Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Creare spuma par cu diferite ingr...

Reclamatie/sesizare

Viteza fsb cpu variaza

Xiaomi reclame
 Air Serbia ptr ruta Bucuresti-Bud...

Multifunctionala cu toner ieftin

Succesiune, sentina tribunal.

Primariile locale se pregatesc de...
 Realizare acoperis foisor DIY

Monitorizat, statistici, blocare ...

Pete maro pe haine spalate

Ce inseamna sacru?
 Decodor digi kaon na 1000hd

Dacia papuc diesel curge ulei din...

recomandare curatare DPF

Amenajare teren in prezent cu pla...

Site in wordpress, dar cum?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

robert_11

robert_11

Junior Member

• Grup: Members
Salutare. Am dat din greșeala peste un site în wordpress care îmi place mult. Este vorba de http://www.freesupertips.co.uk/. Am cautat pe siteurile istete care pot afla ce tema a fost folosita, insa imi spune ca este o tema creata de proprietar. Intrebarea mea este daca stie cineva cum naiba a facut ala tema aia, pentru ca nu prea seamana foarta tare a wp si are cateva functionalitati pe care nu le-am vazut niciodata la vreun alt site in wp. Multam mult. Fac cinste. :)

Digynykraf

Digynykraf

Member

View Postrobert_11, on 10 octombrie 2016 - 17:29, said:

are cateva functionalitati pe care nu le-am vazut niciodata la vreun alt site in wp.

Care ar fi alea?

robert_11

robert_11

Junior Member

Stai putin ca n-am zis ca sunt vreun priceput. Asta ca sa clarificam de la inceput. :) http://www.freesuper...match-previews/ in pagina asta de exemplu are imediat sub calendar posibilitatea alegerii altui eveniment. Iar layoutul in general, nu l-am mai vazut la vreo tema wp si cred ca am cautat in themeforest sute sa gasesc una asemanatoare. :(

ionutzm05

ionutzm05

Member

Site-urile "istete" cauta in general denumirea folder-ului temei curente in codul sursa al paginii. Asta nu garanteaza neaparat faptul ca tema a fost creata special pentru acel site.  Sunt sanse mari ca administratorul sa fi redenumit folderul temei (in cazul asta in "freesupertips") tocmai pentru a nu dezvalui denumirea acesteia.

HaterNr2

HaterNr2

Member

View Postionutzm05, on 10 octombrie 2016 - 17:54, said:

Site-urile "istete" cauta in general denumirea folder-ului temei curente in codul sursa al paginii. Asta nu garanteaza neaparat faptul ca tema a fost creata special pentru acel site.  Sunt sanse mari ca administratorul sa fi redenumit folderul temei (in cazul asta in "freesupertips") tocmai pentru a nu dezvalui denumirea acesteia.
cam raa lumea asta

robert_11

robert_11

Junior Member

Nu deviati de la subiect, va rog. Nu fiti rautaciosi. :P

cristirg

cristirg

Senior Member

• Grup: Senior Members
poate a folosit The Underscores themesi si-a creat o tema personala, sau a platit niste developeri...

robert_11

robert_11

Junior Member

N-ar fi nicio problema asta. Pe mine ma intereseaza daca stie cineva cum a fost facut. :)

tigerheart

tigerheart

Savage Member

Tema nu e una comerciala, e facuta special pentru acest site. Nu e chiar asa mare chestie sa iei un site pe WP si sa adaugi functii noi, important e sa te pricepi la asta. Poti face un site care sa preia date de pe diverse site-uri si sa se actualizeze automat cu date la o anumita perioada + sa le prelucreze in functie de cum vrei sa fie afisate.

Ca sa afli cum a facut ori platesti pe cineva ca sa iti faca ceva asemanator, ori inveti cu ce se mananca WP-ul + PHP&MySQL(de asta ai nevoie in primul rand).

Edited by tigerheart, 10 October 2016 - 18:35.

Kain_12

Kain_12

Senior Member

https://themeforest....g-theme/5069761

E facuta pe tema asta, dar e un custom template implementat de un developer. Daca ai nevoie de asa ceva, ma poti contacta.

tigerheart

tigerheart

Savage Member

Kain_12, Illustrate e trecut la autor daca te referi la:

Theme Name: Free Super Tips
Author: Illustrate
version: 2.0
:P

maxtron_69

maxtron_69

Senior Member

View PostKain_12, on 10 octombrie 2016 - 19:00, said:

https://themeforest....g-theme/5069761

E facuta pe tema asta, dar e un custom template implementat de un developer. Daca ai nevoie de asa ceva, ma poti contacta.
Nu cred ca ai cum sa spui ca e facut pe tema aia

robert_11

robert_11

Junior Member

Da. Nici eu nu cred. N-are nicio legatura una cu alta.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate