![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
setare conectare usb
Last Updated: Nov 10 2016 16:33, Started by
altuser09
, Nov 10 2016 10:48
·
0

Posted 10 November 2016 - 10:48

Salut, necazul meu e ca mi-am spart digitizerul tabletei si nu-l mai pot folosi. Daca ma conectez cu mouse prin cablu otg, este ok. Inainte de spargerea geamului, deoarece o incarcam frecvent prin conectare la laptop, am setat conectarea usb "numai incarcare usb". Acum deoarece mufa micro usb este ocupata de mouse, nu ma pot conecta la altceva. De fapt ma intereseaza sa schimb setarea conexiunii usb, nu stiu cum. Hard reset nu vreau sa fac, am chestii utile pe tableta. E vreo solutie?
Am incercat cu ceva gen vnc dar nu gasesc (sau nu stiu sa caut) in google play aplicatie gratuita pentru vnc server, tot ce am incercat este pt viewer. Cred ca am intrat intr-o bulca din care nu reusesc sa ies. Cu teamviewer tot ca viewer ma pot conecta. NU vreau sa am acces de pe tableta la laptop, vreau sa am acces de pe laptop pe tableta. Poate ma luminati, multumesc. |
Posted 10 November 2016 - 11:04

'ncearcă ceva controllere blutut, poate merge. Am folosit tel tu lapton şi merge. Probabil e valabil şi invers.
|
Posted 10 November 2016 - 11:11

o varianta ar fi sa gasesc un mouse bt dar nu as vrea sa mai bag bani in tableta. Am cumparat deja digitizerul de pe aliexpress dar desi e identic, merge aiurea. Mouse wireless am dar trebuie sa bag adaptorul usb. Mouse bluetooth nu am si nici cu imprumut nu stiu de unde pot lua.
|
Posted 10 November 2016 - 11:43

Mouse bluetooth in Auchan era undeva la 40 lei. Iti setezi conexiunea cu mouse-ul prin fir apoi il scoti.
Setarile conexiunii USB le poti modifica odata ce ai legat mouse-ul BT . |
Posted 10 November 2016 - 16:33

Daca aveam mouse bt era simplu dar nu am. Alta parere?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users