![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Redesign website
Last Updated: Dec 06 2016 21:55, Started by
additio
, Oct 31 2016 18:15
·
0

Posted 31 October 2016 - 18:15

Salutare!
O sa fiu scurt si la obiect: Am nevoie de cineva care sa modifice site-ul actual, dimensiva com si eventual sa colaboram pentru mici ajustari, modificari. Modalitate plata: discutam pe PM Redesign website adaugare plugins Deadline: 25-30 noiembrie 2016 Sunt modificari, care pe mine ma depasesc, de aceea apelez la ajutorul vostru. website-ul www dimensiva com va functiona in acelasi format, in wordpress (post-uri si download button), dar sub un alt design. Singurele plugin-uri adaugate vor fi cele de pay for subscription, accounts (cont gratuit, abonament lunar, abonament anual) si posibilitatea de a adauga comentarii la fiecare post prin metoda de account. Ca stil si continut pentru home page: www pixelsquid com Daca aveti neclaritati, sunt aici |
Posted 31 October 2016 - 20:31

mie imi place designul actual, simplu si la obiect. de ce vrei sa-l schimbi?
|
Posted 01 November 2016 - 06:30

In primul rand nu mai functioneaza plugin-ul de incarcare fisier si nu stiu cum sa'i dau un restore, probabil si-a facut un update.
Home page-ul nu ma deranjeaza asa de mult, dar post-ul este demodat si urat paginat. Si vreau sa pun un plugin 'pay for subscription', lucru pe care nu stiu sa-l fac. |
Posted 07 November 2016 - 19:34

Buna ziua,
Am decis si eu sa scriu la acest subiect pt ca am aceeasi problema. Am 2 siteuri wordpress care se actualizeaza automat si odata cu actualizarea s-au produs mici chestii neplacute de aspect (gen culoare antet schimbata, formular comentarii aparut, etc). Daca este exista vreo persoana SERIOASA si PUNCTUALA disponibila, discutam in privat va rog. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users