![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Tableta IZZYCOM Z700 black
Last Updated: Dec 21 2016 11:34, Started by
Valcu
, Oct 27 2016 08:10
·
0

Posted 27 October 2016 - 08:10

SALUT.!Am o tableta izzycom z700 black si vreau sa o resoftez.Imi spune cineva cum pot sa o resoftez prin alta metoda decat cea de la ei pt.ca ce spun ei pe site este de doi bani.Nu functioneaza. Cu ce program si de unde il descarc pt. a face acest lucru?(Eventual un custom rom pt.ea,sau un alt android)diferit de cel al lui SEBY pt.ca este acelasi cu cel oficial.MULTUMESC!
|
Posted 27 October 2016 - 08:26

cu spflashtool,cauta tot pe aici un soft pus de banderas,cred ca e un soft rusesc,nu mai tin bine minte,dar am avut aceeas problema si am reusit sa fac tableta
|
Posted 21 December 2016 - 11:34

Salut! In recovery mod intra cu volum + si power. Volum - si power incepe sa face tot felul de teste. In ce mod trebuie sa fie tableta cand o resoftezi si cum intri in acel mod?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users