Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Suplimente[pareri/intrebari]

- - - - -
  • Please log in to reply
106 replies to this topic

#37
danutz96

danutz96

    Iritabil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,713
  • Înscris: 17.12.2009
Categoric ca îți trebuie timp,  eu vorbeam de minim 5-6 luni în care poți încerca cate ceva. Și m am referit ca îți priește atunci când da rezultate vizibile ( creștere în masa, sau definire, în fine, fiecare cu scopul lui); iar rezultatele nu le obții de pe azi pe mâine când schimbi antrenamentul.  Îți trebuie ceva timp, da.

#38
AndyAndr3i

AndyAndr3i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 16.10.2013

 vinciun, on 04 octombrie 2016 - 02:23, said:

Cum adică un set contine trei exercitii? Lucrezi in triset deja??
Dupa doua săptămâni, de exemplu, o sa zici ca nu ti-a priit deloc ce ai facut pana acum pentru o sa faci febra groaznica si nu o sa reusesti sa vezi ceva rezultate.

Pai fiind ametit bine de tot cu zeci de informatii din diferite parti, am zis totusi sa nu pierd timpul si sa fac ceva, orice. Cam asa am inceput.. 1 set = 3 tipuri de exercitii doar pentru o grupa de muschi. Dupa ce termin piept spre exemplu(adica alea 4 seturi), trec la triceps, alte 4 seturi, alte 3 tipuri de exercitiu.   Ma gandisem eu ca totusi mai eram invatat cu greutatile, dar cand m-am apucat sa fac, tremuram din toate incheieturile, mai ceva ca un vibrator.

Care-i treaba cu febra groaznica? Ieri am facut febra asta, am cam fortat, desi stiam ca nu trebuie sa fac asta. Nu stiu ce a fost in capul meu, eram si entuziasmat ca incepusem + ca aveam si energie.. Eram frustrat, ca la ultimul set n-am mai putut trece de 4-5 repetari, fata de 12 de la primul set.
Are ceva daca fac o febra musculara de genul in care a2-a zi dupa ce am tras imi provoaca dureri musculare la fiecare miscare? Spre exemplu erau foarte deranjante acele dureri cand conduceam azi, dar nici insuportabile.   Dar daca febra musculara trece definitiv pana lucrez iar acea grupa, mai are ceva? Febra musculara o mai combat eu cu o aspirina, o apa cu lamaie.. [astea le stiu decand faceam febra musculara si la antrenamentele de arte martiale]

#39
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,285
  • Înscris: 13.01.2011
Doamne, Doamne, ai atitea intrebări simpliste, dar nu te judec, ești tinăr si neștiutor :peacefingers:
Nu stiu daca mai intru pe aici, mai ai un sfat de la mine, gratis :D rupe din buget de o ,,revista ", mai răsărită, de culturism, in fiecare luna, citește și ințelege, aprofundează termenii, iți garantez eu, atit cit pot, nu ai sa greșești, informațiile sint bune, dacă ai mintea și ințelepciunea necesare.

Dar nu mai discuta si rasdiscuta ce citești in reviste, să discuți si rasdiscuti informatiile din  reviste pe forumuri,  o sa te faci terci la cap, ca vin haterii să te ameteasca si nu mai faci mușchi in viața ta.
Citește iar si iar, număr după număr, cind ai ințeles o sa iti dai seama și o să te oprești din citit, poate doar așa, din pasiune, o sa continui.

Edited by crisstonne, 04 October 2016 - 22:40.


#40
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,659
  • Înscris: 24.10.2015
Stiu ca apar acus multi contra, dar eu te sfatui sa te concentrezi acum pe dezvoltarea fortei la exercitiile de baza.  Nu e timpul deloc pentru tehnici de marire a intensitatii. Concentreaza-te pe forma si greutate. Lasa triseturile, nu poti lucra cu greutati bune in acest caz. Fa-ti un plan de antrenament, dupa cum am mai spus si mareste greutatile de la un antrenament la altul.

Despre febra musculara... când esti la inceput e absolut normal sa faci febra puternica, nu te teme sa lucrezi chiar peste ea. Stiu, o sa zica toti ca nu se poate. Primele doua trei saptamani te tii de program, indiferent ca ti-a trecut febra sau nu, organismul va cauta cai sa se adapteze. Daca dupa acest timp tot nu reusesti sa te refaci complet pana la urmatorul antrenament inseamna ca ceva nu e in regula, fie te antrenezi prea intens/mult, fie ca mâncarea sau odihna nu-i destula.

#41
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,285
  • Înscris: 13.01.2011
Durerea este prietena ta cea mai buna, să o dorești să o iubești :peacefingers: siiii, să o ignori, ca nu ești fetițã.
No pain, no gain.

#42
AndyAndr3i

AndyAndr3i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 16.10.2013
Bine de stiut. Febra musculara am avut ceva timp in aia 11 ani de zile de sport. Am suportat-o atat, o suport si acum. NU ma vait..

Am inteles asa in mare ce am de facut, ramane sa mai si incerc.
Voi reveni dupa un timp, sa vad ceva rezultate, ceva...   Doar in caz ca mai apare ceva.

*Multumesc ca inca va mai bateti capul cu mine.

Edited by AndyAndr3i, 05 October 2016 - 12:19.


#43
Fzn9

Fzn9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 03.08.2014
Nu ti-as recomanda suplimente, nu se stie ce efecte pot  avea asupra organismului tau, te duci  la medic sa-ti faci un set de analize , si te trezesti ca ai  probleme la ficat sau la rinichi.
Eu m-am apucat serios de sala de 1 luna si nu am luat nici un supliment, fac curat.

Edited by Fzn9, 05 October 2016 - 19:25.


#44
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,659
  • Înscris: 24.10.2015
Te-ai apucat de o luna si deja inveti pe altii. Măcar stii ce sunt suplimentele si ce fac? Faci curat zici? Ma îndoiesc ca ai o alimentatie intr-atât de curata încât sa te temi de niste îndulcitori care se găsesc in concentrate proteice sau de niste arome artificiale.

#45
bogdy340

bogdy340

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 21.02.2010
prima zi la sala, nu a mai intrat niciodata intr-o sala de fitness si gata sa intre direct in paine? sunt curios sa vad o repetare impins la piept cu bara goala (cred ca tremura din toate incheieturile).
Sfatul meu prima luna este de acomodare iei 1-2 aparate pe fiecare grupa si faci in fiecare zi, greutatea nici usor usor dar nici sa lesini pe acolo(greutate medie) ,mai ok este daca au instructor sa-ti arate el aparatele daca nu poate ai vreun prieten care este mai vechi si stie aparatele,daca nu te uiti la alti cum fac :). Dupa o luna cu un mic ajutor care sa te urmareasca sa faci corect exercitiile poti sa incepi sa faci si exercitii la liber. Cand te uiti la exercitii pe youtube este foarte usor, dar din pacate realitatea este alta si foarte cruda !!
Si mai ceva sper ca tu nu esti dinala care in 3 luni vrei sa arati ca Lazar Angelov ca o sa ramai dezamagit si dupa 3 luni o sa te lasi cu siguranta :)), vrei sa sa schimbi ceva la tine iti trebe RABDARE, BANI, AMBITIE, SACRIFICIU SI MULTA MUNCA!!! daca nu le ai poti sa te lasi de sala de acum!!

#46
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,083
  • Înscris: 09.01.2007

 Fzn9, on 05 octombrie 2016 - 19:24, said:

Nu ti-as recomanda suplimente, nu se stie ce efecte pot  avea asupra organismului tau, te duci  la medic sa-ti faci un set de analize ,

E posibil ca tu sa nu stii ce efecte au proteinele si carbo asupra organismului, dar crede-ma, esti printre ultimii care inca nu au aflat. E bine oricand sa-ti faci analize, dar daca ies eceva najpa nimeni nu-l intreaba daca baga Cola, prajeli si dulciuri ! Daca afla doctorul ca ia "prafuri" gata ! i se zbarleste parul (doctorului).

#47
Fzn9

Fzn9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 03.08.2014

 overseas, on 06 octombrie 2016 - 09:24, said:

E posibil ca tu sa nu stii ce efecte au proteinele si carbo asupra organismului, dar crede-ma, esti printre ultimii care inca nu au aflat. E bine oricand sa-ti faci analize, dar daca ies eceva najpa nimeni nu-l intreaba daca baga Cola, prajeli si dulciuri ! Daca afla doctorul ca ia "prafuri" gata ! i se zbarleste parul (doctorului).
Stiu foarte bine ce spun, pentru ca varmiu a cumparat un anumit produs, un supliment praf , ce avea gustul ca de Nesquik, ca de ciocolata, si cand s-a dus sa-si faca un set de analize, ce le face orice om de rand, i-a iesit la ficat sau la rinichi ceva marit, nu mai stiu exact ce, si a fost datorita acelui supliment.
Nu mai spuneti ca vai ce bune sunt , poate tie iti face bine, dar la altcineva ii poate face rau.
Si da, mananc destul de sanatos, atat cat imi pot permite , si fac sala curat, nu iau si nu am luat suplimente!.

Edited by Fzn9, 06 October 2016 - 12:06.


#48
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,083
  • Înscris: 09.01.2007

 Fzn9, on 06 octombrie 2016 - 12:03, said:

Stiu foarte bine ce spun, pentru ca varmiu a cumparat un anumit produs, un supliment praf , ce avea gustul ca de Nesquik, ca de ciocolata, si cand s-a dus sa-si faca un set de analize, ce le face orice om de rand, i-a iesit la ficat sau la rinichi ceva marit, nu mai stiu exact ce, si a fost datorita acelui supliment...

Ce spuneam eu mai sus.
Mananca astia toate rahaturile de mici pana la 20 de ani, vad copii de gradinita la metrou care iau micul dejun cu cioco + cola cu parintii de mana, dupa aia infunda McD-urile zilnic si cum pun mana pe o amarata de proteina se umfla ficatu-n ei Posted Image
Bai sunteti zombie generatia asta.
Var-tu asta cand isi facuse ultimele analize inainte de astea nasoale ?
Si cum a detectat medicul ca e fix - da' fix - de la suplimentul cu gust de cacao ?

Ceva marit la ficat iese din 1400000 de motive, inclusiv daca ai luat aspirina in zilele dinainte.

Edited by overseas, 06 October 2016 - 12:07.


#49
AndyAndr3i

AndyAndr3i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 16.10.2013

 bogdy340, on 05 octombrie 2016 - 23:10, said:

prima zi la sala, nu a mai intrat niciodata intr-o sala de fitness si gata sa intre direct in paine? sunt curios sa vad o repetare impins la piept cu bara goala (cred ca tremura din toate incheieturile).

Si mai ceva sper ca tu nu esti dinala care in 3 luni vrei sa arati ca Lazar Angelov ca o sa ramai dezamagit si dupa 3 luni o sa te lasi cu siguranta Posted Image), vrei sa sa schimbi ceva la tine iti trebe RABDARE, BANI, AMBITIE, SACRIFICIU SI MULTA MUNCA!!! daca nu le ai poti sa te lasi de sala de acum!!
Aici sunt 2 variante. Ori nu ai citit topicul asta cap-coada, ori tu nu stii ce vorbesti. Posted Image
Cum sa intru prima data intr-o sala de fitness daca eu am facut sport de contact 11 ani de zile?Posted Image Acolo baza e forta+tehnica, teoria si practica o stiu toti care nu mai sunt incepatori. Am si spus recent ca sunt obisnuit cu febra musculara, etc...
Stii macar ce provoaca tremuratul? Lucreaza tu cu ganterele, cu aceiasi greutate, dupa ce ai lucrat numa la aparate(exemplu) si daca tremuri, esti varza.(cam asa ai zis si tu)

N-am spus niciodata ca vreau sa ma fac in 3 luni Arnold Schwarzenegger, dar vreau in alea 3 luni, sa vad o schimbare cat de mica, ceva diferit la corpul meu. Am mai spus chestia asta.


+Fzn9 - Daca eu ma imbolnavesc de la proteinele pe care le i-au, tu de ce mananci mancare?   [Intrebare de baraj]
                   Edit: Vedeti sa nu confundati cu steroizii.

Edited by AndyAndr3i, 06 October 2016 - 12:21.


#50
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,083
  • Înscris: 09.01.2007
De pe un site generalist:

http://www.csid.ro/d...n-zer-15658761/

#51
bogdy340

bogdy340

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 21.02.2010
11 ani de kempo adica de la 8 ani faci  si ai doar 70kg la 1,83 m ceva nu se leaga cred ca mai mult pe langa sala ai fost (pe mine nu mai impresionat si eu am facut karate 2ani si ceva acum vreo 15ani si stiu cum sunt antrenamentele infernale, daca faceam 11 ani de karate numi mai trebuia sala de fitness acuma :) ) , cu tremuratu am vrut sa zic ca nu sti sa ti bara in mana si  trebuia macar o luna de acomodare (tu ai zis ca nu ai cunostinte in fitness nu eu), ai facut pe hercule acuma ai o febra musculara insuportabila cred ca nici mainile nu poti sa ti le indrepti   luna asta cu siguranta o sa fi robocop ti se pare ok ? asta nu-i No Pain, No Gain este prostie!!! si nu compara kempo cu sala de fitness ca este alta mancare de peste.

#52
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,659
  • Înscris: 24.10.2015
Nu are nimic greutatea corporala cu experienta in arte martiale. Si eu am facut 4 ani ving tsun kung fu. Aveam 1.89 si vreo 85 kg. Alti colegi erau piele si os, unii grasi.

#53
AndyAndr3i

AndyAndr3i

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 16.10.2013

 bogdy340, on 06 octombrie 2016 - 14:49, said:

11 ani de kempo adica de la 8 ani faci  si ai doar 70kg la 1,83 m ceva nu se leaga cred ca mai mult pe langa sala ai fost (pe mine nu mai impresionat si eu am facut karate 2ani si ceva acum vreo 15ani si stiu cum sunt antrenamentele infernale, daca faceam 11 ani de karate numi mai trebuia sala de fitness acuma Posted Image ) , cu tremuratu am vrut sa zic ca nu sti sa ti bara in mana si  trebuia macar o luna de acomodare (tu ai zis ca nu ai cunostinte in fitness nu eu), ai facut pe hercule acuma ai o febra musculara insuportabila cred ca nici mainile nu poti sa ti le indrepti   luna asta cu siguranta o sa fi robocop ti se pare ok ? asta nu-i No Pain, No Gain este prostie!!! si nu compara kempo cu sala de fitness ca este alta mancare de peste.
Nu stiu ce karate ai facut tu, dar nu ai cum sa te faci vreun Van Dame din ele, atata timp cat tu nu te odihnesti, mananci putin pentru a slabi si a nu depasi categoria de greutate, iar antrenorii n-au habar decat de sportul lor, nu si de fitness. Pot proba oricand anii astia [medalii+diplome inscriptionate cu data de atunci + stampila/semnatura oficiala de la presedintele federatiei nationale de KEMPO] Ce motiv as fi avut sa mint, este interesul meu aici, sa mi se ofere informatii bazate pe realitate, nu pe minciuni.
Am facut de la 7 ani chiar, pentru ca m-am lasat de 1 an si ceva. Eu deja merg pe 20.

Offf... Chiar am specificat mai sus "...erau foarte deranjante acele dureri cand conduceam azi, dar nici insuportabile." Daca nu te doare, nu mai e febra musculara. In momentul in care scriu aceste randuri, inca se mai simte putin, dar putin. Nu am dificultati in a ma misca.
Antrenamentul de ieri l-am facut cu febra asta la triceps + piept(la piept a aparut mai tarziu), dupa cateva minute nu mai simteam nimic si am putut executa linistit, fara disconfort sau altceva.

Antrenorul meu avea cunostinte(pile) la sala de forta. Ne-a facut gratuit abonamente acolo, ne duceam cand vroiam si stateam cat vroiam, dar pe atunci aveam alte prioritati si nu am stiut sa profit.
   * Cu alea 70kg ale mele, pe atunci chiar mai slab. Am fost campion national de nenumarate ori + singurul sportiv buzoian care a participat la campionatul mondial din Antalya(Turcia), sau cel putin care trebuia sa participe. Fix inainte cu o zi de plecare, ultimul antrenament mi-a fracturat un deget, degetul mare, care imi era esential la stilurile la care urma sa particip. Posted Image
   ** Imi cer scuze daca am fost mai intepat, dar tu ai venit aici si ai inceput sa arunci cu vorbe. Eu nu vreau sa ma cert, nu am de ce pana la urma..

#54
overseas

overseas

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,083
  • Înscris: 09.01.2007
Manusile bune au protectie pentru degetul mare.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate