Schimbare bg div in timpul scrollului
Last Updated: Sep 30 2016 21:40, Started by
grobian
, Sep 29 2016 22:20
·
0

Posted 29 September 2016 - 22:25

Ma poate ajuta cineva cu un cod ?
http://codepen.io/anon/pen/gwxXrW as vrea ca atunci cand trec de div-ul rosu in timpul scrollului, sa se schimbe culoarea div-ului albastru fix cand trec de ala rosu, nu cand incep sa scrollez edit a, si sa nu ramana asa, cand dau scroll in sus si am ajuns la div-ul rosu, cel albastru sa revina la culoarea lui ![]() Edited by grobian, 29 September 2016 - 22:25. |
Posted 30 September 2016 - 00:04

Foarte simplu! Adauga asta:
$(document).ready(function(){ var scroll_pos = 0; $(document).scroll(function() { scroll_pos = $(this).scrollTop(); if(scroll_pos > 250) { $("#nume2").css('background-color', 'cyan'); // aici ii pui culoare in care vrei sa se schimbe } else { $("#nume2").css('background-color', 'blue'); } }); }); |
Posted 30 September 2016 - 00:17

Foarte simplu! Adauga asta: $(document).ready(function(){ var scroll_pos = 0; $(document).scroll(function() { scroll_pos = $(this).scrollTop(); if(scroll_pos > 250) { $("#nume2").css('background-color', 'cyan'); // aici ii pui culoare in care vrei sa se schimbe } else { $("#nume2").css('background-color', 'blue'); } }); }); am uitat sa fac asta in acel pen #nume1 nu are height fix (250), ci depinde de alte chestii care sunt in interiorul lui poti sa imi dai ceva care functioneaza daca #nume1 are 'height:auto' ![]() Edited by grobian, 30 September 2016 - 00:34. |
Posted 30 September 2016 - 13:45

O sa incerc sa ma gandesc, sa vad si sa incerc ceva. Ar trebuie (cred) sa mearga si asa, dar nu stiu... si nu garantez ca voi si reusi.
Ne auzim. Daca nu e prea urgent (rapid), poate dupa wk. |
Posted 30 September 2016 - 21:00

Mestere, hai ca am mi-am facut putin timp. Fii antena...!
Dupa linia var scroll_pos = 0; pune asta: var scroll_height = 0; Inainte de if-ul "buclucas", pune asta: scroll_height = $('#nume1').height(); Iar in if, inlocuieste pe 250 cu scroll_height. Succes! |
Posted 30 September 2016 - 21:40

Mestere, hai ca am mi-am facut putin timp. Fii antena...! Dupa linia var scroll_pos = 0; pune asta: var scroll_height = 0; Inainte de if-ul "buclucas", pune asta: scroll_height = $('#nume1').height(); Iar in if, inlocuieste pe 250 cu scroll_height. Succes! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users