![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema Skype/Placa sunet win 8.1
Last Updated: Nov 01 2016 19:46, Started by
BenDover2
, Nov 01 2016 19:46
·
0

Posted 01 November 2016 - 19:46

Hai salut in primu rand sper ca am incadrat postul unde trebuie..
Ideea este urmatoarea de vreo 4 luni cam asa de fiecare data cand vorbesc pe Skype cu cineva ma aud PERFECT insa daca dau drumu la un video/melodie de pe laptop microfonul meu nu detecteaza nici un sunet venit de la laptop si ma face pe mine sa ma aud intrerupt si foarte incet..am schimbat 2 microfoane am umblat prin toate setarile..Placa de sunet este de la Realtek.... Tin sa precizez ca in urma cu ceva timp era invers cum puneam o melodie pe youtube la cel mai mic volum cei cu care vorbea auzeau muzica mai tare decat o auzeam eu....pe mine ma deranjeaza doar faptul ca nu ma aud eu ok cand se aude muzica de fundal venita de la laptop... Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users