Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TĂTUȚU...se intoarce!

Recomandare incarcator auto Iphone

Pentru cei care locuiesc in bloc ...

Taiere ramuri "neroditoare...
 Business/afacere cu utilaje

Genetica vs educatia vs cultura

Laptop Asus ROG Strix G15 cu pro...

Recomandare Apartament
 reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

suport/cutie fixare SSD in locul ...
 Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig
 

Amazon Echo - inceputul asistentului virtual din casa ta

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
335 replies to this topic

#253
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,888
  • Înscris: 31.01.2006
Au facut update ieri. Merge perfect si cu google home acum.

#254
harapnegru

harapnegru

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 28.05.2018
Salut . Am achizitionat recent un tv Sony XE8005 cu sistem de operare Android. Intamplator am gasit pe Youtube un videoclip cu un tv Sony conectat la Amazon Echo . Respectivul dadea o gramada comenzi televizorului . Schimba posturile , sursa de semnale si multe altele. Ma intereseaza daca toate chestiile astea sunt functionale si in Romania fara a face tot felul de trucuri sau alte chestii. Pun intrebarea aceasta deoarece daca functioneaza fara probleme ma gandesc sa achizitionez si eu un Echo.
Multumesc anticipat.

#255
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,888
  • Înscris: 31.01.2006
Nu cred ca poti face asta doar cu amazon Echo; iti trebuie o telecomanda universala gen Broadlink intre ele. Eu folosesc Google Home si merge ok.
Vezi clipurile lui Paul Hibbert de pe youtube.

#256
tziganushu

tziganushu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.05.2013
Nu, nu poti face astea direct cu TV-ul
Ai nevoie de un hub gen Broadlink.
Eu am un Sharp di-l controlez vocal cu Alexa.
Din pacate nu reusesc, inca, sa controlez intrerupatoarele wifi Livolo :(

#257
tziganushu

tziganushu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.05.2013
Am reusit sa controlez, cu Alexa, si intrerupatoarele wifi Livolo.
Trebuia sa le setez ca si "LAMP" nu ca "USER DEFINE"...

#258
limbu

limbu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 06.05.2011
pentru conectare Tv.cu Amazon Alexa, chiar daca tv-ul este smart, trebuie neaparat hubul Broadlink?

#259
catalin0303

catalin0303

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 03.02.2009

View Postlimbu, on 19 iulie 2018 - 08:08, said:

pentru conectare Tv.cu Amazon Alexa, chiar daca tv-ul este smart, trebuie neaparat hubul Broadlink?
Da.

#260
george1414

george1414

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.03.2011
Salut! De curând mi-am luat Broadlink, apoi Alexa! Am încercat să le configurez! Nu știu care aplicație e mai bună pentru Broadlink pentru ca Alexa să recunoască device-urile!
e-Control nu merge bine! Cu IHC, Alexa îmi vede device-urile din Broadlink, dar NU LE COMANDĂ! Zice că nu răspund!!!! M-a disperat! Ce naiba are?
Te rog rromushu, dacă ai reușit, ajută-mă și pe mine cu pașii urmați! Am încercat toate variantele! Îmi vine să o arunc pe dra Alexa asta!!! Mulțumesc anticipat!

#261
pianist

pianist

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.11.2011
Salut tuturor,
Ieri am incercat sa instalez ALEXA ECHO.
Oare este neaparat necesar sa am inregistrarea pe USA?
Eu m-am inregistrat cu adresa de RO.
Intrebarea mea este daca pot suna cu ajutorul lui Alexa un contact din lista mea de contacte?
Multumesc.

#262
zakhischneur

zakhischneur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 16.08.2018
Posted Image Posted Image

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/DUK7YsIohh4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JGO2fqDvJ_c?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Se si mai bat cateodata Siri cu Alexa
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/fB2JYVTQinQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/o5Qp1jVObiY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by zakhischneur, 17 August 2018 - 14:00.


#263
cristit

cristit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.03.2006
Buna
Am achizitionat un echo show,mai are cineva?cine ma ajuta cineva  sa-l activez in Romania?Sau pot sa-l paztrez piesa de mobilier ?

Edited by cristit, 29 August 2018 - 20:47.


#264
f.cristea

f.cristea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.08.2007

View Postrromushu, on 02 iulie 2018 - 09:28, said:

Am reusit sa controlez, cu Alexa, si intrerupatoarele wifi Livolo.
Trebuia sa le setez ca si "LAMP" nu ca "USER DEFINE"...

Salut. In ce aplicatie ai setat intrerupatoarele ca si LAMP? IHC sau e-Control? Eu am reusit sa controlez cu Amazon Echo Dot tot ce e " in spatele" Broadlink PRO RM ( intrerupatoare, storuri, AC, actuator robinet de apa, priza) cu un plugin numit RM Plugin Lite. Il testez de cateva zile dar dispozitiivul care are instalat plugin-ul tre sa fie in permanenta in range wifi pentru ca Alexa sa ia comenzi. Fara plugin Alexa vede doar priza wifi Multumesc anticipat!

#265
tocsic

tocsic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 08.09.2005

View Postgeorge1414, on 03 august 2018 - 20:23, said:

Salut! De curând mi-am luat Broadlink, apoi Alexa! Am încercat să le configurez! Nu știu care aplicație e mai bună pentru Broadlink pentru ca Alexa să recunoască device-urile!
e-Control nu merge bine! Cu IHC, Alexa îmi vede device-urile din Broadlink, dar NU LE COMANDĂ! Zice că nu răspund!!!! M-a disperat! Ce naiba are?
Te rog rromushu, dacă ai reușit, ajută-mă și pe mine cu pașii urmați! Am încercat toate variantele! Îmi vine să o arunc pe dra Alexa asta!!! Mulțumesc anticipat!

nu e vina Alexa, e de vina faptul că suntem o țară bananieră. am avut aceași problemă și a durat un pic până m-am prins de ce. aveam Alexa setată pe US și aplicația ihc for EU. skill-ul din US nu merge cu ihc for EU, trebuie să activezi skill-ul dedicat EU care nu e disponibile pe amazon.com

soluția mea ca am ios: setat appstore pe SUA, instalat aplicația ihc, setat regiune telefon pe sua, adaugat in app broadlink-ul, activat skill-ul și merge.
varianta 2 ar fi să încerci să setezi Alexa pe Europa și să vezi dacă merge.

#266
f.cristea

f.cristea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.08.2007

View Postgeorge1414, on 03 august 2018 - 20:23, said:

Salut! De curând mi-am luat Broadlink, apoi Alexa! Am ĂŽncercat să le configurez! Nu știu care aplicație e mai bună pentru Broadlink pentru ca Alexa să recunoască device-urile!
e-Control nu merge bine! Cu IHC, Alexa ĂŽmi vede device-urile din Broadlink, dar NU LE COMANDĂ! Zice că nu răspund!!!! M-a disperat! Ce naiba are?
Te rog rromushu, dacă ai reușit, ajută-mă și pe mine cu pașii urmați! Am ĂŽncercat toate variantele! Îmi vine să o arunc pe dra Alexa asta!!! Mulțumesc anticipat!

Salut,

Urmareste linkul asta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Pdjp6ic99S8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
La mine merge perfect. ( deh, mai rateaza sa execute uneori comenzi, zice"ok" dar consumatorul nu primeste comanda. Ma gandesc ca se prea poate sa fie vina RF)
Eu am Echo dot cumparat din RO, android si Broadlink RM pro. Vede tot ce e "in spatele" Broadlink, chiar daca nu sunt produse de Broadlink cu conditia ca toate sa fie setate " lamp ".
Echo setat pe Romania.
Aplicatia IHC simplu si nu cel EU.

Succes!

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Pdjp6ic99S8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#267
liberlamare

liberlamare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,494
  • Înscris: 16.05.2007
ai facut update-ul din surse necunoscute la IHC ? Sau ai ramas cu versiunea din magazinul google?

Edited by liberlamare, 06 December 2018 - 18:58.


#268
f.cristea

f.cristea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.08.2007

View Postliberlamare, on 06 decembrie 2018 - 18:58, said:

ai facut update-ul din surse necunoscute la IHC ? Sau ai ramas cu versiunea din magazinul google?
Am facut tot ce a solicitat ihc la instalare, inclusiv instalare din afara GooglePlay. Plus bocat ihc update acum vreo 3 sapt. ( la ultimul update mi-a nenorocit toata reteaua)

#269
liberlamare

liberlamare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,494
  • Înscris: 16.05.2007
astept sa-mi vina si mie alexa sa vad cat de repede ma plictisesc de ea, la sfarsitul lui ianuarie- inceput de februarie vine.Deocamdata am luat prize cu telecomanda un intrerupator si un comutator, doua prize cu wi-fi broadlink si le-am pus pe Broadlink, mai am o comanda pe ebay de Broadlink RM Mini 3, sa vedem ce iese.

Edited by liberlamare, 09 December 2018 - 18:58.


#270
liberlamare

liberlamare

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,494
  • Înscris: 16.05.2007
incepe sa ma enerveze broadlink-ul, invata greu telecomenzile, la test zice ca eroare de retea, m-a pus naiba sa-l resetez.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate