Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...
 Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over
 

se poate scoate un vierme intestinal prin extractie endoscopica pentru a evita operatia?

- - - - -
  • Please log in to reply
73 replies to this topic

#55
Nytro84

Nytro84

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.07.2016
Citat:
"Albendazol-ul nu l-a ucis. Tinctura de coaja de nuca neagra si pelinul, nu l-au ucis. Semintele de papaya cu miere, nu l-au ucis si nu l-au facut sa iasa afara. Usturoiul, nuca de cocos, semintele de dovleac, uleiul de seminte de dovleac, nu l-au facut sa iasa afara. Colonhelp a scos foarte multi viermi, dar nu si pe acesta. Am facut doua examene coproparazitologice, la interval de 7 zile. La ambele, rezultatul a fost "Absente elemente parazitare intestinale". Am procedat corect, nu am contaminat mostra, am folosit un bol, am pus 3 mostre de marimea unei alune, luate din 3 locuri diferite, am pus recipientul in frigider dupa mai putin de 20 minute, am dus la centrul de recoltare dupa mai putin de 7 ore. Un medic gastroenterolog mi-a spus ca el crede ca se poate face o extractie fara operatie, folosind lasoul unui colonoscop. A mai spus ca cunoaste cazuri de pacienti carora le-au fost scosi viermi cu lasoul in timpul colonoscopiei. Azi ma duc sa solicit o trimitere la colonoscopie, si sper sa evit operatia."

E clar nu ai nici un vierme totul e in imaginatia ta.
Nu mai pierde timpul cu analize du-te si vorbeste cu un psiholog/psihiatru vorbesc serios daca vrei sa te tratezi depinde doar de tine

Edited by Nytro84, 21 November 2016 - 10:26.


#56
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007

View PostNytro84, on 21 noiembrie 2016 - 10:25, said:

E clar nu ai nici un vierme totul e in imaginatia ta.
Nu mai pierde timpul cu analize du-te si vorbeste cu un psiholog/psihiatru vorbesc serios daca vrei sa te tratezi depinde doar de tine
Ai avut exact simptomele care le am eu? Sau mi-ai introdus o sonda in intestine si ai obtinut imagini? Daca nu, atunci e imposibil sa stii daca e real sau imaginar. Deja am fost la consultatie psihiatrica. Medicul psihiatru nu are solutii, fiindca nu stie cum se ucid, paralizeaza, sau elimina, viermi intestinali. Stie doar sa scrie reteta cu medicamente psihotrope, si sa recomande tratamente de deparazitare pe care deja le-am incercat, si care nu sunt capabile sa elimine toate speciile de vierme. Medicul gastroenterolog nu are solutii, fiindca simptomele mele nu ii permit sa aprobe colonoscopia, ii permit doar sa ma trimita la consult psihiatric.

Speram sa existe o clinica si o tehnologie, care sa faca posibila capturarea si scoaterea tuturor viermilor, fara operatie, si fara anestezie. Dar observ ca inca nu exista. Exista doar solutii medievale invazive ca operatie pe colon, si solutii inferioare ca clestele de la colonoscop si colonoscopie care e atat de dureroasa incat trebuie sa iti injecteze anestezic.

Edited by CTU99, 23 November 2016 - 13:48.


#57
Nytro84

Nytro84

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.07.2016
No comment.
Mare e gradina domnului si multi au sarit gardul

#58
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Daca un doctor e depasit de evenimente automat te trimite la consult neurologic/psihologic/psihiatric. Eu 5 ani am avut dureri de stomac. Indiferent de tratamente, helicobacter, endoscopie, etc nu au descoperit cauza durerilor. Bineinteles ca multi doctori m-au trimis la "tratament cu capul" cand nu au mai avut idei. Intr-o zi m-am saturat de sfaturi tembele si m-am dus sa fac un examen baritat de capul meu.
Acolo in 5 min radiologul a dat diagnosticul. Ulcer duodenal cu nisa de ...nu mai tin minte cat, cronicizat. Regim strict, ceva pastile si pot sa spun ca de 3 ani nu mai am nimic.


View PostCTU99, on 23 noiembrie 2016 - 13:28, said:

Medicul gastroenterolog nu are solutii, fiindca simptomele mele nu ii permit sa aprobe colonoscopia, ii permit doar sa ma trimita la consult psihiatric.

O colonoscopie nu te omoara si acolo o sa gasesti adevarul. Daca mai stai nedormit si stresat s-ar putea sa ai in viitor probleme serioase. Cu capul.
Zii medicului de familie sa iti faca trimitere.


PS: eu am apelat cred ca la 5-6 medici gastroenterologi, unul din ei chiar profesor doctor....

Edited by bumpocbum, 23 November 2016 - 14:55.


#59
Nytro84

Nytro84

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 07.07.2016
@bumpocbum 1 da-mi voie sa ma indoiesc de spusele tale nu cred ca exista in romania sau in orice tara bananiera care sa nu recunoasca simptomele ulcerului.
2 Incearca sa citesti topicul de la inceput si te vei lamuri hai ca poti nu sunt decat 4 pagini chiar 3 in afara de asta

#60
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
@Nytro84 cum doresti. Am fost la doctori chiar buni. Fiecare mi-a dat alt tratament care nu a avut efect. Ba unul din ei a descoperit o piatra pe la bila, dai tratament cu ursofalk, etc.
Aveam dureri mari, din cauza asta am facut si endoscopia.  Acum mai ma supara cateodata fostul ulcer dar cu un regim strict se rezolva.
Ca idee acum 1 an si ceva  aveam probleme cu bila, amar in gura, etc. Facut ecografie, nu a iesit nimic deosebit, doar "mal". Bineinteles ca medicul a dat din umeri.
Cu 2 tratamente cu ulei de masline si lamaie am rezolvat si problema asta. Acum sunt ok, nu mai ma sacaie nimic.

Nu am citit chiar rand cu rand dar stiu ca la un moment dat "te duci cu capul" de la atatea incercari, stres, durere, oboseala si neputinta de a avea un dignostic concret si corect.
Stii cum e sa te trezesti cu dureri cumplite de stomac, arsuri, noapte de noapte ? Si ii dai cu calmante, inhibitori si mai stiu eu cate si mai cate fara efect ?

Poate ca initiatorul chiar are o problema (sau mai multe), daca o rezolva revine la normal. De ce sa nu ii dam o sansa ?

Edited by bumpocbum, 23 November 2016 - 15:14.


#61
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007

View Postbumpocbum, on 23 noiembrie 2016 - 14:43, said:

O colonoscopie nu te omoara si acolo o sa gasesti adevarul.
Zii medicului de familie sa iti faca trimitere.
Am zis deja medicului de familie sa imi faca trimitere la colonoscopie, si a zis ca nu poate face. A spus ca medicul gastroenterolog poate face trimitere la colonoscopie. Medicul gastroenterolog a spus sa ma duc la medicul de familie si sa ii zic sa imi faca o trimitere la colonoscopie. I-am spus ca medicul de familie nu poate face trimitere la colonoscopie, a intrebat "pai, de ce?", am raspuns "nu stiu, dar pot sa ii dau telefon sa o intreb", dupa care a schimbat subiectul.

Oricum, colonoscopia nu se face pentru extractie de viermi intestinali. Se face pentru altceva. Si desi pot sa introduca un cleste prin tub, si sa captureze viermele, si sa-l traga afara, nu sunt sigur daca face asta sau daca lasa viermii la locul lor.

La mine, durerile nu sunt in zona stomacului. Sunt in partea de jos a zonei cu intestinele, foarte aproape de zona anala, sunt in partea de sus a intestinelor, si sunt in toate partile intre partea de sus si jos. Depinde pe unde se deplaseaza viermele. Durerile nu sunt constante, apar cateodata, si dispar. La fel si intepaturile si mancarimile.

Edited by CTU99, 23 November 2016 - 15:21.


#62
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostCTU99, on 23 noiembrie 2016 - 15:14, said:

Am zis deja medicului de familie sa imi faca trimitere la colonoscopie, si a zis ca nu poate face.
Vezi sa nu. Ia sa te uiti pe net daca poate sau nu. Problema e sa ai un dignostic corect pana la altceva.

"Beneficiaţi de Colonoscopie GRATUIT în contract cu CASMB în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau doctorul specialist, în funcţie de plafonul lunar aferent anului în curs. Suplimentar puteti beneficia de 25% reducere la o consultatie la medicul gastroenterolog."

Eu cand am facut examenul baritat m-a intrebat radiologul cine m-a trimis la el. Am zis EU. A fost suficient.
Am platit si cu asta basta.
Mi-a dat o foita cu diagnosticul.

PS: Dureri pot sa fie din cauze multiple. Vezi cum rezolvi cu medicul de familie sa iti faca trimiterea. Pe forum ai prea putine sanse.
Bafta.

Edited by bumpocbum, 23 November 2016 - 15:31.


#63
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
La clinica de gastroenterologie, spune ca pentru colonoscopie imi trebuie trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Si ca pe biletul de trimitere trebuie precizat la punctul 1 "gastroenterologie", iar la punctul 6 "rog internare". Medicul de familie mi-a spus ca nu poate face aceasta trimitere, si ca numai medicul specialist poate. O sa mai intreb odata medicul de familie daca poate.

#64
alexpet

alexpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,358
  • Înscris: 07.05.2007
hai ca este simplu, fa si tu o ecografie adominala ca nu e cine stie ce filozofie si
a. se vede ceva, aratane si noua sa vedem minunea
b. nu se vede nimic, insisti pe partea cu psihiatrul

#65
CTU99

CTU99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 31.01.2007
Medicul gastroenterolog a spus ca degeaba fac ecografie, ca nu o sa se vada viermii intestinali in acele imagini.

#66
mofone

mofone

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,007
  • Înscris: 30.08.2011

View Postalexpet, on 24 noiembrie 2016 - 06:04, said:

ecografie adominala
Ai facut asa ceva ? E o prostie, nu se vede nimic de stomac, intestin, colon. Vede lucruri care nu au legatura cu tubul digestiv, de gen, ficat, splina,pancreas, prostata etc.

View PostCTU99, on 24 noiembrie 2016 - 06:20, said:

Medicul
Esti din ce judet? Daca esti din bucuresti ia clinicile private la rand, suni ceri programare la colonoscopie zici ca vrei cu dvd si pana luni gasesti una sa rezolvi problema. Fara trimiteri fara explicatii. Daca vrei neaparat sa stai si sa spui povesti la doctori nu o sa ai succes. Vezi ca la colonoscopie trebuie sa bei o solutie de eliminat, fortrans. Scoate tot din tine, daca vrei poti sa o bei oricum, vezi ce iese Posted Image. Singurul mod in care nu ies toti e daca sunt prinsi in perete.

Edited by mofone, 24 November 2016 - 09:42.


#67
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,493
  • Înscris: 15.09.2010
Pentru colonoscopie nu trebuie sa stai mai mult de 8ore in spital. Mergi dimineata si pleci dupa amiaza.

#68
naturista2010

naturista2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 07.10.2010
Ai rezolvat? Vad ca aici sunt cateva topicuri despre colonoscopie si poti gasi o parere, cel putin, despre medici si procedura. Recomandarea mea, pe care am facut-o si in alt topic este domnul doctor Balahura (din echipa doctorului Copaescu). Plus ca lucreaza la un spital care e specializat in tot ce tine de stomac, intestine, gastroenterologie, boli metabolice. ...Te programezi la telefin si iti dau ei toate explicatiile. Nu cred ca se cramponeaza in trimiterea de la medicul de familie...

#69
PhaseZ

PhaseZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 706
  • Înscris: 28.01.2011
Unul din avantajele din Romania in sanatate este ca daca iti permiti sa platesti, in sistemul privat poti sa faci orice vrei tu. Sunt mai mult decat bucurosi sa-ti ia banul, cand m-am dus prima data in Bucuresti la o clinica privata pentru o durere de genunchi am platit analize inclusiv pentru nu stiu ce boli care se intalnesc numai prin tarile tropicale. Iar la alta, pentru aceeasi problema, m-a luat doctorul: ce radiografii, RMN, prostii. Facem direct o artroscopie si ma uit sa vad ce te doare. Daca vrei prin casa de aisgurari nu mai e atat de usor pentru ca nu le place sa se complice. iar doctorul de  familie iti da orice trimitere vrei tu, daca-l stimulezi putin. Eu n-am primit o reteta compensata sau o trimitere ceva pana cand n-am inceput sa fiu mai atent cu ea. O bancnota roz si se rezolva tot.

Edited by PhaseZ, 25 January 2017 - 16:14.


#70
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 20.02.2013
Colonoscopia este gratuita, la ea se vede colonul unde de obicei locuiesc parazitii intestinali. Se vad si hemoroiZii si polipii intestinali. Este posibil un polip sau un hemoroid ca fie mai mare si sa deranjeze in timpul defecarii dar nu este exclus nici viermi.

Edited by cincicinci, 12 August 2017 - 18:39.


#71
Terminator

Terminator

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 06.10.2006

 Nytro84, on 21 noiembrie 2016 - 10:25, said:

Citat:
"Albendazol-ul nu l-a ucis. Tinctura de coaja de nuca neagra si pelinul, nu l-au ucis. Semintele de papaya cu miere, nu l-au ucis si nu l-au facut sa iasa afara. Usturoiul, nuca de cocos, semintele de dovleac, uleiul de seminte de dovleac, nu l-au facut sa iasa afara. Colonhelp a scos foarte multi viermi, dar nu si pe acesta. Am facut doua examene coproparazitologice, la interval de 7 zile. La ambele, rezultatul a fost "Absente elemente parazitare intestinale". Am procedat corect, nu am contaminat mostra, am folosit un bol, am pus 3 mostre de marimea unei alune, luate din 3 locuri diferite, am pus recipientul in frigider dupa mai putin de 20 minute, am dus la centrul de recoltare dupa mai putin de 7 ore. Un medic gastroenterolog mi-a spus ca el crede ca se poate face o extractie fara operatie, folosind lasoul unui colonoscop. A mai spus ca cunoaste cazuri de pacienti carora le-au fost scosi viermi cu lasoul in timpul colonoscopiei. Azi ma duc sa solicit o trimitere la colonoscopie, si sper sa evit operatia."

E clar nu ai nici un vierme totul e in imaginatia ta.
Nu mai pierde timpul cu analize du-te si vorbeste cu un psiholog/psihiatru vorbesc serios daca vrei sa te tratezi depinde doar de tine

Este real cu parazitii care umbla prin corp.

Stiu un caz un biciclist care dupa un concurs i-au scos un parazit la urgenta din fund.

Biciclistul a pus o imagine pe facebook.

 Nytro84, on 23 noiembrie 2016 - 15:00, said:

@bumpocbum 1 da-mi voie sa ma indoiesc de spusele tale nu cred ca exista in Romania sau in orice tara bananiera care sa nu recunoasca simptomele ulcerului.
2 Incearca sa citesti topicul de la inceput si te vei lamuri hai ca poti nu sunt decat 4 pagini chiar 3 in afara de asta

Eu cred ca exista.

Mamei mele nu mi-a iesit heliobacter la analizele de fecale si nici in sange. Ea avea ulcer de 40 de ani, dar la endoscopie i-a iesit.

Multe analize nu sunt relevante.

Plus ca endoscopie daca ti-o faci la stat nu ti-o face ca la carte.

Trust me, am fost la Frankfurt la gastro.

#72
der25

der25

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,478
  • Înscris: 01.12.2017

 Terminator, on 09 noiembrie 2020 - 06:09, said:


Mamei mele nu mi-a iesit heliobacter la analizele de fecale si nici in sange. Ea avea ulcer de 40 de ani, dar la endoscopie i-a iesit.

Putea sa aiba ulcer si de 140 de ani. Nu toate ulcerele sunt din cauza "heliobacter".

 Terminator, on 09 noiembrie 2020 - 06:09, said:

Multe analize nu sunt relevante.

Desigur, generalizezi, fara ca macar sa stii ce e "heliobacterul".

 Terminator, on 09 noiembrie 2020 - 06:09, said:

Plus ca endoscopie daca ti-o faci la stat nu ti-o face ca la carte.


Generalizezi iar. Te duci la privat si ti-o face "ca la caiet". Ghici cine o face acolo? Vine unul de la AKH, are program la privat! Posted Image

 Terminator, on 09 noiembrie 2020 - 06:09, said:

Trust me, am fost la Frankfurt la gastro.

Pai, daca tot ne recomanzi, da-ne si noua adresa, sa stim unde sa ne ducem!
In locul tau, repetam si analiza la Frankfurt si daca era pozitiv, le dadeam astora din Romania cu ea in cap.
Sau a fost tot negativ? Posted Image

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate