Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tantari uriasi

lenovo ideapad 1 15alc7

caut cablu lvds(video-invertor) p...

Adobe premiere pro, problema seta...
 Ochelari distanta intermediara

Cum pot sa montez un SSD Sata in ...

Digi + patronul Prima TV cumpara...

Husa si folie pt. Samsung Galaxy ...
 Plita electrica moderna

problema incalzitor de apa Ferroli

Incarcator PB 3.0

Radu Mazare, eliberat conditionat...
 Permis suspendat din cauze medicale

Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti

identificare component defect
 

Amazon Echo - inceputul asistentului virtual din casa ta

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
335 replies to this topic

#235
Mihutm

Mihutm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 21.03.2018

View PostFuserisk, on 25 martie 2018 - 21:16, said:

Minimum de automatizari ce am si o sa mai vreau sa le am  le face cu succes si Google Home. Daca n-aveam google home era minunata. Acum sper sa "pacalesc" si eu vreun prieten. Pentru copii mici nu o gasesc potrivita.
LE
Sau poate daca mai bag mana in buzunar pentru niste boxe....ii gasesc utilizare fie si macar ocazionala.
E mai ok Google Home?

#236
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018

View PostMihutm, on 25 martie 2018 - 21:44, said:

E mai ok Google Home?
Nu stiu.. ce am eu Google Home, varianta standard, cu siguranta, e din alta categorie. In raport cu google home mini nu stiu ce sa zic... echo Dot 2 are posibilitatea sa-i scoti sunetul pe jack....google nu.  Doar asa pentru distractie, muzica, informatii cred ca e mai bun Google si are potential pe viitor sa devina si mai bun. Pe automatizari nu pot sa ma pronunt... E greu sa-mi dau cu parerea dupa doar cateva ore de joaca cu Alexa. Pana acum in afara de microfoane ceva mai bune si ca citeste mai multe randuri din Wikipedia eu nu i-am gasit ceva in plus fata de Google. Google se pupa cu Chromecast se pupa mai bine cu telefonul android...are acces la informatiile motorul de cautare google... Daca te iei dupa reviewurile de pe youtube castiga alexa ca e mai vanduta eu zic ca in realitate...google...
LE
Intre Google Home mini si Echo Dot as alege Echo Dot din cauza prezentei jackului audio.

Edited by Fuserisk, 25 March 2018 - 22:35.


#237
Mihutm

Mihutm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 21.03.2018
Mda ... merge bine Alexa cu Vera. Trebuie sa vad cum comand scenele, de fapt crearea unor scene utile imi mananca mult timp. Se pare ca pentru comanda scenelor in Vera Alexa se poticneste putin. O sa vad eu.

#238
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018
Vreau sa scot sunet din Echo Dot in niste niste boxe de laptop si nu stiu cu ce sa le alimentez. Pe ele scrie 5V...900 mA. As putea folosi un incarcator de telefon cu amperaj de 1000?!

Edited by Fuserisk, 27 March 2018 - 16:17.


#239
Mihutm

Mihutm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 21.03.2018
Ideea a sa aiba 5V ,amperajul, peste 900mA. 1.000 mA e ok. Neaparat tensiunea sa fie de 5V.

#240
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018
Dracoveniile astea de la Google, Amazon, etc cred ca pot fi foarte utile anumitor persoane cu dizabilitati iar atunci cand poate vor primi suport pentru limba romana ar fi utile chiar si analfabetilor.

#241
Sclaud

Sclaud

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 30.01.2012
Da, au un potential enorm ... dar necesita multa dezvoltare.
Deocamdata sunt intr-o faza destul de "primitiva" relativ la ce potential au.

#242
Mihutm

Mihutm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 21.03.2018

View Postcocioaba, on 25 martie 2018 - 13:42, said:

Deci ai un controller Vera pe care il comanzi cu Alexa . Vera comanada Broadlinkul . Am inteles bine ?  . tin minte ca vera poate primi comenzi si prin intermediul aplicatiei ei de pe smart
Am reusit sa leg Vera de Broadlink. Acum pot comanda cu Alexa Vera, pot comanda pornire si oprirea tv.ului, schimbarea programelor, pot crea scene de genul: cand se sting toate luminile in camera sa porneasca tv.ul pe mtv; cand se aprind sa se opreasca tv.ul si multe altele.

#243
wrongeu

wrongeu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 455
  • Înscris: 05.03.2010

View PostMihutm, on 25 martie 2018 - 21:11, said:

Am multe automatizari pe un sistem de alarma.
Ce fel de automatizări ai reușit sa faci cu sistemul de alarma? Și ce fel de sistem ai?

#244
Mihutm

Mihutm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 530
  • Înscris: 21.03.2018
Deja nu mai exista, sunt pe Vera. Am avut comanzi pentru porti, yala de la poarta, becuri in curte si gradina si in incaperea unde era montata centrala. Centrala este Magellan 5050 si este conectata la net printr-un modul IP150. Am mai avut si o extensie wireless (sa nu mai trag fire de la centrala de alarma)  pentru PGM (4 relee). La iesirile PGM trebuie relee pentru comanda aparatelor. E ok cu aceste automatizari in special pentru o case de vacanta zic eu. Daca vrei la orice casa trebuie montate multe relee ,,tip intrerupator cap scara,, ca sa iti permita comanda dispozitivelor (becuri sa zicem) atat de la intrerupator cat si din centrala de alarma.

Edited by Mihutm, 10 April 2018 - 20:06.


#245
Lau.tm

Lau.tm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 01.02.2006
Salutare,
Urmeaza sa primesc un Echo dot 2 din Germania. Nou, cumparat de pe Amazon.de. Si pentru acesta trebuie sa imi fac cont pe UK sau US pentru a beneficia de optiunile discutate?
Contul de google de pe telefonul Android pe care descarc aplicatia Alexa trebuie sa aibe una din aceste adrese?
Multumesc.

Edited by Lau.tm, 30 April 2018 - 14:56.


#246
tziganushu

tziganushu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.05.2013
Salut,
Nu reușesc in niciun fel sa conectez Alexa cu Broadlink Pro.
In aplicația IHC am invatat TV si ceva lumini.
Cand incerc sa activez skillul Broadlink, nu merge nicicum userul si parola ce o am la IHC.
Se conecteaza doar cu contul de Facebook.
In continuare in aplicația Alexa nu gaseste Broadlinkul
Ce nu fac bine???
De 3 zile citesc forumuri sau ma uit pe YouTube si nimic 😥

Multumesc

#247
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,888
  • Înscris: 31.01.2006
Aceeasi problema o am si eu cu Google Home, dar cu asta nici nu ar trebui sa mearga oficial.
Am instalat pe telefon si Alexa, aceeasi problema.
Scrie-le celor de la Broadlink, scrie intr-o engleza f simpla ca sunt cam praf; deobicei raspund foarte repede.

#248
tziganushu

tziganushu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.05.2013
Le-am scris ... zero raspuns :(
Nu mai stiu ce sa fac ...
Am doua dispositive care ar trebui sa lucreze intre ele insa se pare ca le am degeaba :(.
Am incercat de toate, schimbat router (de la RDS), folosit telefane pe post de hotspot, urmarit TOATE review-urile de pe net ... nimic.
Groaznic !

#249
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,888
  • Înscris: 31.01.2006
Asta mi-au raspuns ieri; intre timp nici user/pass din IHC nu imi mai merge. Praf ...

Dear Customer,
Sorry, Due to the GDPR, some functions relate to GDPR are failure temporarily, the google home and Alexa skill function affect normal use, and we must ensure that Amazon and google meet the GDPR before we can dock with them, so pls kindly waiting, we will try our best to add this as soon as possible, thanks!
Best Regards,
International Customer Service Center
Hangzhou Gubei Electronics Technology Co., Ltd.


#250
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,888
  • Înscris: 31.01.2006
LE: am vb cu ei si pe Skype, au blocat skillul de Alexa si Google Home ptr Europa, mi-au confirmat. Am vazut ca unii folosesc VPN sa le faca sa mearga dar nu am incercat: https://productforum...ehome/broadlink

#251
Carturarru

Carturarru

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.11.2016
Salut, eu mi-am luat recent un Echo Spot, care e versiunea mai mica si mai ieftina a lui Echo Show. Foarte tare dracia, dar maenerveaza ca pentru a da comenzi vocale TV-ului (care este un LG smart cu WebOS 2.0) imi trebuie musai un Logitech Harmony Hub. LG observ ca nu are app sau skill pentru Romania. Are cineva idee daca versiunea mai veche, Harmony Ultimate (nu Home), care are si telecomanda cu touch si hub-ul, merge cu Alexa? Pe Amazon am vazut ca este discontinued... au astia de la Logitech un miliard de telecomenzi, unele au si hub inclus, dar sa dea dracii daca m-am prins care merge cu Alexa dintre ele, cu exceptia variantei din poza atasata. Care e ok, dar mi-ar fi placut sa am si telecomanda fizica, e ft. misto.... Are cineva idee?

Edited by Carturarru, 20 June 2018 - 11:28.


#252
tziganushu

tziganushu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.05.2013
Da, au facut ceva update la Broadlink si acum pot da comenzi vocale TV-ului ...
Urmeaza sa-mi dau seama/urmaresc tutorial cum sa descopere Alexa intrerupatoarele Livolo ... inca n-am reusit :(

Incepe sa-mi placa Alexa ;)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate