![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Asigurare de viata - pret
Last Updated: Oct 27 2016 19:50, Started by
ovidiFigar123
, Oct 08 2016 22:18
·
0

Posted 08 October 2016 - 22:18

Sunt curios care sunt asigurarile de viata/accidente cele mai utile existente pe piata si pretul acestora. Stiu ca preferintele difera de la individ la individ dar pana nu sti care sunt acestea nici nu poti sti cu exactitate ce ti se potriveste.
Incep eu cu un exemplu: Program care ofera protecție pentru Spitalizare ca urmare a unui Accident (incluzând și Secția de Terapie Intensivă), convalescență post-spitalizare și Deces ca urmare a unei Îmbolnăvir Beneficiu zilnic de spitalizare ca urmare a unui Accident – 350 Lei Beneficiu zilnic de spitalizare pentru o perioada de convalescenta post-spitalizare de pana la 30 de zile – 170 Lei Beneficiu zilnic de spitalizare in sectia de Terapie Intensiva – 350 Lei Suma Asigurata pentru Deces ca urmare a unei Imbolnaviri – 5.000 Lei Costul primei de asigurare este de 31,00 Lei/luna Ce e putin airea la asigurarea de mai sus e ca nu acopera invaliditatea: “Asigurarea va înceta pentru toate Persoanele Asigurate la primul din următoarele momente 4. la data Decesului sau a Invalidității Totale Permanente a Asiguratului Principal, indiferent de varianta asigurării contractate” Edited by ovidiFigar123, 08 October 2016 - 22:27. |
Posted 08 October 2016 - 22:30

Sunt curios care sunt asigurarile de viata/accidente cele mai utile existente pe piata si pretul acestora. Stiu ca preferintele difera de la individ la individ dar pana nu sti care sunt acestea nici nu poti sti cu exactitate ce ti se potriveste. Incep eu cu un exemplu: Program care ofera protecție pentru Spitalizare ca urmare a unui Accident (incluzând și Secția de Terapie Intensivă), convalescență post-spitalizare și Deces ca urmare a unei Îmbolnăvir Beneficiu zilnic de spitalizare ca urmare a unui Accident – 350 Lei Beneficiu zilnic de spitalizare pentru o perioada de convalescenta post-spitalizare de pana la 30 de zile – 170 Lei Beneficiu zilnic de spitalizare in sectia de Terapie Intensiva – 350 Lei Suma Asigurata pentru Deces ca urmare a unei Imbolnaviri – 5.000 Lei Costul primei de asigurare este de 31,00 Lei/luna Ce e putin airea la asigurarea de mai sus e ca nu acopera invaliditatea: “Asigurarea va înceta pentru toate Persoanele Asigurate la primul din următoarele momente 4. la data Decesului sau a Invalidității Totale Permanente a Asiguratului Principal, indiferent de varianta asigurării contractate” ![]() |
Posted 08 October 2016 - 22:34

5000 de lei? ala de-l omoara mai vine si cu bani de acasa sa-i faca inmormantarea....
|
Posted 08 October 2016 - 22:44

Ciudate sumele astea...Tot ce stiu despre asigurare, e de prin Franta, ce am primit toata grupa la "job" si pentru 80 euro/an aveam despagubiri de genul: mii pt deget, picior, mana, ochi, etc, zeci/sute de mii pt invaliditati, acoperire daune obiecte/cladiri max 5mil euro....si 3000 euro pt deces LOL.
|
Posted 08 October 2016 - 23:00

Ciudate sumele astea...Tot ce stiu despre asigurare, e de prin Franta, ce am primit toata grupa la "job" si pentru 80 euro/an aveam despagubiri de genul: mii pt deget, picior, mana, ochi, etc, zeci/sute de mii pt invaliditati, acoperire daune obiecte/cladiri max 5mil euro....si 3000 euro pt deces LOL. |
Posted 08 October 2016 - 23:03

Ciudate sumele astea...Tot ce stiu despre asigurare, e de prin Franta, ce am primit toata grupa la "job" si pentru 80 euro/an aveam despagubiri de genul: mii pt deget, picior, mana, ochi, etc, zeci/sute de mii pt invaliditati, acoperire daune obiecte/cladiri max 5mil euro....si 3000 euro pt deces LOL. Difera foarte putin de la o companie la alta. Este de domeniul SF.sa te incadrezi in standardele lor. |
Posted 08 October 2016 - 23:49

stai sa-ti zic o faza. Deci un coleg de clasa venea noaptea acasa (merge pe mijlocul soselii) cand deodata il izbeste o masina si sta 1 zi in spital si dupa 2-3 luni primeste 10.000 euro si n-avea nicio asigurare si nici soferul n-a platit nimic. Sa vedem in Romania ce primesti daca te omoara cineva. Deci iti rupi un deget si primesti bani pentru orice vrei tu !
Pentru orice afectiune se acorda procent din suma . Difera foarte putin de la o companie la alta. Este de domeniul SF.sa te incadrezi in standardele lor. |
Posted 09 October 2016 - 00:00

Guest_truet_*
Posted 09 October 2016 - 00:23

Cumva e vorba de Metropolitan?
Sumele acordate sunt mici, pentru deces 5000 e penibil... pana si daca te inscrii la un CAR primesti atat, si contra unei sume lunare mult mai mica. Cat despre asigurarile din alte tari... alta treaba... si se fac la fraude acolo... Edited by truet, 09 October 2016 - 00:25. |
Posted 09 October 2016 - 00:27

|
Posted 09 October 2016 - 07:20

Stai sa ghicesc...1st4lawyers si din astia de te fugăresc toată ziua cu" nu asa ca ai avut un accident?" ... Asa ...pana la urma ceva tot platesc, si nici nu pot sa se scoata nici cu 5% sau de genul. Am avut doua degete fracturate,limita de asigurare in caz de fracturi era de 9.000 de lei. Conform conditiilor din contract suma despagubita pentru fracturi ale degetelor reprezenta2% din suma de 9.000 de lei. Asa ca m-am ales cu fabuloasa suma de 180 lei. |
Posted 09 October 2016 - 07:39

Pai nu iti da voie sa citești contractul înainte? La procente din alea, mai bine cumpăr shaorma în fiecare lună din prima de asigurare.... Defapt nu ca "mai bine" ci garantat e o investiție mai buna...mai bag un lapte si fac oase mai puternice.
|
Posted 09 October 2016 - 07:55

In cazul meu era vorba despre o asigurare platita de angajator.
Am primit un pliant cu conditii generale privind asigurarea,abia dupa ce am trimis dosarul catre asigurator am primit si detalii . In cazul de fata nu stiu,poate daca inchei tu asigurarea ai avea ceva sanse sa negociezi clauzele. |
Posted 09 October 2016 - 08:00

din pacate in romania toate asigurarile sunt de genul asta.
ca fapt divers, probabil marea majoritate a taximetristilor si autobuzelor au o asigurare de calatori minima, de exemplu credit europe ofera cam cea mai ieftina asigurare, iar suma maxima asigurata per pasager e 700 lei... si chestia asta e super, ca pana anul trecut era 700 pentru toti pasagerii, dar acum sunt obligati sa asigure per pasager... pe un taximetrist asigurarea asta il costa 20 lei si cu ea e in deplina legalitate. |
Posted 09 October 2016 - 12:03

"Cumva e vorba de Metropolitan?" Da
NIMENI nu a venit cu alte asigurari de viata ce lor li se par avatajoase, dar de la noi si nu facute de firma. Va rog sa postati si alte oferte care par / vi se par mai ok! Ms |
|
Posted 10 October 2016 - 19:00

Asigurare de viata chioara, mori primesti banii, traiesti in chinuri, nu primesti nimic, prima de asigurare 0,1% pe luna din suma asigurata.
Adica, la 10 lei pe luna, primesti 10000 lei la deces. Restul este can-can. Cea mai buna asigurare ever, facuta la Allianz, acopera chiar si sinuciderea dar numai dupa 3 ani de la incheierea politei, deci daca pierd 10000 la poker, pot sa sar de pe bloc si imi platesc datoria. PS: Asta e o oferta negociata cu mai multi ani in urma, nu stiu daca azi ti se mai ofera aceleasi conditii. |
Posted 19 October 2016 - 20:00

Asigurare de viata chioara, mori primesti banii, traiesti in chinuri, nu primesti nimic, prima de asigurare 0,1% pe luna din suma asigurata. Adica, la 10 lei pe luna, primesti 10000 lei la deces. Restul este can-can. Cea mai buna asigurare ever, facuta la Allianz, acopera chiar si sinuciderea dar numai dupa 3 ani de la incheierea politei, deci daca pierd 10000 la poker, pot sa sar de pe bloc si imi platesc datoria. PS: Asta e o oferta negociata cu mai multi ani in urma, nu stiu daca azi ti se mai ofera aceleasi conditii. Nu mi se pare deloc cea mai buna. Adica asta o faci de fapt nu pt tine - ci pentru altii - ca e valabila doar daca mori.. Cat e nr. de ani minim de cotizare ca sa beneficiezi (ma rog sa beneficieze cei ce raman dupa tine) de acei bani ? |
Posted 20 October 2016 - 12:44

Nu mi se pare deloc cea mai buna. Adica asta o faci de fapt nu pt tine - ci pentru altii - ca e valabila doar daca mori.. Cat e nr. de ani minim de cotizare ca sa beneficiezi (ma rog sa beneficieze cei ce raman dupa tine) de acei bani ? Perioada minima de cotizare: trei luni, adica sa platesc prima rata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users