Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

Cod frecventa/telecomanda Telekom romania

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Gabi-mrr

Gabi-mrr

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 22.08.2015
Salut !
Am o telecomanda universala, si vreau sa o volosesc la receiverul primit de la telekom (coship n5266s). In meniul telecomenzii pot sa pun niste coduri de frecventa, doar ca nu stiu ce cod are acest aparat.   Trebuie sa fie un cod de 4 cifre...  In instructiunile telecomenzii am o lista cu multe coduri... doar ca nu gasesc nicaieri telekom/romtelekom/coship... nu gasesc niciuna dintre astea... ma poate ajuta cineva..?  (Nu mai gasesc telecomanda de la receiver, de asta vreau sa o folosesc pe asta universala pana o gasesc pe cealalta...)
Multumesc.

#2
Pekiasan

Pekiasan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,552
  • Înscris: 16.12.2011
Telefon la relatii clienti telekom sau , mai bine, mergi intr-un magazin telekom si vorbeste cu cineva de la tehnic.

#3
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,278
  • Înscris: 12.08.2006
La telefon nu cred ca o sa-ti spuna ceva care sa te ajute.
Vezi in instructiunile telecomenzii cum se face cautarea automata.

#4
Gabi-mrr

Gabi-mrr

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 22.08.2015
Am gasit si cautare automata.. scaneaza pe mai multe coduri, si atunci cand ajunge pe frecventa aparatului il inchide, si eu trb sa dau ok sa il memoreze... doar ca nu il gaseste pe cautare automata.. am incercat pe dsat (receiver digital) si asat (analog receiver)... receiverul care il am e digital... dar nu vrea sa mearga deloc... telecomanda e un silvercrest kh2159...

#5
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
ai nevoie de o telecomanda originala si de o telecomanda universala cu functie learning!
ex: silvercrest SFB 10.1 CR3

sau... cauta telecomanda mai bine... e imposibil sa n-o gasesti!

Edited by Nero-d, 22 October 2016 - 22:03.


#6
Gabi-mrr

Gabi-mrr

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 22.08.2015
Are si asta care o am acum functie de learning.. dar nu prea inteleg cum se foloseste...

#7
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,433
  • Înscris: 15.07.2008

View PostNero-d, on 22 octombrie 2016 - 22:02, said:

ai nevoie de o telecomanda originala si de o telecomanda universala cu functie learning!
ex: silvercrest SFB 10.1 CR3

sau... cauta telecomanda mai bine... e imposibil sa n-o gasesti!
Corect ! azi m-am chinuit eu (e prima oara) cu una din asta si cu un tv, mi-a gasit codul (am dat scanare pe brand) , avea legatura cu tv-ul insa tastele nu corespundeau, de exemplu pe tasta 3 in loc sa fie 3  era pornire/ oprire tv  (pana la urma am folosit si telecomanda veche care avea din cand in  probleme cu tastele).
Daca Telekom nu exista in lista de brand-uri codul respectiv trebuie bagat manual.
Daca nu o gaseste, sa imprumute de la vreun vecin (tot client T)  pentru learning, presupun ca sunt la fel toate .

Edited by stlk, 22 October 2016 - 22:45.


#8
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
activezi functia learning conform manualului telecomenzii universale, si o pui cu cealalta telecomanda originala bot in bot... cand apesi pe un b uton la telecomanda originala, telecomanda universala citeste codul trimis de acel buton si il memoreaza!

telecomenzile universale sunt solutii de urgenta sau de compromis... nu vei avea disponibile niciodata toate functiile unei telecomenzi originale!

Edited by Nero-d, 22 October 2016 - 22:25.


#9
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,433
  • Înscris: 15.07.2008

View PostGabi-mrr, on 22 octombrie 2016 - 22:16, said:

Are si asta care o am acum functie de learning.. dar nu prea inteleg cum se foloseste...
Se pun telecomenzile fata in fata si telecomanda de la Lidl va invata ce face cealalta
uite aici o alta telecomanda universala sa intelegi cat de cat cum se face.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ta9ye7pqelY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
sau uite am gasit si un Silvercrest
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/TTLYG6q5VoU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by stlk, 22 October 2016 - 22:36.


#10
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,433
  • Înscris: 15.07.2008

View Postalexa32, on 22 octombrie 2016 - 21:43, said:

La telefon nu cred ca o sa-ti spuna ceva care sa te ajute.
Vezi in instructiunile telecomenzii cum se face cautarea automata.
Dar nu are cu ce sa te ajute, scrie in manual ce trebuie facut (intr-adevar un incepator intelege mai greu ce scrie acolo, insa va reusi cu siguranta Posted Image )

Edited by stlk, 22 October 2016 - 22:43.


#11
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
pe de alta parte... telekom e denumirea comerciala... nu e fabricantul receiverului!
acolo trebuie umblat!

#12
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,433
  • Înscris: 15.07.2008

View PostNero-d, on 22 octombrie 2016 - 22:57, said:

pe de alta parte... telekom e denumirea comerciala... nu e fabricantul receiverului!
acolo trebuie umblat!
Ai dreptate  !
Gabi-mrr

Am gasit pe un alt topic un cod pentru Coship CDVB 5668
inceaca-l pe pe acesta 5254  poate functioneaza
Subiectul este Telecomanda universala SilverCrest
(uita-te prin el poate mai gasesti ceva informatii care iti sunt utile)

Edited by stlk, 22 October 2016 - 23:09.


#13
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,433
  • Înscris: 15.07.2008
Sters: Scuze pentru dubla postare ! dar vad ca forumul a inceput sa  dea rateuri

Edited by stlk, 22 October 2016 - 23:07.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate