![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare nume comunitate online Romania
Last Updated: Sep 26 2016 08:18, Started by
superiorus
, Sep 25 2016 08:43
·
0

Posted 25 September 2016 - 08:43

Salutari prieteni!
Dupa vreo 2 zile (si o parte din nopti) de brainstorming, am cam ramas fara idei si fara niciun rezultat ![]() Va solicit parerea pentru gasirea unui nume de domeniu pentru o comunitate online din Romania. Va fi ceva generalist: stiri, noutati, blog, chat, anunturi, evenimente, forum, etc. Vreau .com sau .ro , vreau si scurt si reprezentativ. Am ramas cu gandul la RomaniaOnline.com care e detinut de un american idiot ... I-am facut o oferta de 300$ si nici macar nu s-a sinchisit sa imi raspunda ... Asadar: gasim ceva interesant? Postati aici sau daca aveti o idee geniala, dati un PM (sa nu ne fure concurenta ideea) ![]() Multumesc anticipat, Sergiu B. |
Posted 25 September 2016 - 08:55

Posted 25 September 2016 - 08:57

Din pacate:
REGULAMENT SI GHID DE UTILIZARE A FORUMULUI SOFTPEDIA 6. Responsabilitati Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine SoftNews NET, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. |
Guest_truet_*
Posted 25 September 2016 - 08:58

Am ramas cu gandul la RomaniaOnline.com care e detinut de un american idiot ... I-am facut o oferta de 300$ si nici macar nu s-a sinchisit sa imi raspunda ... Asadar: gasim ceva interesant? ![]() Daca e cu news, cauta ceva care sa te duca cu gandul la asta... . Apropo de asta, profit sa intreb: a cumparat cineva recent domeniu .ro (plata online SNEP sau transfer bancar) si a primit factura pe mail sau fizica? Sau nu se mai ofera asa ceva? |
Posted 25 September 2016 - 09:12

Cred ca a ras "americanul" ala... de unde naiba veniti cu evaluarile astea? 300$... daca il pune pe un site de licitatii pana si starting price va fi mai mare ![]() Daca e cu news, cauta ceva care sa te duca cu gandul la asta... . Apropo de asta, profit sa intreb: a cumparat cineva recent domeniu .ro (plata online SNEP sau transfer bancar) si a primit factura pe mail sau fizica? Sau nu se mai ofera asa ceva? Cat vroiai sa ii ofer ca pret de start? 3000$? Nu imi permit.
fiftyearsbehind.com noivremhaleu.ro |
Guest_truet_*
Posted 25 September 2016 - 09:13

Gandestete ca pe el cei 20 de ani de investitie l-a costat cel putin 300$ (pun un pret mediu de 15$ per an)... doar nu crezi ca o sa vanda tot pe 300$ dupa ce a investit 20 de ani bani in el... Asta presupunand strict ca el a fost primul proprietar si nu l-a cumparat pe parcurs la suprapret...
O iei logic... Edited by truet, 25 September 2016 - 09:14. |
Posted 25 September 2016 - 09:23

Gandestete ca pe el cei 20 de ani de investitie l-a costat cel putin 300$ (pun un pret mediu de 15$ per an)... doar nu crezi ca o sa vanda tot pe 300$ dupa ce a investit 20 de ani bani in el... Asta presupunand strict ca el a fost primul proprietar si nu l-a cumparat pe parcurs la suprapret... O iei logic... ![]() Glumesc desigur ... Hai sa revenim ontopic (daca avem ceva de spus). |
Posted 25 September 2016 - 10:25

Din pura curiozitate:
Identificarea numelor de domenii si inregistrarea lor pentru ca mai apoi sa fie vandute la suprapret este o afacere de mai multi ani. De ce ar fi oferite gratuit pe acest forum, cu atat mai mult cu cat site-ul nu va apartine unei organizatii non-profit? |
|
Posted 25 September 2016 - 18:41

Apropo de asta, profit sa intreb: a cumparat cineva recent domeniu .ro (plata online SNEP sau transfer bancar) si a primit factura pe mail sau fizica? Sau nu se mai ofera asa ceva? |
Posted 25 September 2016 - 21:28

Proasta idee sa te apuci in 2016 sa faci un asemenea site tip shaorma cu de toate. Stirile de unde le iei? de pe alte situri? Mai bine faci o comunitate restransa, cu resurse din anumit domeniu, poate reusesti sa-l si monetizezi cumva...
Ideile cu situri de tip shaorma mergeau acum 10-15 ani cand erau la moda alaturi de siturile de "muzica" si siturile de file share. |
Guest_truet_*
Posted 25 September 2016 - 22:19

Am cumparat un domeniu chiar acum 10-15 minute. Factura cu toate datele domeniului va sosi tiparita, într-un plic. Dovada platii a sosit într-un mail. Eu am cumparat si nu am primit factura nici pe mail nici fizica, si au trecut cateva saptamani... In trecut (plata prin transfer bancar pe IBAN) am primit factura pe mail emisa la aprox o saptamana de la achizitie si apoi dupa ceva vreme si fizica in plic. Ca sa revin, inca mai merg siteurile tip shawarma cu de toate, dar trebuie sa te tii de ele serios... e de munca daca e one man job si pana la monetizare o sa muncesti ca sclavul... deci daca esti one man, mai bine incepi pe ceva nisat. Edited by truet, 25 September 2016 - 22:20. |
|
Posted 25 September 2016 - 22:37

DarkAngelBv - daca ma apucam de asta cand te-am cunoscut pe tine (in online), acum eram si eu ca zoso.ro
![]() |
Posted 25 September 2016 - 22:40

Plata cum ai facut? Online cu cardul prin SNEP sau transfer bancar pe IBAN? Sper sa primesc si factura în plic, cu toate datele domeniului. |
Guest_truet_*
Posted 25 September 2016 - 23:00

Eu tot astept de ceva saptamani... mai ciudat e ca nu am mai primit nici pe mail (ca poate intelegeam ca sunt "eco" si fac economie la hartie si expediere). Doar proforma din ziua inregistrarii.
Poate ma anunti si pe mine daca primesti factura pe mail (de obicei o expediau prin mail in max o saptamana de la inregistrare) sau fizica... sunt curios daca se mai trimit sau nu pe mail sau daca se mai trimit sau nu fizic... ma gandesc sa nu fie de la postasul meu idiot din zona si sa se fi "pierdut" plicul... dar mailul nu avea unde sa se piarda sigur.
DarkAngelBv - daca ma apucam de asta cand te-am cunoscut pe tine (in online), acum eram si eu ca zoso*** ![]() ![]() Edited by truet, 25 September 2016 - 23:04. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users