Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 Reciclare metale - merita?

Renault Arkana sh sau Sang Yong K...

La multi ani @ceanu1980!

La multi ani @KiloW!
 ChatGPT - Certificat de rezidenta...

Page numbers in Google Docs, dar ...

Prenadez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...
 

Decodor hd

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

#1
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Va salut, am un decodor hd kaon, nu mai rețin exact modelul, și problema ar fi, când îl pornesc după circa 4 ore sa zicem , acesta pornește ca și când ar fi la prima pornire, adică cu acel ecran de bun venit: așteptați un moment! Apoi pornește cu programul info dolce și cu meniul activat. Este normal sa pornească asa?
Ultimul firmware este cel din septembrie 2014?
Va mulțumesc.

Edited by wb626ek, 18 October 2016 - 12:17.


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
E normal. Nu-l mai opri. Lasa-l pornit. Opreste doar TV-ul.
Dupa 4 ore intra in power off singur.

#3
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Revin cu o alta intrebare, portul usb precum si cel pt internet, la ce foloseste?
Ca le-am incercat si nu am am ajuns la nici o concluzie.
Multumesc.

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
La nimic. ;)

#5
Iulianilie1986

Iulianilie1986

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.11.2016
Salut.am cumparat un decodor cu functie de inregistrare de la telekom...ajung cu setarile pana la semnal imi apare 0 semnal blocat cu lacatul deschis.am si decodorul vechi pe care il folosesc pe aceeasi antena cu semnal 215.poate ma puteti ajuta. Va mulțumesc.antena 60 lnb cu o singura intrare

#6
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Pune 2 cabluri din antena separate. NU cu loop.

#7
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Da, mai nou trebuie 2 cabluri pt hd.

#8
Iulianilie1986

Iulianilie1986

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.11.2016
Nu reusesc fratilor...pe cel vechi semnal 236 calitate 1.0E-7.pe asta hd 0 semnal blocat am cumparat un lnb quattro i-am pus 2 cabluri pe hd si unul pe cel vechi.

#9
Iulianilie1986

Iulianilie1986

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.11.2016
Cunoaste cineva un tehnician de la telekom?aici in it nu ma poate ajuta nimeni.va multumesc

#10
wb626ek

wb626ek

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,392
  • Înscris: 05.11.2014
Decodorul hd l-ai luat cu tot cu cartela?
Sau o folosești pe cea veche?


#11
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Trebuie sa alegi satelitul HellasSat2.
Apoi pe Entry point 1-6.
Poti vetifica si manual introducand frecventele fiecarui TP.
Aparatul de unde l-ai luat? Trebuie sa fie imperecheat cu cardul T. A functionat in RO?

#12
Iulianilie1986

Iulianilie1986

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.11.2016
Am rezolvat,am luat inca o data entry point si mi-a dat semnal pe 5 apoi a inceput sa-si faca setarile si a trb sa sun din nou sa-mi dea drumul la cartela.merge acum.nu a mai fost folosit.din iasi am rugat un prieten si la luat in abonamentul sotiei.va multumesc

La setari era doar hellas.sunt client dolce din2010 dar la decodoarele vechi e mai simplu tot eu lea-m montat si antene si tot fara instrumente k in zona nu am pe nimeni.am stat atata timp cu scart si am zis sa vad si eu mai bn si am luat unul hd

#13
robertk0510

robertk0510

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 27.01.2017
Salut. Am si eu o problema . nu demult am achizitionat un receiver Kaon digital HD ,pe care il folosesc in Norvegia, problema este ca nu vrea sa descarce soft ul nou pentru receiver (ma gandesc deoarece calitatea semnalului nu e puternica , 4 liniute) , programele merg dar dupa cateva secunde incepe descarcarea softului care ramane la 0% timp de minute bune ,dupa care merge programul iarasi cateva secunde dar iarasi incepe descarcarea softului si tot asa...
Intrebarea mea este daca se poate descarca softul de altundeva si pus pe receiver? sau daca se poate opri de undeva sa nu isi faca update?

mentionez ca antena este orientata corect am un receiver vechi care merge ok dar e cu scart si nu e hd

Multumesc .

Edited by robertk0510, 27 January 2017 - 14:57.


#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Regleaza antena sa ai calitate buna. BER 1.0E-7.
Cel putin 70%.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate