![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare script E-commerce
Last Updated: Nov 09 2016 19:03, Started by
ktulu22
, Nov 07 2016 21:59
·
0

Posted 07 November 2016 - 21:59

Salutari,
Am o nelamurire. Ce mi-ati recomanda pentru a face un magazin on-line? Ar trebui sa fie usor de administrat, iar produsele (aproximativ 30000) ar trebui sa fie usor de importat dintr-un fisier .xml sau .csv. Am incercat Woocommerce si plug-in All Import. Produsele erau importate, dar fotografiile produselor nu (gazduite pe site-ul furnizorului). Multumesc. |
Posted 07 November 2016 - 22:04

Eu folosesc Opencart + un modul pentru import/export - https://www.opencart...extension_id=17 - e destul de usor de importat, la partea cu pozele trebuie sa introduci calea catre folderul cu poze unde e poza respectiva(va trebui sa incarci poza pe site, nu preia din alta parte).
|
Posted 07 November 2016 - 22:28

Mai usor ca woocommerce nu e niciunul de administrat, dar te obisnuiesti la un moment dat
![]() Toate platformele sunt complexe, asa si trebuie sa fie, s-au dezvoltat deoarece lumea are nevoie de acele optiuni. Fa pe aia care crezi ca ti se potriveste mai bine https://www.cmscriti...erce-platforms/ |
Posted 08 November 2016 - 00:30

Lucrez acum pe woocommerce si Prestashop
woocommerce ii foarte usor dar trebuie sa ii aduci niste imbunatatiri elementare prin plug-ins. Prestashop ii gata avansat dar ii mai complicat de configurat. nici eu nu stiu pe care sa-l aleg. as ramane pe woo pentru ca nu-mi trebuie nimic complicat si-mi integreaza platile mai bine decat presta. insa pe woo tre sa lucrez la shipping fees si inca nu m-am prins cum se face ce vreau eu. |
Posted 08 November 2016 - 17:24

Opencart recomand si eu.
Multe module.....cu un mic efort poti face altele |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users