![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce obiecte Made in USA aveți pe acasă ?
Last Updated: Mar 08 2023 19:57, Started by
crisstonne
, Oct 08 2016 20:33
·
10

Posted 22 December 2022 - 10:08

Dacă fac rost de aparat foto digital, da.
"Pullman" era şi operator de vagoane. În general de din alea de dormit. |
Posted 22 December 2022 - 10:47

Eu am o multime de pixuri luate din SUA, pe vremea cind mergeam la NAB Show!
|
Posted 22 December 2022 - 20:17

Chiar daca sunt “lipit” de US, la 15 minute cu masina, am putine obiecte care sa fie clar fabricate acolo. Marca poate fi americana, de ex “General Electric” pe cateva lucruri prin casa (cuptor, frigider, centrala, etc) posibil sa fie fabricate in alta parte.
Masina facuta in US am avut. F. buna. Carti multe, robinete, diverse obiecte. In schimb, la servici adica in domeniul industrial foarte multe produse americane, de la tabla si teava la dulapuri de automatizare, fel de fel de utilaje. Poate trei sferturi din tot. Produsele de larg consum au fost lasate pentru altii, nu ies bani multi de acolo, cel putin nu in sens american si asta e bine pentru ca fiind mai ieftine daca sunt fabricate in alta parte, tot omul isi poate permite. Au lasat in fabricatie produsele scumpe, high end cum le zice aici destinate celor cu multi bani (au multe milioane de clienti pentru asa ceva, care nici macar nu cumpara ei ci constructorul casei/blocului/hotelului sau firma de decoratiuni interioare). Deci maruntisurile sa le faca altii, grosul banilor vine din adaos comercial, se castiga mai mult decat producatorul. |
Posted 23 December 2022 - 20:47

Posted 31 December 2022 - 00:31

![]() ![]() ![]() |
Posted 17 January 2023 - 15:37

Din categoria antichitati functionale, un termostat Honeywell de prin anii 30, acum pe post de termometru.
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users