Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere
 Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...
 

Box, K1, MMA si alte sporturi de contact la TV

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
380 replies to this topic

#55
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Cei care nu aveti experienta multa cu "lovitul " incercati sa dati la sac ...asa , cum va vine voua . Veti constata ca imediat ce va aruncati asupra sacului , daca loviti din umeri , fara a avea o pozitie de echilibru perfect al centrului de greutate , veti obosi foarte repede. Pozitia aplecata spre inainte  forteaza diafragma sa se ridice si sa preseze plamanii , lombarii si abdominalii sa se contracte , sustinatorii sa stea in izometrie , lucru ca va duce la o obseala prematura. Din pacate , Morosanu loveste prost . Puternic ...dar prost . Nu este un stricker adevarat , este o masina  de aruncat pumni cu nemiluita oriunde si din orice pozitie. Loveste din brate.  Ar face cariera cu strickingul lui intr-un bar de manele unde mancatori de shaorma se imbata si devin agresivi dar nu intr-un ring unde se lupta profesionisti adevarati. Are inima de luptator , nu-i fricos ( mare calitate ) ...dar loveste prost si cred ca nu a auzit in viata lui de managementul efortului . Avem putini luptatori tehnici cu adevarat in Romania. Este incurajat stilul asta de " totul sau nimic " . Acest stil vinde ...oameni se duc sa vada asa ceva . Nu vor meciuri tehnice pentru ca nu le inteleg .
Morosanu are deplasare proasta in ring. Face pasi mari , da lovituri largi in speranta ca obtine un KO. Asa lupta luptatori rudimentari tehnic . Uitati-va la un meci al lui Daniel Ghita sa vedeti de tehnica impecabila are de deplasare , de lovire , ce tactica de lupta are . Este o incantare sa ii umaresti  un meci de-al lui.

#56
gascoignegazza

gascoignegazza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.03.2016
Morosanu are inima de luptator si a avut multe meciuri grele, s-a batut cu Leko (atunci in top)  dupa 6 luni de KB, sunt curios daca mai face cineva asta vreodata. Asta a fost mereu stilul lui, totul sau nimic, probabil singurul eficient la statura lui (1,82). De acord cu cele spuse mai sus, cel mai bine se vinde o bataie gen "birt satesc", eventual incheiata cu o baie de sange. Pe de alta parte, nu cred ca Morosanu e un adversar confortabil pentru nici un luptator, probabil o sa aiba confruntari mai tari in Glory si se va vedea asta.

#57
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007

View PostJurasikMan, on 08 mai 2017 - 11:35, said:


Morosanu are deplasare proasta in ring. Face pasi mari , da lovituri largi in speranta ca obtine un KO.

Chiar in meciul de sambata a avut cel putin o oportunitate mare ratata pe o dezechilibrare a adversarului, ala se clatina cu genunchiul pe jos. Catalin nu parea ca a sesizat faza. Rugbist la baza.

View PostJurasikMan, on 08 mai 2017 - 11:35, said:

este o masina  de aruncat pumni cu nemiluita oriunde si din orice pozitie.

Mare chestie.

#58
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016

View PostJurasikMan, on 08 mai 2017 - 11:35, said:

Din pacate , Morosanu loveste prost . Puternic ...dar prost . Nu este un stricker adevarat , este o masina  de aruncat pumni cu nemiluita oriunde si din orice pozitie. Loveste din brate.  Ar face cariera cu strickingul lui intr-un bar de manele unde mancatori de shaorma se imbata si devin agresivi dar nu intr-un ring unde se lupta profesionisti adevarati. Are inima de luptator , nu-i fricos ( mare calitate ) ...dar loveste prost si cred ca nu a auzit in viata lui de managementul efortului . Avem putini luptatori tehnici cu adevarat in Romania. Este incurajat stilul asta de " totul sau nimic " . Acest stil vinde ...oameni se duc sa vada asa ceva .
Culmea e ca Morosanu a avut la un moment dat o perioada cand a renuntat la acest stil de "palitor". S-a intamplat, parca, dupa o gala cand si-a luat un KO in primele 20-30 de secunde de la Zimmerman; dupa acel KO a incercat sa adopte alt stil, sa fie mai rabdator, sa nu se mai arunce din prima secunda la adversar si sa incerce mai multe tipuri de lovituri... dar acest stil nu vindea, nu era spectaculos si presupunea si o pregatire mult mai riguroasa (capitol la care Catalin n-a excelat niciodata) asa ca, dupa cateva meciuri, a revenit la vechea tactica. Asa cum ai zis si tu, acest stil vinde, majoritatea celor ce urmaresc aceste gale nu fac diferenta intre o cotonogeala si o lupta adevarata in ring, nu sunt interesati de procedee tehnice, de tacticile luptatorilor, pentru ei conteaza sa fie "palitura" zdravana si cam atat... ce mai conteaza ca dupa cateva "avioane" Morosanu e deja obosit si restul partidei inoata - lumea il vede in "forma maxima". I s-au tot adus adversari de tot rasul, a caror grija era sa nu primeasca multi pumni si cadeau din primele secunde. Unul dintre ei, Maurice Jackson, parca il chema, a cazut dupa primul pumn, altul dupa 10 secunde, altul a reusit performanta sa nici nu ajunga in ring, cazand de pe scena! etc...

#59
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Care este bursa lui Morosanu ? Cati bani ia pe an si ce pregatire/ alimentatie isi permite de acei bani ? Voi v-ati urca in ring pe banii aia ? Sau v-ati prezenta mai pregatiti la bugetul lui ? De aia il apreciez.

View PostManasu, on 08 mai 2017 - 14:14, said:

Unul dintre ei, Maurice Jackson, parca il chema, a cazut dupa primul pumn, altul dupa 10 secunde, altul a reusit performanta sa nici nu ajunga in ring, cazand de pe scena! etc...

Insemnand ce ? Cu americanul ala si-a luat teapa Irimia, daca era ceva aranjat rezista si el jumate de repriza si o regizau mai tehnic. Inclusiv Morosanu a fost frustrat. Poate nu ai idee ce (2)bani se invart la galele astea, de unde sa plateasca Irimia luptatori de elita sa-i aduca nu-stiu-ce adversari lui Morosanu ? Normal ca aduce batausi pe bani putini, de aia si-a facut si Academia aia, incearca sa-si produca material propriu pentru show.
Ala care a cazut de pe scena ce dovedeste ? L-a impins Morosanu sau ce ? A castigat Morosanu prin lipsa ?
http://bagalacap.com...ta-de-zile-mari

#60
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Inseamna ca acesti anonimi NU sunt dispusi sa ia pumni in cap de la Morosanu pentru 1000-2000 de dolari si cauta sa stea in ring cat mai putin. Iar sa zici ca si-a luat Irimia teapa...  teapa e cand te frigi o data, cand se intampla de mai multe ori si continui sa aduci niste "luptatori" despre care nimeni nu a auzit vreodata, deja e vorba de prostie sau strategie, in cazul de fata probabil este a doua varianta.

N-am nimic impotriva ca-l apreciezi pe Morosanu (si eu il apreciez pentru anumite lucruri), doar ca nu poti sa vii cu dume de genul: "a fost in forma buna", "s-a batut constant cu adversari dificili", etc... pe astea lasa-le lingailor de la sport.ro, ca se descurca ei mai bine. Din pacate, a fi fan in Romania echivaleaza aprape intotdeauna cu a fi obtuz: doar al tau e cel mai bun, nu conteaza cu ce gloaba concureaza; daca pierde, il fura arbitrul, a fost terenul greu, a fost innorat afara, i s-a pus ceva in mancare, samd...   si mai usor cu fair-play-ul, mai mult cu fluieraturile si huiduielile.

#61
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Deci suntem amandoi de acord ca Morosanu e mai slab decat McGregor. Ok. In rest tu stii ca aia se lasa batuti de Morosanu fiindca e bursa mica �wow logica impecabila

#62
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Deja o dai in copilarii cu Morosanu v McGregor. Iar despre faptul ca anonimii aia se lasa batuti: da, cauta sa scape cat mai rapid pentru ca trebuie sa fii cu adevarat prost ca sa iti iei o gramada de pumni pentru banii aia. In fine, nu-i treaba mea sa te "luminez", daca n-ai priceput pana acum e clar ca nu vei pricepe nici mai tarziu, oricat de simplu as explica eu. N-are rost sa continuam pe tema asta - eu cel putin nu o voi face - pentru ce ne pierdem vremea...

#63
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Gala de box cu main event Josh Warrington v Kiko Martinez
Live: http://live.robinwid...eam-504435.html

#64
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Glory 41 diseara.

Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
FW Title: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Murthel Groenhart vs. Alan Scheinson
Michael Duut vs. Mourad Bouzidi
Tyjani Beztati vs. Youssef Assouik
Zakaria Zouggary vs. Yetkin Ozkul

Heavyweight Tournament Final
Hesdy Gerges vs. Chi Lewis-Parry
Chenglong Zhang vs. Wilson Sanches Mendes
Semifinal: D’Angelo Marshall vs. Mohamed Abdallah
Semifinal: Anderson Silva vs. Giannis Stoforidis

#65
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
A fost Gala la Ploiesti cu Stoica.

#66
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Azi sunt cateva meciuri interesante de box, o gala MMA in Canada, si UFC 213 cu main event lupta pentru titlu intre Amanda Nunes si Valentina Shevchenko. Alte partide tari: Overeem - Werdum si Yoel Romero - Robert Whittaker.



Aseara s-a batut Pascu intr-o gala BAMMA la Dublin, si-a terminat rapid adversarul si urmareste sa prinda un contract in UFC.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9u7k-qbCAeo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Manasu, 08 July 2017 - 09:10.


#67
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Diseara e turneu de kickbox la Mamaia, cu cateva meciuri ce se anunta interesante.

Gala va aduce în lumina reflectoarelor 12 meciuri de cinci stele. Vetele evenimentului de la malul mării vor fi Cristian Milea, luptătorul român care are în palmares 71 de victorii și Amansio Paraschiv. Pentru România vor mai urca în ring Daniel Pattvean, Mădălin Crăciunică, Adrian Roşca, dar şi fraţii Dănuţ şi Vlad Hurduc. Colosseum Tournament va fi transmis vineri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

#68
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Gala vinerea ?! Tot timpul a fost sambata.

#69
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016

View Postoverseas, on 14 iulie 2017 - 14:01, said:

Gala vinerea ?! Tot timpul a fost sambata.
Tot azi este si Glory 43, in care va lupta si romanul Adegbuyi.
http://www.digisport...buyi E incredib

[ https://s3.postimg.org/6k1u4mvj7/655t355346324534.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Manasu, 14 July 2017 - 16:25.


#70
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,891
  • Înscris: 25.12.2016
Adegbuyi a pierdut la puncte in fata lui Inocente, desi a avut cateva momente foarte bune in care putea sa-l faca KO pe brazilian. Impresia pe care o lasa de multe ori Adegbuyi e identica cu cea lasata de Daniel Ghita - parca nu face destul in anumite momente, apare acea pasivitate de parca ar fi deja sigur de victorie.


La noapte este si partida dintre Chris Eubank Jr - Arthur Abraham.

#71
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,104
  • Înscris: 09.01.2007
Am vazut meciul lui Beni, adversarul l-a tocat mult in primele 2 reprize, avea reprize foarte violente si a rezistat bine la tavaleala.
Beni era sa-i dea KO din pumn la inceput :)

#72
gascoignegazza

gascoignegazza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 28.03.2016
[ http://www.natiuneamma.ro/includes/wysiwyg/uploads/RXF%20-%2029.07.2017.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]RXF 27 la Piatra Neamt, in direct pe sport.ro, sambata seara de la 9.

[ http://www.natiuneamma.ro/includes/wysiwyg/uploads/RXF%20-%2029.07.2017.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Attached Files


Edited by gascoignegazza, 25 July 2017 - 10:47.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate