la pescuit in Canada
Last Updated: Oct 30 2016 10:15, Started by
Mizu
, Oct 29 2016 14:13
·
0

Posted 29 October 2016 - 14:13

Ma gandesc sa profit anul viitor si sa merg in Aprilie cateva zile la pescuit in Ontario, deoarece am inteles ca e o provincie mai calduroasa.
Undeva in zona 6 de pescuit, deoarece acolo e si aeroportul Thunder Bay si n-are rost sa merg mai departe. M-am interesat de avion, masina, permis de pescuit, dar sunt pierdut cu cazarea. As vrea la cort sau, in cel mai rau caz, la o cabana cat mai aproape de un lac, sa se poata inchiria si barci de undeva din zona. Nu vreau la gramada intr-un loc de campare cu toti turistii, dar nici izolat sa ma intalnesc cu vreun urs negru. Intrebarea e unde gasesc un loc mai retras? Cu google gasesti exact opusul. |
Posted 29 October 2016 - 15:16

Da, din Romania plec.
Orice as gasi pe google va reprezenta un loc aglomerat, deoarece la fel il gasesc si altii. Edited by Mizu, 29 October 2016 - 15:17. |
Posted 29 October 2016 - 15:30

Maxim o saptamana, depinde cum prind mai ieftin biletele de avion.
|
Posted 29 October 2016 - 15:31

Mizule , ia-ne bre si pe noi ! Tu ne iei , tu ne aduci inapoi. Uite , eu iti fac gratarul . Sunt profesor. Te apar de ursi , te invelesc sa nu racesti .
|
Posted 29 October 2016 - 15:51

Din partea mea putem merge si mai multi, dar eu imi fac programul dupa preturile avionului, nu depind de libere sau concediu.
In momentul asta Vola calculeaza pentru perioada 7-12 Aprilie undeva la 730 de euro dus-intors. Permisul de pescuit e pachet de 8 zile la aprox 65 USD, iar masina vreo 30/zi (la o cautare rapida). |
Posted 29 October 2016 - 16:00

Ai fost la pescuit in Key West, Florida vreodata ? Daca nu, ia in considerare. Google: Florida Keys fishing charters
|
Posted 29 October 2016 - 17:24

http://www.watchlake.com/
BC-ul e mai prietenos cu vremea, doar ca ploua mai mult. Aprilie nu e o perioada grozava dpdv vreme Pentru Ontario si in special in zona aia e frig pentru cort Au fost ani in care zapada s-a dus in Mai Keep in touch si iti mai dau informatii. Am si niste poze d-acolo facute anul asta.. zona e wild si fantastic de frumoasa Cum am spus BC-ul e mai calduros, dar mai scump Ai putea incerca pe insula in zona Campbell River |
|
Posted 29 October 2016 - 20:56

Posted 29 October 2016 - 22:10

Vazusem 1 Martie vehiculat pe undeva, dar nu-i nimic, ca si in 2018 o sa fie pește.
Daca aterizam in Vancouver ar fi ok si Watch Lake Lodge. Nu m-am prea uitat in zona aia deoarece internetul zicea ca Ontario e cel mai cald, si pe langa Vancouver cred ca sunt alte preturi. Dar ma mai gandesc. |
Posted 29 October 2016 - 22:20

Cea mai scumpa partida de pescuit ever.
Dunarea nu ne mai place? Sau vrei sa ramai acolo? |
Posted 29 October 2016 - 22:32

Vreau sa-l duc pe tata, ca e mare pescar si ar fi o experienta unica pentru el.
Nu vreau sa raman acolo, imi place Romania. |
Posted 29 October 2016 - 22:44

Vazusem 1 Martie vehiculat pe undeva, dar nu-i nimic, ca si in 2018 o sa fie pește. Ii asa mare tam tam cu vizele astea... Oficial, vizele ieseau (cu si fara acord) in primavara 2018. Acum, cu acordul, s-a schimbat putin jocul: Cei care au mai calatorit in Canada pot merge fara viza din Martie (sau Mai) 2017 Din Decembrie 2017 intra in vigoare pentru toti romanii faptul ca pot merge fara viza. Practic, cu acord, fara acord, vizele se ridica cu 4-5 luni mai devreme decat se ridicau oricum, pentru ca din primavara 2018 le ridicau la presiunea UE. Bun, sa revenim. Incearca dupa aprilie, Mai-iunie. Si puteti aplica pentru viza, e 70 EUR, merita incercat. |
Posted 29 October 2016 - 23:18

Ma gandesc sa profit anul viitor si sa merg in Aprilie cateva zile la pescuit in Ontario, deoarece am inteles ca e o provincie mai calduroasa. Undeva in zona 6 de pescuit, deoarece acolo e si aeroportul Thunder Bay si n-are rost sa merg mai departe. M-am interesat de avion, masina, permis de pescuit, dar sunt pierdut cu cazarea. As vrea la cort sau, in cel mai rau caz, la o cabana cat mai aproape de un lac, sa se poata inchiria si barci de undeva din zona. Nu vreau la gramada intr-un loc de campare cu toti turistii, dar nici izolat sa ma intalnesc cu vreun urs negru. Intrebarea e unde gasesc un loc mai retras? Cu google gasesti exact opusul. La cort în aprilie la Thunder Bay? Ești sigur? Ai mai pus cortul pe zăpadă? |
|
Posted 30 October 2016 - 01:40

Vazusem 1 Martie vehiculat pe undeva, dar nu-i nimic, ca si in 2018 o sa fie pește. Daca aterizam in Vancouver ar fi ok si Watch Lake Lodge. Nu m-am prea uitat in zona aia deoarece internetul zicea ca Ontario e cel mai cald, si pe langa Vancouver cred ca sunt alte preturi. Dar ma mai gandesc. Iti stau la dispozitie, am locuit 6 ani in Vancouver, 6 in Ontario si am alergat si de colo, colo |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users