Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu pot trimite SMS-uri

HDD-ul nu mai este recunoscut dup...

Ati ramas vreodata blocat in lift...

Expoziția Brancusi - Timisoa...
 [Word][Excel] Listare etichete

Forgotten Love - Vraciul(remake)2...

Alegere tinci alb

pdfGear - utilitar gratuit PDF
 Cost pe an firma srl magazin onli...

Raspberry Pi 5

Recomandare tel Android cu eSim

La mulți ani @VerSus_88!
 La mulți ani @RMC Info!

La mulți ani @lupini!

La mulți ani @Astrul!

La mulți ani @Lex404!

setare conectare usb

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

altuser09

altuser09

Senior Member

• Grup: Senior Members
Salut, necazul meu e ca mi-am spart digitizerul tabletei si nu-l mai pot folosi. Daca ma conectez cu mouse prin cablu otg, este ok. Inainte de spargerea geamului, deoarece o incarcam frecvent prin conectare la laptop, am setat conectarea usb "numai incarcare usb". Acum deoarece mufa micro usb este ocupata de mouse, nu ma pot conecta la altceva. De fapt ma intereseaza sa schimb setarea conexiunii usb, nu stiu cum. Hard reset nu vreau sa fac, am chestii utile pe tableta. E vreo solutie?
Am incercat cu ceva gen vnc dar nu gasesc (sau nu stiu sa caut) in google play aplicatie gratuita pentru vnc server, tot ce am incercat este pt viewer. Cred ca am intrat intr-o bulca din care nu reusesc sa ies. Cu teamviewer tot ca viewer ma pot conecta. NU vreau sa am acces de pe tableta la laptop, vreau sa am acces de pe laptop pe tableta. Poate ma luminati, multumesc.

sarac.lipit

sarac.lipit

Cînd ești condus de proști, toate merg prost

'ncearcă ceva controllere blutut, poate merge. Am folosit tel tu lapton şi merge. Probabil e valabil şi invers.

altuser09

altuser09

Senior Member

o varianta ar fi sa gasesc un mouse bt dar nu as vrea sa mai bag bani in tableta. Am cumparat deja digitizerul de pe aliexpress dar desi e identic, merge aiurea. Mouse wireless am dar trebuie sa bag adaptorul usb. Mouse bluetooth nu am si nici cu imprumut nu stiu de unde pot lua.

punktnet

punktnet

Senior Member

Mouse bluetooth in Auchan era undeva la 40 lei. Iti setezi conexiunea cu mouse-ul prin fir apoi il scoti.
Setarile conexiunii USB le poti modifica odata ce ai legat mouse-ul BT .

altuser09

altuser09

Senior Member

Daca aveam mouse bt era simplu dar nu am. Alta parere?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate