Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce fel de conexiune la internet a...

Operatori telefonie mobila, ț...

echivalente utilaje procesare suc...

mouse gesture software
 Service Pompa centrala Vaillant -...

Comanda platita și nelivrata

Nu mai creste numarul de kilometri

Focus Sat - baza de date piratata
 Masina foarte ieftina 4x4

Problema ciudata, BMW e46 316i

Dacia Logan 3 - Conectare la Waze

Pilonul II de pensii - mostenire ...
 Lynk & Co 01

Deschizator electric de conserve?

Poate un om care i-a cumparat unu...

Vacanta in Istria
 

MultiRender

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
JustSm

JustSm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 14.04.2016
Daca am un video si il randez la anumite valori(1920x1080 none progresive scan 30 fps)apoi  il randez din nou la aceleasi valori(1920x1080 none progresive scan 30 fps) isi pierde din calitate?Adica daca randez videoclipul de mai multe ori isi pierde din calitate?

#2
edy_3dz

edy_3dz

    Rau sau bun

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,241
  • Înscris: 30.08.2008
Cu ce scop ai face asta?

#3
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 116,409
  • Înscris: 07.02.2003
Ce inseman arabndare... il codezi/afisezi sau ce ? Randari stiu ca se fac la 3D si dinastea... daca e vorba de codare video, daca sursa e aceeasi si o recodezi iese la fel, daca insa o sursa codata o recodezi evident pierzi din calitate.

#4
JustSm

JustSm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 14.04.2016

View Postedy_3dz, on 02 octombrie 2016 - 14:01, said:

Cu ce scop ai face asta?
vreau sa fac un video cu mai multe animatii si nu vreau toate animatiile in acelasi project,fac fiecare animatie separat,randez si dupa le lipesc si le randez pe toate intr-un video nou.

#5
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
Le lipesti fara randare.
Daca le codezi pe toate folosind exact aceleasi setari, se pot lipi fara probleme - fara re-encodare.
Presupun ca pe faci MP4 - folosesti AVIDemux > file > open > file > append......

Sau, la final, cind ai toate animatiile gata, lipesti proiectele (copy/paste sau direct importi proiectele separate intr-unul singur, nu ai spus ce soft folosesti).

Oricum, asa cum ai spus tu, da, pierzi din calitate.
Orice recodare pierde din calitate.
Mai mult sau mai putin.....
Dar este e alta discutie, problema ta era alta, nu ai expus-o corect de la inceput... bla bla bla.....

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate