Cantece Lautaresti
Last Updated: Feb 12 2006 07:15, Started by
Sany
, Feb 06 2006 12:35
·
0

Posted 06 February 2006 - 12:35

Pentru ca sunt multi cu un simt artistic/estetic scazut care nu fac diferenta intre o "manea" actuala si o piesa lautareasca veche, m-am gandit ca un astfel de topic le-ar putea fi de folos.
Cateva piese faine care imi vin in minte la momentu asta: Faramita Lambru - Pe drumul manastiresc Taraful din Clejani - Barza nachlea a pai Taraful din Clejani - Turcoaica angali Puneti si voi cate o "masterpiece" in opinia personala din segmentul asta, poate aflam lucruri/piese nestiute, unii de la altii. ![]() |
Posted 07 February 2006 - 00:36

taraful haiducilor = shukar collective fara partea electronica - hora ca la ursari ... mi se pare foarte tare melodia ...
ca si multe altele de la ei ... se pune ? |
Posted 12 February 2006 - 01:28

Faramita a fost un fenomen. "La crama din Dragasani" e o piesa MULT mai buna ca "la crisma din ferentari" a lui Gica. Pentru cind mor, am un loc rezervat linga el in cimitirul ala din Dristor (saracul, o fi cintat el "vesel tot mereu de-oi fi, trec de anul doua mii"... dar se pare ca n-a fost suficient de vesel). Alte nume ca Puceanu, Siminica et caetera ma fac si ele sa-i vad pe tigani cu alti ochi
![]() Edited by 1109unique, 12 February 2006 - 01:29. |
Posted 12 February 2006 - 07:15

Gabi Lunca - M-a ajuns un dor de-acasa ( pt cei plecati din tara)
romica puceanu Gil Dobrica c-tin eftimiu ion miu Cornelia Catanga |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users