Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum aflu balanta unei adrese cu b...

Sfaturi achitizie PC - Cabinet Av...

Sonerie modulara montata in tablo...

Poezii uitate/pierdute
 Cartela roaming

Opinii despre un PC pentru editar...

Problema Document Scan Ubuntu

Cine este "Imparatul"?
 Ce obiecte din Italia, Franța, Ma...

Samsung Galaxy Fit 3

Cumparare baterie pentru un motor

Angajare -job
 Telefoane DS Vodafone

Mp4 car se reseteaza in timpul de...

Ati castigat vreodata ceva? Loto,...

Shogun!
 

Amazon Echo - inceputul asistentului virtual din casa ta

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
335 replies to this topic

#289
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018

View Postliberlamare, on 16 ianuarie 2019 - 14:31, said:

ma enerveaza cu hey, eu il actvez cu ok...........
In concluzie fata de google home mini Echo Dot 3 arata mai bine, se aude mai bine, are iesire audio. Totusi cu exceptia celor ce stiu cu adevarat ce cumpara, si pentru ce(automatizare sau folosire cu boxe externe), recomand Home Mini; e mai ieftin(200), merge cu Spotify Free, e mai "destept" umpic, are perspectiva limbii romane mai devreme sau mai tarziu....  / Ce se joaca astia cu preturile pe online; acelasi magazin afiseaza preturi aiuritor de diferite de la o zi la alta!

Edited by Fuserisk, 16 January 2019 - 19:26.


#290
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018
Haules, baules!

#291
Argent

Argent

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,777
  • Înscris: 01.10.2017
Sigur merge home mini cu Spotify Free, free pe Romania?

#292
dacotec

dacotec

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,300
  • Înscris: 13.12.2007
As lua-o pe Alexa acasa dar are functii asemanatoare cu Fire tv?Pot accesa gratuit continut video de pe Amazon, pot sa vad de ex. The Grand Tour de pe divais pe TV?

#293
sezy

sezy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 21.08.2006
Mai intampina cineva dificultati in a conecta Eco Dot 3 la reteaua de internet?
Cred ca si-a facut in timp ce functiona pe un post de radio online un update de soft, iar apoi a dorit sa fie reconfigurata; se conecteaza la telefon pana la punctul cand ii dai parola de Wifi si ii dai voie sa se conecteze. De acolo se blocheaza si zice ca trebuie inregistrata. (There was an error trying to registering your device. Visit help for troubleshooting tips. SI / SAU Error 6:1:101:8:2 (care teoretic este eroare pentru generatia a II-a.)
De functionat a functionat bine inainte de aceasta problema.
Testata si pe reteaua de Hotspot a unui telefon, si tot nu mai doreste sa se conecteze.
Resetata (25 sec.) (de mai multe ori) si resetat si router-ul (de mai multe ori) si tot nimic.

Edited by sezy, 25 March 2019 - 19:57.


#294
saimarica

saimarica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 670
  • Înscris: 06.01.2007
Daca am Eco Dot 3, pt a folosi on/of luminile(inca nu am luat), mai trebuie si altceva?
Multumesc,

#295
sezy

sezy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 21.08.2006
Va trebuie becuri  inteligente, care sa se conecteze la reteaua WiFi, la care este conectata si boxa Alexa.

Edited by sezy, 04 April 2019 - 23:54.


#296
ancamaria90210

ancamaria90210

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.05.2019

 sezy, on 25 martie 2019 - 19:56, said:

Mai intampina cineva dificultati in a conecta Eco Dot 3 la reteaua de internet?
Cred ca si-a facut in timp ce functiona pe un post de radio online un update de soft, iar apoi a dorit sa fie reconfigurata; se conecteaza la telefon pana la punctul cand ii dai parola de Wifi si ii dai voie sa se conecteze. De acolo se blocheaza si zice ca trebuie inregistrata. (There was an error trying to registering your device. Visit help for troubleshooting tips. SI / SAU Error 6:1:101:8:2 (care teoretic este eroare pentru generatia a II-a.)
De functionat a functionat bine inainte de aceasta problema.
Testata si pe reteaua de Hotspot a unui telefon, si tot nu mai doreste sa se conecteze.
Resetata (25 sec.) (de mai multe ori) si resetat si router-ul (de mai multe ori) si tot nimic.

buna seara

sunt noua pe forum si am achizitionat ieri un dispozitiv Alexa echo de pe olx, nou..neactivat..nu il pot conecta la telefon..ma poae ajuta cineva, va rog

multumesc

#297
ancamaria90210

ancamaria90210

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 09.05.2019
Am un Amazon Echo și nu reușesc deloc sa ma conectez la wifi , am încercat in fel și chip, chiar cu pașii de mai sus.. Menționez ca este din UK... Heeelppp

#298
dynoviorel

dynoviorel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 26.07.2010
Pentru a evita achiziția de device uri blocate, înainte de a le cumpăra, cereți vânzătorului DSN ul (seria) device ului. Apoi trimiteți seria celor de la Amazon, pentru verificare și ei va spun dacă sunt probleme. Mie mi au răspuns în 10 minute.

#299
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Salutare,
Vreau si eu sa imi cumpar o Alexa, ca sa zic asa.
Am vazut ca sa ajuns la generatia a treia.
Am vazut o boxa mai mare si una mica.
E vreo diferenta, sa le iau pe amandoua sa le imprastii prin casa.
Nu stiu, sunt nou la chestia asta.
Ce ar trebui sa cumpar?
Mentionez ca am si niste becuri inteligente sa le leg la ea si pentru un Qled Samsung am nevoie de ceva ca sa mearga cu Alexa?
Am citit ca ar trebui un stick pt televizor.
Mentionez ca locuiesc in Germania.
Multumesc

Edited by Groh, 24 November 2019 - 20:44.


#300
ionita2laurentiu

ionita2laurentiu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 18.08.2010
Salutare ! Mi-am luat timp sa citesc tot acest topic dar am facut-o . Avand in vedere ca voi primi in curand 2 amazon echo dot 3, am vrut sa fiu pregatit cu setari si toate cele. Findca lucrurile evolueaza in privinta amazon alexa foarte rapid, si am observat destul de putina activitate pe acest topic anul acesta fata de ceilalti, as vrea sa va rog sa ma ajutati cu lucrurile care sunt de actualitate. Va rog acest lucru, sa facem un update la pasii de urmat, atat pentru mine, cat si pentru alte persoane interesate.
Topic:
1. contul de amazon : din cate am citit, este nevoie ca, contul de amazon sa fie pe aceeasi adresa de email ca si contull de googe (google play). Este de actualitate? Daca da, puteti sa-mi spuneti va rog de ce ?

2. Tot legat de contul de amazon, este de actualitate folosirea ca regiune "US" pentru a beneficia de toate skilurile si facilitatile ?  Aici detaliez putin. Este nevoie ca si contul de google sa fie pe US, sau doar contul de amazon, folosind emailul de google sa fie pe US? Citeam pe la inceputuri ca e nevoie de o adresa de email noua pe google. Asta e in cazul in care actuala adresa de gmail nu e disponibila in Amazon findca e folosita de altcineva?

Dupa cum se vede, sunt interesat sa incep cu dreptul in setarile device-ului, de skiluri, creare de skil-uri si setarile lor nu va intreb findca pentru asta e plin internetul.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si apreciez daca se dezvolta cat mai mult raspunsurile voastre.

#301
Engineer_xxl

Engineer_xxl

    Fara glie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,285
  • Înscris: 14.04.2010

View Postionita2laurentiu, on 19 decembrie 2019 - 11:43, said:

Salutare ! Mi-am luat timp sa citesc tot acest topic dar am facut-o . Avand in vedere ca voi primi in curand 2 amazon echo dot 3, am vrut sa fiu pregatit cu setari si toate cele. Findca lucrurile evolueaza in privinta amazon alexa foarte rapid, si am observat destul de putina activitate pe acest topic anul acesta fata de ceilalti, as vrea sa va rog sa ma ajutati cu lucrurile care sunt de actualitate. Va rog acest lucru, sa facem un update la pasii de urmat, atat pentru mine, cat si pentru alte persoane interesate.
Topic:
1. contul de amazon : din cate am citit, este nevoie ca, contul de amazon sa fie pe aceeasi adresa de email ca si contull de googe (google play). Este de actualitate? Daca da, puteti sa-mi spuneti va rog de ce ?

2. Tot legat de contul de amazon, este de actualitate folosirea ca regiune "US" pentru a beneficia de toate skilurile si facilitatile ?  Aici detaliez putin. Este nevoie ca si contul de google sa fie pe US, sau doar contul de amazon, folosind emailul de google sa fie pe US? Citeam pe la inceputuri ca e nevoie de o adresa de email noua pe google. Asta e in cazul in care actuala adresa de gmail nu e disponibila in Amazon findca e folosita de altcineva?

Dupa cum se vede, sunt interesat sa incep cu dreptul in setarile device-ului, de skiluri, creare de skil-uri si setarile lor nu va intreb findca pentru asta e plin internetul.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si apreciez daca se dezvolta cat mai mult raspunsurile voastre.

Google nu are legatura cu Amazon, ba chiar sunt in competitie. Ceea ce e important este contul de Amazon... din pacate nu stau in Romania sa iti pot spune daca e mai bine sa ai un cont the US sau altul, e posibil sa nu conteze atat de mult pe cat locatia fizica...

View PostGroh, on 24 noiembrie 2019 - 20:42, said:

Salutare,
Vreau si eu sa imi cumpar o Alexa, ca sa zic asa.
Am vazut ca sa ajuns la generatia a treia.
Am vazut o boxa mai mare si una mica.
E vreo diferenta, sa le iau pe amandoua sa le imprastii prin casa.
Nu stiu, sunt nou la chestia asta.
Ce ar trebui sa cumpar?
Mentionez ca am si niste becuri inteligente sa le leg la ea si pentru un Qled Samsung am nevoie de ceva ca sa mearga cu Alexa?
Am citit ca ar trebui un stick pt televizor.
Mentionez ca locuiesc in Germania.
Multumesc

Ultima generatie, la Amazon Echo ma refer, are un hub incorporat pt Phillips Hue (becuri smart etc), daca folosesti alte beuri e bine sa te interesezi daca sunt compatibile cu Alexa, in principal mai toate dispozitivele smart in ziua de azi au mentionat daca sunt compatibile cu Alexa sau Google.

Diferenta intre Echo si Dot  e in principal la sunet, evident Echo este mult superior, in rest ai cam aceleasi functii...

#302
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008

View PostEngineer_xxl, on 19 decembrie 2019 - 18:00, said:



Google nu are legatura cu Amazon, ba chiar sunt in competitie. Ceea ce e important este contul de Amazon... din pacate nu stau in Romania sa iti pot spune daca e mai bine sa ai un cont the US sau altul, e posibil sa nu conteze atat de mult pe cat locatia fizica...



Ultima generatie, la Amazon Echo ma refer, are un hub incorporat pt Phillips Hue (becuri smart etc), daca folosesti alte beuri e bine sa te interesezi daca sunt compatibile cu Alexa, in principal mai toate dispozitivele smart in ziua de azi au mentionat daca sunt compatibile cu Alexa sau Google.

Diferenta intre Echo si Dot  e in principal la sunet, evident Echo este mult superior, in rest ai cam aceleasi functii...

Da, am Smartthings de la Samsung si se pupa cu Alexa.
In rest, merge ok Alexa, muzica de la Amazon cu abonament de 10 euro, luminile le sting, le aprind prin casa, ca sa nu mai stau sa umblu la telefon, etc, etc.

#303
sergiuhusca

sergiuhusca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 770
  • Înscris: 06.03.2009
Salut.
A reusit cineva sa integreze un smart tv Lg cu Alexa, fara broadlink sau Harmony?

#304
mde762001

mde762001

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.02.2003

View Postsergiuhusca, on 08 ianuarie 2020 - 16:24, said:

Salut.
A reusit cineva sa integreze un smart tv Lg cu Alexa, fara broadlink sau Harmony?



Da. Dar trebuie sa aveti instalat skill-ul "LG ThinQ" si sa faceti si setarile pe TV

#305
Munst

Munst

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 502
  • Înscris: 21.03.2016
Tocmai ce am primit din Statele Unite un Echo Show 5. Am facut toate setarile, dar cand o intreb pe dansa : "What movie are playing tonight" imi spune : our amazon account is registered for the united states, am facut toate setarile in care sa apara ca sunt din Romania, dar degeaba. Am facut si cu cei de la support si nimic. Stie careva?

#306
dragosdmx

dragosdmx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 13.10.2008

View Postmde762001, on 22 ianuarie 2020 - 16:20, said:




Da. Dar trebuie sa aveti instalat skill-ul "LG ThinQ" si sa faceti si setarile pe TV

Si eu am incercat sa conectez Alexa cu un TV LG, insa imi spune ca serviciile LG ThinQ nu sunt disponibile in Romania. Despre ce setari pe TV este vorba?
Multumesc!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate