![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema Skype/Placa sunet win 8.1
Last Updated: Nov 01 2016 19:46, Started by
BenDover2
, Nov 01 2016 19:46
·
0

Posted 01 November 2016 - 19:46

Hai salut in primu rand sper ca am incadrat postul unde trebuie..
Ideea este urmatoarea de vreo 4 luni cam asa de fiecare data cand vorbesc pe Skype cu cineva ma aud PERFECT insa daca dau drumu la un video/melodie de pe laptop microfonul meu nu detecteaza nici un sunet venit de la laptop si ma face pe mine sa ma aud intrerupt si foarte incet..am schimbat 2 microfoane am umblat prin toate setarile..Placa de sunet este de la Realtek.... Tin sa precizez ca in urma cu ceva timp era invers cum puneam o melodie pe youtube la cel mai mic volum cei cu care vorbea auzeau muzica mai tare decat o auzeam eu....pe mine ma deranjeaza doar faptul ca nu ma aud eu ok cand se aude muzica de fundal venita de la laptop... Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users