![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
link back to top simplu
Last Updated: Oct 07 2016 19:50, Started by
grobian
, Oct 06 2016 21:51
·
0

Posted 06 October 2016 - 21:51

ma poate ajuta cineva cu un buton simplu "back to top".
un simplu text pe care atunci cand il apesi sa scrolleze in sus am cautat dar nu gasesc nimic de genul asta |
Posted 07 October 2016 - 01:06

am zis ca vreau ceva simplu. doar un text. atat. l-am gasit si eu pe ala de pe jsfiddle am gasit asta http://www.jqueryscr...o-Top-Link.html $(document).ready(function(){ $("#back-to-top").hide(); $(function () { $(window).scroll(function(){ if ($(window).scrollTop()>100){ $("#back-to-top").fadeIn(1500); } else { $("#back-to-top").fadeOut(1500); } }); //back to top $("#back-to-top").click(function(){ $('body,html').animate({scrollTop:0},1000); return false; }); }); }); eu nu am nevoie de linia " $(document).ready(function(){ " daca o sterg trebuie sa sterg tot asta " }); " de la sfarsit sau doar acolada ? Edited by grobian, 07 October 2016 - 01:06. |
Posted 07 October 2016 - 08:53

de ce nu folosesti codul ala? ai vazut ce fain te duce la top
|
Posted 07 October 2016 - 12:22

Posted 07 October 2016 - 19:50

Zici ca dam test pe mai multe topicuri. Cred ca iti iese un site belea, facut de pe forumul sp. Incredibil
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users