Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adio permis

Activare Card national de sanatate

Ballerina (2023)

Recomandare boxe
 Advanced Weapons of Ghana

Wallbox Witty Start by Hager 22KW

Actualizare drivere (DUMo)

PC uneori nu inregistreaza click ...
 obtinere proiect instalatii sanit...

Numere pe BG si politia

Ce soft monitorizare trafic / vit...

Twisted Metal
 Capcana purici. Insecticid nevata...

Ce sa aleg intre ryzen 7 5700G si...

Unde gasesc butelii cu butan ?

DGITL Sector 4 - interactiune onl...

iPad vs Samsung Tab

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

VladyR10

VladyR10

Member

• Grup: Members
Buna ziua, de ceva timp doresc sa achiziționez o tableta dar nu ma pot decide care ar fi cea mai potrivită pentru mine.. Am sa o folosesc la jocuri, browsing, filme, streaming online, muzica.. Eu ma gândeam la o varianta dintre un iPad dar nu stiu ce model si un Samsung Tab la fel nu stiu modelul exact .. Bugetul ar fii de 2500 lei, aștept sugestiile voastre, mulțumesc anticipat! :)
PS. Imi cer scuze daca am încurcat topicul.

Hider141

Hider141

trolling here since 2008

• Grup: Senior Members
In 2500 de lei intra lejer un iPad Air 2 de 128GB sau un Samsung Galaxy Tab S2 LTE.

iPad-ul are sistemul de operare in general mai optimizat decat Galaxy Tab-ul, in timp ce Galaxy Tab are sistem de operare mai "liber", permite conectarea directa a stick-urilor USB sau a hard discurilor la tableta, etc.

Edited by Hider141, 18 October 2016 - 07:40.

Nenea Zap

Nenea Zap

Zuperman

Tab S2 pentru ecran OLED.

VladyR10

VladyR10

Member

Am vazut de curând un clip cu iPad Air 2 ecran distorsionat daca apeși pe spatele lui.. Merita totuși iPad acei bani?

sagrid

sagrid

Member

Un amalgam ar fi Allview i10g.

View PostVladyR10, on 22 octombrie 2016 - 06:27, said:

Am vazut de curând un clip cu iPad Air 2 ecran distorsionat daca apeși pe spatele lui.. Merita totuși iPad acei bani?
Doar daca esti fan, deci ai o mincarime si vrei sa te scarpini.

Edited by sagrid, 22 October 2016 - 20:42.

Hider141

Hider141

trolling here since 2008

Adica ii recomanzi sa stea departe de iPad, dar in schimb sa ia un c@cat de olviu...ai baut cumva ceva stricat?

Edited by Hider141, 22 October 2016 - 23:01.

Drag0n_X

Drag0n_X

Senior Member

Eu recomand galaxy tab s modelul asta: http://buhnici.ro/vi...xy-10-5-review/ in special pentru formatul display-ului. Eu tableta o vad ca un mini laptop ultra portabil iar ipadul din cauza limitarilor excesive as spune ca nu se incadreaza in aceasta descriere.

Edited by Drag0n_X, 28 October 2016 - 08:28.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate