![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema pe Samsung Galaxy Tab 3 8.0
Last Updated: Oct 31 2016 18:12, Started by
nandy007
, Oct 09 2016 10:53
·
0

Posted 09 October 2016 - 10:53

Ceau
Cand incerc sa joc Asphalt Nitro,Unkilled merge fara probleme,dar cand vreau sa joc Buggle 2,dupa jumatate de ora se blocheaza.Jocul asta e asa de pretentios sau tableta mea e de vina? ![]() |
Posted 09 October 2016 - 19:20

E cumva T310 modelul? Intreb deoarece am si eu un model din asta, si am probat ceva jocuri mai grele pe ea, gen GTA S.A. , Nova, Dead Trigger si nu au fost probleme. Eu oricum o folosesc foarte rar, dar stiu ca nu mi-a facut absolut nicio figura cu niciun joc pe care l-am testat. Baza la ea e pentru calatorii, cand merg cu avionul, mai urmaresc filme pe ea.
Edited by flobuc, 09 October 2016 - 19:21. |
Posted 09 October 2016 - 19:26

E cumva T310 modelul? Intreb deoarece am si eu un model din asta, si am probat ceva jocuri mai grele pe ea, gen GTA S.A. , Nova, Dead Trigger si nu au fost probleme. Eu oricum o folosesc foarte rar, dar stiu ca nu mi-a facut absolut nicio figura cu niciun joc pe care l-am testat. Baza la ea e pentru calatorii, cand merg cu avionul, mai urmaresc filme pe ea. |
Posted 31 October 2016 - 18:12

Cum adica se blocheaza? Ce face? Sterge cachele jocului si incearca din nou. Eu am tab3 7inchi pe sfarsit de cariera. Merge super si de dual core. Am facut root ca nu ma mai intelegeam cu ea. O data pe luna folosesc sd maid si dupa lag fix free si merge ca noua. Fa-i si tu root.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users