Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ballerina (2023)

Recomandare boxe

Advanced Weapons of Ghana

Wallbox Witty Start by Hager 22KW
 Actualizare drivere (DUMo)

PC uneori nu inregistreaza click ...

obtinere proiect instalatii sanit...

Numere pe BG si politia
 Ce soft monitorizare trafic / vit...

Twisted Metal

Capcana purici. Insecticid nevata...

Ce sa aleg intre ryzen 7 5700G si...
 Unde gasesc butelii cu butan ?

DGITL Sector 4 - interactiune onl...

Boxe behringer b1520 pro

Verificare lucrari suprainaltare ...

Achizitionare tableta performanta cu buget redus

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

craciuncostel

craciuncostel

Active Member

• Grup: Members
Nu încurajez să dăm banii pe prostii dar dacă nu aş fi văzut, nu aş fi crezut. Eu personal am acasă un galaxy tab 4 de vreo 1500 ron care întradevăr este decentă, dar o colegă căuta o tabletă suficient de bună să ruleze filme fhd cu hdmi şi autonomie mare şi să fie ieftină, pentru o fetiţă. Şi am găsit asta:

Tableta Dragon Touch X10, 10" HD LED IPS, Procesor OCTA Core 2.0 GHz, 1GB DDR3, 16GB Flash, 5 Mpx, BT, miniHDMI, USB, Android 5.1 (Lollipop), Negru

La 550 ron eu zic că este decentă, are USB, HDMI, autonomie foarte mare, processor puternic, diagonală de 10 inch, răspunde bine la comenzi, doar ram are cam puţin. Nu are probleme cu semnalul wireless iar de două luni de când o are pare extrem de mulţumită.

TLGTLC

TLGTLC

Senior Member

• Grup: Senior Members
Cred că mai bine comanzi ceva de pe aliexpress. În banii ăștia iei ceva decent. Am prieteni și colegi care își iau tot felul de chestii de acolo și sunt foarte mulțumiți. M-am jucat wot blitz zilele trecute pe o chinezărie și am avut aceeași senzație pe care am avut-o când am jucat de pe IPad și a costat o suta și un pic de dolari. Cred că îmi iau și eu una.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate