Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut o piesa .

Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit
 Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...
 Relatie cu cineva mai in varsta

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau

De ce te simti rau cand tii "...
 Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Nu merge Command prompt

Decizia dintre 2.. mousi (gaming)

Statii filtrare apa cu osmoza inv...

Problema Skype/Placa sunet win 8.1

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

BenDover2

BenDover2

New Member

• Grup: Junior Members
Hai salut in primu rand sper ca am incadrat postul unde trebuie..
Ideea este urmatoarea de vreo 4 luni cam asa de fiecare data cand vorbesc pe Skype cu cineva ma aud PERFECT insa daca dau drumu la un video/melodie de pe laptop microfonul meu nu detecteaza nici un sunet venit de la laptop si ma face pe mine sa ma aud intrerupt si foarte incet..am schimbat 2 microfoane am umblat prin toate setarile..Placa de sunet este de la Realtek....
Tin sa precizez ca in urma cu ceva timp era invers cum puneam o melodie pe youtube la cel mai mic volum cei cu care vorbea auzeau muzica mai tare decat o auzeam eu....pe mine ma deranjeaza doar faptul ca nu ma aud eu ok cand se aude muzica de fundal venita de la laptop...
Multumesc

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate