !
Attached File  Tvr-Hd canal 43.JPG   75.72K   27 downloads

Edited by cristian68n, 13 November 2016 - 11:24.


#8
pitbululrosu

pitbululrosu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 03.12.2014

View Postcristian68n, on 13 noiembrie 2016 - 11:18, said:

Cred ca vor fi ceva probleme....mai ales in functie de rezolutia suportata de monitor.Am testat cu ceva timp in urma un monitor Fujitsu Siemens de 17 inch la un receiver Amiko Mini Combo HD SE unde am folosit un cablu hdmi la dvi-d dar nu se vedea bine iar sonorul mergea conectat cu  alt  cablu prevazut cu mufe jack !.....Asa ca am renuntat si am folosit un monitor cu intrare hdmi iar calitatea imagine si sunet este alta !
Attachment Tvr-Hd canal 43.JPG


faina imagine,sa inteleg ca mai bine hdmi cu hdmi...

#9
cristian68n

cristian68n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 974
  • Înscris: 01.06.2012
La mine functioneaza acest monitor de 22 inch pe post de televizor de cca un an de zile ! Cu toate ca monitorul are difuzoare sunetul nu este prea grozav asa ca l-am conectat prin intrarea Aux la un minisistem Grunding cu telecomanda unde pot controla calitate si efectele sunetului iar rezultatele sunt altele !
Attached File  PB130453.JPG   73.78K   21 downloads

Edited by cristian68n, 13 November 2016 - 11:49.


#10
pitbululrosu

pitbululrosu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 03.12.2014

View Postcristian68n, on 13 noiembrie 2016 - 11:43, said:

La mine functioneaza acest monitor de 22 inch pe post de televizor de cca un an de zile ! Cu toate ca monitorul are difuzoare sunetul nu este prea grozav asa ca l-am conectat prin intrarea Aux la un minisistem Grunding cu telecomanda unde pot controla calitate si efectele sunetului iar rezultatele sunt altele !
Attachment PB130453.JPG


am inteles,deci monitorul sa fie cu mufa intrare hdmi pentru ca decodorul de la orange are iesire hdmi,iar partea de audio iau de la decodor.

#11
cristian68n

cristian68n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 974
  • Înscris: 01.06.2012
Singurul inconvenient este ca monitorul nu are telecomanda !Posted Image Folosesc doar 2 telecomenzi : una la receiver (pornit-oprit,schimbare canale etc) si cealalta la minisistem (pornit-oprit,reglaje si alte comenzi) iar la oprire monitorul intra in stand-by sau se poate inchide de la buton.Pentru sunet de la receiver pleaca spre minisistem un cablu cu doua mufe audio spre intrarea la minisistem prevazut cu mufa jack stereo.

Edited by cristian68n, 13 November 2016 - 12:07.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate