![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
cautare in 2 exceluri diferite
Last Updated: Sep 27 2016 08:12, Started by
justyfrusty
, Sep 26 2016 22:37
·
0

Posted 26 September 2016 - 22:37

Buna seara la toata lumea. Am nevoie de un programel sau ceva similar care cauta in 2 exeluri diferite , imi exatrage cateva celule si mi-le compara pentru a afla daca is la fel denumirile. Primul exel il pot deschide manula , iar al doilea ii linkuit pathname in primul excel in tabu 3.
|
Posted 26 September 2016 - 22:53

Ce inseamna "cateva"... ca e cam vag termenul... si poate cuprinde si sute (avand in vedere cate cellule are numai o foaie de lucru in Excel...
Programare stii (vba pentru excel)? Cu asta iti poti scrie propriul tau program, dupa gust, si care sa faca exact ce vrei tu si cum vrei tu. |
Posted 26 September 2016 - 23:01

Maxim 20 de celule. In VBA nu am lucrat am experienta in C
|
Posted 27 September 2016 - 08:12

Nu ai nevoie de nici un programel.
[ http://image.prntscr.com/image/22f0d2aabdbf4682b089fd0dc1ddb55f.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users