Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

banda alergat acasa

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...

Analizele Medicale, intre fericir...
 Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...

Planul Samsung pentru urmatorii 5...
 videoproiector vs oricare display

Produse comandate din china (wish...

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg
 Proiect ciudat legat de metaverse...

Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...
 

Problema parola pentru a accesa o pagina php

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
28Ionut28

28Ionut28

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.11.2016
Salutare,in primul rand imi cer scuze daca am postat intr-un loc gresit si problema mea este urmatoarea:

Incerc sa pun parola pe o pagina unde sa apara ip-urile vizitatorilor si alte link-uri pentru a da banned pe site, codul folosit este:

$parola = 'parola';
if($_COOKIE['parola'] != $parola){
echo '<script>document.cookie = \'parola=\'+prompt("Admin Panel!"); window.location = window.location;</script>'; exit;
}


Merge bine totul dar problema este ca atunci cand vreau sa pun un cod html si putin css  pentru a personaliza scrisul si sa fac un tabel frumos
codul pentru a cere parola de acces nu mai merge chiar daca l-am pus primul in pagina respectiva. (pagina am salvat-o in format .php)
Am incercat si asa:

<?php
$parola = 'parola';
if($_COOKIE['parola'] != $parola){
echo '<script>document.cookie = \'parola=\'+prompt("Admin Panel!"); window.location = window.location;</script>'; exit;
}

$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<font size="+2">Coduri ip: <?php $ip ?></font>
</html>


Dar nu mai cere parola de acces ci afiseaza direct ip-urile ,am incercat si:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<?php
$parola = 'parola';
if($_COOKIE['parola'] != $parola){
echo '<script>document.cookie = \'parola=\'+prompt("Admin Panel!"); window.location = window.location;</script>'; exit;
}

$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>
<font size="+2">Coduri ip: <?php $ip ?></font>

</html>

Dar are acelasi efect, nu stiti cum as putea face sa scriu si coduri html si sa fac modificari fara sa afecteze acel script?
Si daca totusi nu se poate stiti alta modalitate de a putea pune parola pe pagina dar fara msql sau .htaccess am incercat si cu .htaccess si htpaswd dar cand bag datele pur si simplu se da un refresh si atat nu imi deblocheaza acea pagina. Si nu vreau ca atunci cand bagi parola sa te trimita la o alta pagina deoarece cineva cine nu este prost si se pricepe poate pur si simplu sa afle link-ul de la pagina respectiva.
Tin sa va anunt ca nu le am foarte bine cu php , cu html si css ma pricep pot sa zic destul de bine dar cu php sunt incepator.
Site-ul este: http://megaweb-official.ml/ (sper ca nu fac reclama :) ) toate sunt facute de mine in html.
Multumesc! Posted Image

Edited by 28Ionut28, 08 November 2016 - 23:36.


#2
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,213
  • Înscris: 24.02.2006
tagul script se pune fie in interiorul tagului head (varianta recomandata, din ce stiu eu) fie in interiorul tagului body

ca sa-ti faci o idee despre cat de buna e metoda aleasa de tine, orice browser permite dezactivarea JS-ului, caz in care scriptul tau nu mai functioneaza

#3
dexter_lab

dexter_lab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,342
  • Înscris: 31.10.2007
ceva in genu:


if(isset($_POST['parola'])) {

if ($parola == $_POST['parola']) {
?>
    <p style="......">afiseaza ip</p>
<?php
} else {
?>
    <form method="POST" action="">
       <input type="password" name="parola">
       <input type="submit" value="OK">
   </form>
<?php
};
} else {
?>
    <form method="POST" action="">
   <input type="password" name="parola">
       <input type="submit" value="OK">
   </form>
<?php
}


dar ar fi bine ca parola sa o citesti de undeva. baza de date, fisier....

#4
28Ionut28

28Ionut28

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.11.2016
Da cam asa ceva, as vrea sa dau aspect mai frumos si un mic tabel la un cod Php dar nu prea imi iese deoarece nu stiu cum sa le combin, si tutoriale nu prea gasesc pe internet.

#5
dexter_lab

dexter_lab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,342
  • Înscris: 31.10.2007
ai 2 variante simple. cu echo '<p class=""><?p> sau <p style=""></p>'
sau inchizi portiunea de php cu ?>, scrii partea de html si redeschizi php cu <?php

#6
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 27,936
  • Înscris: 10.08.2005

Quote

if($_COOKIE['parola'] != $parola){
MOR!
in cookie se tine un session nu o parola

View Post28Ionut28, on 08 noiembrie 2016 - 23:35, said:

Dar are acelasi efect, nu stiti cum as putea face sa scriu si coduri html si sa fac modificari fara sa afecteze acel script?
Si daca totusi nu se poate stiti alta modalitate de a putea pune parola pe pagina dar fara msql sau .htaccess am incercat si cu .htaccess si htpaswd dar cand bag datele pur si simplu se da un refresh si atat nu imi deblocheaza acea pagina. Si nu vreau ca atunci cand bagi parola sa te trimita la o alta pagina deoarece cineva cine nu este prost si se pricepe poate pur si simplu sa afle link-ul de la pagina respectiva.
Tin sa va anunt ca nu le am foarte bine cu php , cu html si css ma pricep pot sa zic destul de bine dar cu php sunt incepator.
Site-ul este: http://megaweb-official.ml/ (sper ca nu fac reclama Posted Image ) toate sunt facute de mine in html.
Multumesc! Posted Image
parola o ceri cand afisezi pagina, (.htaccess)

#7
28Ionut28

28Ionut28

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.11.2016
Salut MarianG , am mentionat faptul ca sunt incepator in PhP, stiu cam 10% din acele coduri care ce fac.

Edited by 28Ionut28, 09 November 2016 - 16:13.


#8
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 27,936
  • Înscris: 10.08.2005
nu e vorba de PHP e vorba de practica in sine,

#9
28Ionut28

28Ionut28

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.11.2016
Stiu la ce te referi dar nu prea am ce sa fac daca nu stiu ce face acel cod , sper ca o sa invat cu timpul practicand aceste coduri si sa mai fac ceva cursuri , dar totusi am rezolvat, am creat pagina de logare iar dupa logare sa ma trimita pe o pagina pe care o fac si php si html asa cum imi doresc, inca nu am reusit sa pun restrictie pe acea pagina daca nu esti logat deoarece nu prea imi iese dar momentan eu cred ca este sigura pagina in timp ce nimeni nu o poate vedea , am noroc cu hostul ca este destul de bun si in viitor sper sa ma extind si sa cumpar un domeniu serios .
Va multumesc pentru timpul acordat pentru a ma ajuta , daca o sa mai am probleme o sa revin cu un topic :) .

#10
dexter_lab

dexter_lab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,342
  • Înscris: 31.10.2007
pt php poti incepe de aici: http://www.w3schools.com/php/
binenteles si php.net e de ajutor.

ideea e sa nu faci ceva sa mearga doar ca sa mearga. incearca cat mai multe variante, o sa ai parte de multe erori la inceput dar din ele inveti. toata smecheria e sa inveti sa gandesti softul pe care il faci.in rest sunt doar niste cuvinte care folosite cum trebuie dau rezultatul dorit.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate