Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5

Linie vinetie mana stanga
 Protectie soare/vizuala in interior

Tratament pt piele..canapea

Buget 19k-masina noua-sfaturi

Grosime adeziv gresie
 TVA doar la valoarea adaugata sau...

Inregistrare ecran

M-am inregistrat in e-factura. Ca...

Voi cum faceți fața ava...
 Spital stomatologic sector 4 grat...

Pastrare numar inmatriculare !

Supraveghere autoturism in parcar...

Bsod repetat
 

Lipsa sunet mediabox UPC

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Claudianus

Claudianus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 08.08.2008
Am și o problema cu mediaboxul de la upc,  majoritatea canalelor nu au sunet. Cand îl deschid se aude dar dacă dau pe alt canal nu se mai aude. Am scos cardul și l-am băgat înapoi,  dar problema persista la schimbarea canalelor.

#2
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016
Vezi daca e bagata bine mufa cablului in mediabox-ul UPC.
Ori e posibil ca mediabox-ul sa aiba probleme, suna la relatii clienti UPC si spune sa trimita pe cineva sa verifice mediabox-ul.
Poate o sa ti-l schimbe !

#3
george1954

george1954

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 19.10.2013
restart

#4
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
Scos din priza, repus in priza si gata. Mai da erori de sunet uneori.

#5
Popybo

Popybo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 31.08.2009
Salut !
Am legat un HD-DVR de la UPC de un tv Panasonic 55CX700E si nu scoate sunetul, acest TV l-am avut pe un HD-PVR Telekom din martie '16 pana acum, cu succes. Am facut si proba, am pus HD-DVR-ul cu pricina pe un alt TV legat la UPC, o plasma model '07, functioneaza. Am cerut inlocuire HD-DVR si la fel, nu scoate sunet nici cu al doilea. Ori nu sunt compatibile ori s-a intamplat ceva cu TV-ul meu care scoate sunet pe segmentul SMART (YouTube) si din PS4, doar din acest HD-DVR nu vrea.
Ce poate sa fie, cum sa intervin ?
Multumesc !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate