Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cupra Formentor 1.5 150 CP

Adio permis

Activare Card national de sanatate

Ballerina (2023)
 Recomandare boxe

Advanced Weapons of Ghana

Wallbox Witty Start by Hager 22KW

Actualizare drivere (DUMo)
 PC uneori nu inregistreaza click ...

obtinere proiect instalatii sanit...

Numere pe BG si politia

Ce soft monitorizare trafic / vit...
 Twisted Metal

Capcana purici. Insecticid nevata...

Ce sa aleg intre ryzen 7 5700G si...

Unde gasesc butelii cu butan ?

Tableta IZZYCOM Z700 black

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Valcu

Valcu

Junior Member

• Grup: Members
SALUT.!Am o tableta izzycom z700 black si vreau sa o resoftez.Imi spune cineva cum pot sa o resoftez prin alta metoda decat cea de la ei pt.ca ce spun ei pe site este de doi bani.Nu functioneaza. Cu ce program si de unde il descarc pt. a face acest lucru?(Eventual un custom rom pt.ea,sau un alt android)diferit de cel al lui SEBY pt.ca este acelasi cu cel oficial.MULTUMESC!

sebastiansebi

sebastiansebi

Active Member

cu spflashtool,cauta tot pe aici un soft pus de banderas,cred ca e un soft rusesc,nu mai tin bine minte,dar am avut aceeas problema si am reusit sa fac tableta

ovisire

ovisire

Junior Member

Salut! In recovery mod intra cu volum + si power. Volum - si power incepe sa face tot felul de teste. In ce mod trebuie sa fie tableta cand o resoftezi si cum intri in acel mod?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate