Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Rosturi de dilatare faianta

Sfat achizitie bicicleta 2000-250...

Dezbatere mostenire?
 Restrictionare editare useri in G...

Cresc impozitele pe proprietate +...

Recomandare masina ras

Teorie Q
 Setari Growatt 3000 TL-X

Ecran negru la pornire

Sarma pentru antena de ferita - r...

Ce se canta in melodie ?!
 Camera de bord (Buget ~200-250 lei)

Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...
 

MultiRender

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
JustSm

JustSm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 14.04.2016
Daca am un video si il randez la anumite valori(1920x1080 none progresive scan 30 fps)apoi  il randez din nou la aceleasi valori(1920x1080 none progresive scan 30 fps) isi pierde din calitate?Adica daca randez videoclipul de mai multe ori isi pierde din calitate?

#2
edy_3dz

edy_3dz

    Rau sau bun

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,241
  • Înscris: 30.08.2008
Cu ce scop ai face asta?

#3
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 114,573
  • Înscris: 07.02.2003
Ce inseman arabndare... il codezi/afisezi sau ce ? Randari stiu ca se fac la 3D si dinastea... daca e vorba de codare video, daca sursa e aceeasi si o recodezi iese la fel, daca insa o sursa codata o recodezi evident pierzi din calitate.

#4
JustSm

JustSm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 14.04.2016

View Postedy_3dz, on 02 octombrie 2016 - 14:01, said:

Cu ce scop ai face asta?
vreau sa fac un video cu mai multe animatii si nu vreau toate animatiile in acelasi project,fac fiecare animatie separat,randez si dupa le lipesc si le randez pe toate intr-un video nou.

#5
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
Le lipesti fara randare.
Daca le codezi pe toate folosind exact aceleasi setari, se pot lipi fara probleme - fara re-encodare.
Presupun ca pe faci MP4 - folosesti AviDemux > file > open > file > append......

Sau, la final, cind ai toate animatiile gata, lipesti proiectele (copy/paste sau direct importi proiectele separate intr-unul singur, nu ai spus ce soft folosesti).

Oricum, asa cum ai spus tu, da, pierzi din calitate.
Orice recodare pierde din calitate.
Mai mult sau mai putin.....
Dar este e alta discutie, problema ta era alta, nu ai expus-o corect de la inceput... bla bla bla.....

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate