![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Site in wordpress, dar cum?
Last Updated: Oct 11 2016 08:13, Started by
robert_11
, Oct 10 2016 17:29
·
0

Posted 10 October 2016 - 17:29

Salutare. Am dat din greșeala peste un site în wordpress care îmi place mult. Este vorba de http://www.freesupertips.co.uk/. Am cautat pe siteurile istete care pot afla ce tema a fost folosita, insa imi spune ca este o tema creata de proprietar. Intrebarea mea este daca stie cineva cum naiba a facut ala tema aia, pentru ca nu prea seamana foarta tare a wp si are cateva functionalitati pe care nu le-am vazut niciodata la vreun alt site in wp. Multam mult. Fac cinste.
![]() |
Posted 10 October 2016 - 17:39

Posted 10 October 2016 - 17:45

Stai putin ca n-am zis ca sunt vreun priceput. Asta ca sa clarificam de la inceput.
![]() ![]() |
Posted 10 October 2016 - 17:54

Site-urile "istete" cauta in general denumirea folder-ului temei curente in codul sursa al paginii. Asta nu garanteaza neaparat faptul ca tema a fost creata special pentru acel site. Sunt sanse mari ca administratorul sa fi redenumit folderul temei (in cazul asta in "freesupertips") tocmai pentru a nu dezvalui denumirea acesteia.
|
Posted 10 October 2016 - 17:59

Site-urile "istete" cauta in general denumirea folder-ului temei curente in codul sursa al paginii. Asta nu garanteaza neaparat faptul ca tema a fost creata special pentru acel site. Sunt sanse mari ca administratorul sa fi redenumit folderul temei (in cazul asta in "freesupertips") tocmai pentru a nu dezvalui denumirea acesteia. |
Posted 10 October 2016 - 18:04

poate a folosit The Underscores themesi si-a creat o tema personala, sau a platit niste developeri...
|
Posted 10 October 2016 - 18:17

N-ar fi nicio problema asta. Pe mine ma intereseaza daca stie cineva cum a fost facut.
![]() |
Posted 10 October 2016 - 18:21

Tema nu e una comerciala, e facuta special pentru acest site. Nu e chiar asa mare chestie sa iei un site pe WP si sa adaugi functii noi, important e sa te pricepi la asta. Poti face un site care sa preia date de pe diverse site-uri si sa se actualizeze automat cu date la o anumita perioada + sa le prelucreze in functie de cum vrei sa fie afisate.
Ca sa afli cum a facut ori platesti pe cineva ca sa iti faca ceva asemanator, ori inveti cu ce se mananca WP-ul + PHP&MySQL(de asta ai nevoie in primul rand). Edited by tigerheart, 10 October 2016 - 18:35. |
Posted 10 October 2016 - 19:00

https://themeforest....g-theme/5069761
E facuta pe tema asta, dar e un custom template implementat de un developer. Daca ai nevoie de asa ceva, ma poti contacta. |
|
Posted 10 October 2016 - 19:21

Kain_12, Illustrate e trecut la autor daca te referi la:
Quote Theme Name: Free Super Tips Author: Illustrate version: 2.0 ![]() |
Posted 11 October 2016 - 08:05

https://themeforest....g-theme/5069761 E facuta pe tema asta, dar e un custom template implementat de un developer. Daca ai nevoie de asa ceva, ma poti contacta. |
Posted 11 October 2016 - 08:13

Da. Nici eu nu cred. N-are nicio legatura una cu alta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users