Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

alocatie copil roman nascut afara

Schimbare Furnizor Energie Prin P...

Retete compensate
 Proba la alegere a profilului la ...

Exploziile din blocurile romanesti.

Polizor unghiular mediu

Editare video, fara placa video
 Cateva intrebari legate de sistem...

Despre lipituri, statii, pistoale...

ANGLIA...ITALIA...FRANTA...GERMAN...

Sfat achizitie masina ∼6000...
 Sunet electronic dupa franat

SSD M2 ieftin pentru un laptop My...

Programator USB-ISP E-LAB

Monitor cu probleme
 

Freelancer..... cum adaug portofoliu?

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
FlorinAnt

FlorinAnt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 24.07.2016
Doresc sa intreb pe cei care au avut tangente cu freelancer ....... Cum pot adauga portofoliu? Nu am gasit nicaieri optiune de adaugare portofoliu iar supportul de la freelancer nu ma ajuta cu nimic. Multumesc

#2
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,150
  • Înscris: 15.12.2009
Portofoliu in ce domeniu?

#3
spinname

spinname

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,550
  • Înscris: 01.08.2011
Dai clic pe poza - profil - editeaza profil - buton verde portfoliu (in partea dreapta)...

Edited by spinname, 16 September 2016 - 12:13.


#4
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015
Vezi ca sunt vreo 10 mil de indieni care dau bid pe 25% din pretul tau minim.

#5
FlorinAnt

FlorinAnt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 24.07.2016
Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.
Ce doresc sa va mai intreb: Am fost contactat de un posibil angajator si mi s-a oferit sa lucrez pentru el cam vreo 3 luni. Tipul m-a contactat pe freelancer si mi-a dat adresa lui de Skype spre a il contacta. Am intrat pe skype unde mia zis ca daca vreau sa lucrez pentru el trebuie sa ii trimit in fiecare zi o parte din proiect iar el ma va plati in fiecare luna. Cum pot avea incredere in el ca ma va plati dupa fiecare luna si nu voi munci degeaba sau va spune ca nu e multumit la sfarsitul lunii si nu ma va plati. Cum pot sa fac o astfel de tranzactie in siguranta?

#6
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,150
  • Înscris: 15.12.2009
Lucrezi prin intermediul Freelancer, si setezi milestones pentru fiecare saptamana/luna.

#7
FlorinAnt

FlorinAnt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 24.07.2016
Si de unde fac sau setez milestonul sau daca are ceva siguranta adica sa nu lucrez jumate de luna si apoi sa zica ca nu e multumit dupa ce imi preia zi de zi proiectele? Multumesc

Edited by FlorinAnt, 19 September 2016 - 01:13.


#8
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Arrogant bastard

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,150
  • Înscris: 15.12.2009
Milesteone-ul se seteaza de catre cel care iti cumpara munca, de comun acord cu tine. Poti sa setezi milestone-uri si in fiecare zi, daca tin eu bine minte.

#9
FlorinAnt

FlorinAnt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 24.07.2016
Multumesc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate