Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Kit extra canale

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#19
stfbuc

stfbuc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 845
  • Înscris: 23.10.2006
Mulțam.
O părere generală ma interesa doar ca idee cum sunt HD urile nemțești fata de hd-urile Orange-ului.

#20
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,044
  • Înscris: 20.06.2009
Eu n-am observat diferențe notabile, se vedeau foarte bine.

#21
andreyszekely

andreyszekely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 513
  • Înscris: 21.01.2008
Ce setari trebuie aa aibe lnb 2 la kitul de extracanale? Calitatea e pe 0. De ce?

#22
bv10nut

bv10nut

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 21.11.2014
buna ziua.imi poate spune cineva cum se vad pe vreme rea programele de pe 19 grade E si aici fac referire la multifeedul Orange cu antena lor bineinteles.multumesc

#23
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,044
  • Înscris: 20.06.2009
Din cîte îmi aduc aminte, pe vreme rea nu picau înaintea canalelor de pe 31.5. Ori picau toate odată, ori nici unul...

#24
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,100
  • Înscris: 13.01.2013
Sunt aceleasi canale pe ambele satelite care se pot scana?

#25
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,044
  • Înscris: 20.06.2009
Nu.

P.S. Și se numesc sateliți, nu satelite...

#26
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,100
  • Înscris: 13.01.2013

View Postcrislacor, on 28 august 2017 - 22:31, said:

Nu.

P.S. Și se numesc sateliți, nu satelite...
Stiu ca am scris gresit, da rmi a fost lene sa corectez, cred ca nu stiam un asemenea plural "Ieftin"

Edited by xperia_ray, 29 August 2017 - 22:52.


#27
marin62

marin62

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 09.08.2013
Pot conecta o a doua antena orientata pe hotbird, printr-un spliter cu doua intrari si o iesire la receptorul alb orange?mentionez ca am montat si lnb-ul ptr.extra canale pe antena originala.

#28
crursu

crursu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,253
  • Înscris: 05.12.2010

View Postmarin62, on 21 septembrie 2017 - 11:53, said:

Pot conecta o a doua antena orientata pe hotbird, printr-un spliter cu doua intrari si o iesire la receptorul alb orange?mentionez ca am montat si lnb-ul ptr.extra canale pe antena originala.
Da.

#29
bowpack14

bowpack14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 852
  • Înscris: 29.04.2015
Pentru conectarea ansamblului de 2 antene parabolice la receptorul
de satelit trebuie folosit un comutator special cu 4 intrari , denumit
comutator Diseqc , nicidecum un simplu spliter cu doua intrari .

Un astfel de comutator Diseqc se poate observa in atasament.

Daca antena Orange are instalat kitul de canale suplimentare ,
cel mai probabil un comutator Diseqc , insa modelul cu 2 intrari
se afla deja montat la antena .

In aceasta situatie , comutatorul Diseqc cu 2 intrari trebuie inlocuit
cu unul cu 4 intrari , iar cele 3 LNB -uri vor trebui conectate la intrarile sale .

De regula intrarile comutatorului sunt identificate cu cifrele 1,2,3, 4
La intrarile 1 si 2 se vor conecta cablurile care sunt legate deja la LNB-urile
antenei Orange , pastrindu-se ordinea deja aleasa pe comutatorul cu 2 intrari
( de exemplu LNB-ul pentru programele Orange la intrarea Nr.1 ,
iar cele pentru programele Astra la intrarea Nr.2 )

Cel de al treilea LNB , pentru programele Hotbird se conecteaza
la urmatoarea intrare libera , intrarea Nr.3

Urmatorul pas este verificarea si inscrierea in memoria receptorului
a ordinei de conectare alese pentru  cele 3 LNB -uri, prin accesarea
meniului de instalare pentru fiecare satelit in parte si selectarea optiunii
corespunzatoare intrarii alese pentru satelitul respectiv

Daca pentru receptia satelitului cu programele Orange LNB-ul este
conectat la intarea Nr.1 a comutatorului , in meniul de instalare al satelitului
Astra 31 gr. Est trebuie sa fie selectata intarea Nr 1 in optiunile afisate
pentru comutatorul Diseqc .

La fel de face verificarea si pentru satelitul Astra 19 gr. Est
Iar in meniul satelitului Hotbird 13 gr. Est va trebui selectata optiunea
comutator Diseqc intrarea Nr.3

Attached Files


Edited by bowpack14, 21 September 2017 - 22:10.


#30
xperia_ray

xperia_ray

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,100
  • Înscris: 13.01.2013
Pe ASTRA sunt cele putine, eu il tin scanat pe ASTRA 1KR /1L etc...

Attached Files



#31
DramuletZ

DramuletZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 30.03.2006
Salut, merge kit-ul de extra canale si daca nu ai decodor Samsung ? Detin un SmartTV Philips cu CI+ in el. M-ar tenta si extra canalele. Inca o chestie ce nu am inteles, iti montezi singur kitul de extra canale sau vine cineva si il monteaza ?

#32
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,044
  • Înscris: 20.06.2009
Merge kit-ul cu condiția ca tunerul de satelit (DVB-S2) al televizorului să știe măcar Disecq 1.1. Și da, vine cineva să-l monteze (cel puțin venea odată).Posted Image

#33
andreyszekely

andreyszekely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 513
  • Înscris: 21.01.2008
Am avut 2 decod hd. acum am doar 1. Pe decod 2 mergeau eztracanalele. Ce setari trebuie facute in decod. 1 si cun trebuie scgimbate cablurile ca sa mearga eztracanalele pe.decod. 1 ? Ms

#34
stiinta_craiova

stiinta_craiova

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 31.08.2009
Salut, mi-a ramas parabolica de la orange de acum cativa ani, o mai pot folosi? ce posturi pot prinde cu ea ? ce tre sa cumpar ca sa functioneze programele STB LNB etc. Mersi.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate