![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Braila Sofia - URGENT
Last Updated: Nov 20 2016 08:18, Started by
morogan
, Nov 10 2016 20:07
·
0

Posted 10 November 2016 - 20:07

Salutam
Probabil in w/e va trebui sa ajung undeva langa Sofia. Ce mai e la Bulgaristan ca nu am mai fost de cativa ani. Masina un Jeep Grand Cherokee. 2 calatori (eu cu sotia) Stiu ca tre sa iau bulgvigneta la granita. Alte sfaturi? Mai trebuie multe bancnote de 5e? Multumesc |
Posted 10 November 2016 - 20:23

Poate ne spui si traseul, ca fapt divers cred ca cea mai lejera vama e la Calarasi.
|
Posted 10 November 2016 - 20:25

Concetatene, un concetatean s-a dus cu fratelele lui in Bg sa inmatriculeze o masina acolo. Au intrat sa bea o cafea intr-o benzinarie .... si apoi s-au intors pe jos. Se intampla acum aproximativ 2 luni.
|
Posted 10 November 2016 - 20:43

Vezi ca au camere fixe, eu am luat una in freza noaptea pe la 4 (inca n-a venit amenda). In rest nu mi-au mai fost necesari alti euroi. Tyby e iegzpert pe bulgaristan, daca-mi aduc bine aminte.
|
Posted 10 November 2016 - 22:29

Cand te intorci din Bulgaria, te rog sa faci un topic "Sofia-Braila URGENT",
si sa ne spui cum a fost si cum ai scapat. ![]() |
Posted 20 November 2016 - 08:18

Drum excelent, infrastructura superioara noua, preturi mai mici. 1-0 Bulgaria - Romania
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users