![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Viitorul site-urilor de socializare
Last Updated: Nov 14 2016 00:14, Started by
VladBtz
, Nov 12 2016 18:48
·
0

Posted 13 November 2016 - 00:28

La inceput conteaza cel mai mult ideea sau cunostintele de implementare ? Din ce zici nu pari sa ai nici o idee revolutionara si nici nu stii cum sa obtii tehnic asa ceva. Deci cam pica ideea. Poti urmari insa dezvoltarea a ceva mai mult sau mai putin similar: http://forum.softped...531-fast-forum/ |
Posted 13 November 2016 - 19:19

Pentru un site gen Facebook te-as putea ajuta eu daca ai tu domeniu si Webhost. Imi dai mesaj daca vrei.
Edited by heAdgN, 13 November 2016 - 19:20. |
Posted 13 November 2016 - 23:55

Ar merge o retea de socializare pentru tineri, la 21 de ani sa fii dat afara automat.
Sau ceva de matrimoniale dar care sa-ti ascunda profilul real dar in acelasi timp sa-l vezi pe cel real al partenerului de discutii. Stiu ca e cam imposibil logic, dar asta ar sparge un pic piata. |
Posted 14 November 2016 - 00:14

Cred ca vrei sa spui cu ceva gen "dublu profil": unul public accesibil oricui, si unul privat accesibil partenerilor de discutie. Doar ca asta poate face si Facebook daca vrei.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users