Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Angajator privat - obligatie plat...

Sfat achiziție laptop max 30...

Achizitionarea primului Atv

Ce arbusti/pomi sunt in imagine
 DAMEX - Card VISA cu Plan in func...

Jardiniera din OSB

Problema cuptor Arctic

Cum as putea adormi mai repede se...
 Suspendare permis conducere pentr...

Recomandare bormasina (Buget: ~20...

Masina SH 6000 euro

Glet peste calciu
 Facultatea de Agronomie - Agricul...

mobilat sau nemobilat/semimobilat?

Contract de schimb

Snapdragon 8 Gen 4 - stire
 

Problema RSS Wordpress - Lipsa domeniului root din adrese ?

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
tudorflorea

tudorflorea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 08.07.2009
Salut

Am Wordpress 4.6.1 pe un site. Codul arata cam asa:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
>
<channel>
<title>Stiri – XXXXXXXXXXX</title>
<atom:link href="http:///category/stiri/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
<link></link>
<description>XXXXXXXXXXX</description>
<lastBuildDate>Tue, 25 Oct 2016 07:24:49 +0000</lastBuildDate>
<language>ro-RO</language>
<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
<generator>https://wordpress.org/?v=4.6.1</generator>
<item>
  <title>Inscrie-te acum .............. </title>
  <link>/inscrie-te-acum-la-cursul-de-manager-proiect-acreditat-anc/</link>
  <comments>/inscrie-te-acum-la-cursul-de-manager-proiect-acreditat-anc/#respond</comments>
  <pubDate>Tue, 25 Oct 2016 07:24:21 +0000</pubDate>


Problema e ca imi lipseste adresa de domeniu din link, de exemplu:

atom:link href="http:///category/stiri/feed


Ce-i de facut?

#2
tudorflorea

tudorflorea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 08.07.2009
Nu se pricepe nimeni?

#3
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,406
  • Înscris: 07.08.2008
Ciudat... Ai incercat si ceva plugin pentru rss sa vezi daca iti face la fel?

#4
ecorc

ecorc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 05.02.2015
Din cate inteleg, ti-ar trebui un plugin care sa-ti corecteze adresa de iesire nativa, de genul www.domeniu.ro/category/stiri/feed/

Edited by ecorc, 25 October 2016 - 15:16.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate