![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Hoteluri noi 2017
Last Updated: Jul 18 2017 14:57, Started by
ginette
, Oct 19 2016 18:22
·
0

Posted 19 October 2016 - 18:22

Aveti idee daca in 2017 se deschid ceva hoteluri noi in Antalya sau Bodrum?Multumesc
|
Posted 19 October 2016 - 18:44

Mi-e sa nu fie cateva dintre cele existente, daramate!
|
Posted 19 October 2016 - 18:59

Sau inchise. In 2016 de la Sherwood Club Kemer vedeam imaginea dezolanta a hotelului vecin inchis, inclusiv din apa, puntea lor si terasa pustie cu buruieni crescute.
Fostul Rixos Lares unde am fost in 2011 s-ar fi transformat in Botanik apoi inchis. |
Posted 19 October 2016 - 19:01

Daca se va trezi vrun cretin sa bage o bomba prin statiunile turistice va ingenunchia turismul in turcia
Pacat |
Posted 19 October 2016 - 19:09

Poate baga in Antalya oras, dar in hoteluri nu are cum.
|
Posted 19 October 2016 - 20:10

Posted 20 October 2016 - 00:57

Ho cu bombele.
Am primit atenționare azi dimineață în Ankara ca să fiu atent ca e informație pentru zone aglomerate. Nimic. Turismul în Antalya cel puțin a suferit din cauza rușilor (a lipsei lor) În bodrum eu am ajuns la închidere. 4 octombrie. Multe se inchid din lipsa de clientti (bodrum&co) altele rezista si pe timp de iarnă. Nu cred să fie, deocamdată, atentate pe plaje. Riviera turceasca. Ai control peste tot. Azi am prins filtru la intrare în Eskisehir. Intradevar, numărul turiștilor a scăzut cu aproximativ 20% (asta văzut pe statisticile companiilor aeriene). De deschis ceva nou cu siguranță nu. Nici de închis. Ce a fost de închis s-a închis anul ăsta. |
Posted 20 October 2016 - 09:18

sa speram ca nu se poate repeta un incident de genul acestuia, care a avut loc acum o saptamana :
http://www.evz.ro/at...ea-antalya.html |
Posted 20 October 2016 - 11:59

Daca nu ai mai cita titluri EXTRAORDINARE, MORTALE, viața ar fi mai buna.
Asta e ideea. Si nici oamenii din Antalya nu au fost asa panicați de așa zisele rachete precum e presa românească. Si nici macar nu a fost cu intentie. Ps.. in Japonia în Niigata cad lunar rachete de la comuniști și nu zbiară nimeni. Nu va duceți acolo c-o să mâncați rachete. Fraților, mai bine stați acasă în fața televizorului ![]() Ps. Pe capul turciei se încearcă o destabilizare. Daca o sa le iasă Turcia va fi Siria de azi. Ca țeava trece si pe aici...ce sa-i faci... Dar nu cred să le iasă. ![]() Edited by lex404, 20 October 2016 - 12:01. |
|
Posted 20 October 2016 - 18:47

Daca nu ai mai cita titluri EXTRAORDINARE, MORTALE, viața ar fi mai buna. Asta e ideea. Si nici oamenii din Antalya nu au fost asa panicați de așa zisele rachete precum e presa românească. Si nici macar nu a fost cu intentie. Ps.. in Japonia în Niigata cad lunar rachete de la comuniști și nu zbiară nimeni. Nu va duceți acolo c-o să mâncați rachete. Fraților, mai bine stați acasă în fața televizorului ![]() Ps. Pe capul turciei se încearcă o destabilizare. Daca o sa le iasă Turcia va fi Siria de azi. Ca țeava trece si pe aici...ce sa-i faci... Dar nu cred să le iasă. ![]() A fosta tare asta! Deci, dragi romani mergeti linistiti in Antalia, daca o sa muriti, sa stiti ca nu a fost cu intentie. Sa auzim numai de bine! |
Posted 20 October 2016 - 18:49

Eu dupa 7 ani consecutivi de Turkye acu stau sa vad care e situatia pana in iarna,oferte sunt destule dar nu cine stie ce reduceri la bani,lastminute vor fi mereu si daca a-ti observat erau mai jos decat EB asa ca se poate astepta pana in vara daca situatia nu se limpezeste.Asa a cazut si in Egipt turismul de nu-si mai revin,tot treptat.
|
Posted 20 October 2016 - 18:55

In Egipt problema ii mult mai grava. Nu contest ca nu ar exista riscul ca si Turcia sa ajunga la fel. Insa nu e inca moment de panica.
Turcii au capul pe umeri si daca nu le-o pregateste altcineva (prietenii rusi sau prietenii americani, sa vedem cu cine se aliaza sultanul) o sa se tina bine. Tare mi-e insa ca se pune de vreo primavara turceasca. Se termina in curand cu distractia din Iraq si Siria. Teava de gaz trece si prin Turcia... Si daca E. nu-l pupa pe (sau n-o pupa pe) viitorul stim noi cine si alege sa-l sustina pe tatucu' Putin, atunci ii bai. |
Posted 20 October 2016 - 19:03

La cum a intrat Erdogan in Siria are belea cu SI si kurzii deci la dublu,e suficienta o singura detonare in poarta unui hotel si s-a terminat cu turismul la Turkye
|
Posted 20 October 2016 - 20:47

Asa cum a fost in Tunisia...
Insa, SI e cam pe plecate. Kurzii au alte obiective (de obicei). Problema e ca nu stim niciodata cand vine ceva. Mai ales cu 3 nebuni la putere ![]() |
|
Posted 21 October 2016 - 07:16

Daca mai se linistesc eu cred ca zona de coasta la Egee este mult mai sigura decat Antalya-Alanya,sunt zone frumoase si acolo gen Turunc,Hisaronu,Turgutreis....
|
Posted 01 November 2016 - 09:30

Am vazut ca se deschide un nou hotel in Lara.Se numeste Royal Seginus dar se pare ca nu este pe plaja.Pretul pare ok
|
Posted 09 November 2016 - 09:23

Hotelul Royal Seginus se afla situat in lateral-ul( spate ),Hotel Royal Holiday Palace si alt hotel (mai mic) 300-350 m pana la plaja, 15% vedere la mare!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users