![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Plugin free pentru Get a quote (wordpress template)
Last Updated: Sep 25 2016 21:29, Started by
ruthless
, Sep 14 2016 10:34
·
0

Posted 14 September 2016 - 10:37

Poti folosi si un formular de contact pentru asa ceva. Sunt destule pluginuri pentru partea asta.
Daca ai un magazin atunci iti trebuie un plugin cu cerere oferta pentru produsele dorite, sa pui la fiecare in parte. Pe site-ul de la Luar Transport e folosit Contact Form 7. Edited by tigerheart, 14 September 2016 - 10:40. |
Posted 14 September 2016 - 10:38

Eu am folosit Contact Form 7 pe care ti-l recomand cu toata increderea. Pe langa faptul ca e responsive, e complet customizabil si poti sa-l aduci la forma site-ului dat in exemplu.
Gasesti aici un tutorial care iti arata cum poti adauga field-uri proprii si meniuri dropdown. |
Posted 14 September 2016 - 12:51

Asa cum scrie si in subiect, as dori sa stiu daca ati folosit un astfel de plugin pentru un site realizat in wordpress. Un exemplu al acestui plugin ar fi acesta: Multumesc anticipat. Sign up now to claim your free gift from Daniel (RON20 off first ride) |
Posted 14 September 2016 - 14:28

Eu am folosit Contact Form 7 pe care ti-l recomand cu toata increderea. Pe langa faptul ca e responsive, e complet customizabil si poti sa-l aduci la forma site-ului dat in exemplu. Gasesti aici un tutorial care iti arata cum poti adauga field-uri proprii si meniuri dropdown.
Legat de semnatura ta cu uber, unde scrie 40 ron sau gratuit, realitatea e ca e vorba de doar 20ron minus, induci oamenii in eroare: Sign up now to claim your free gift from Daniel (RON20 off first ride) Done. Am scos-o. O aveam de cand era valabila oferta respectiva, nu intentionam sa induc pe nimeni in eroare. ![]() ![]() |
Posted 25 September 2016 - 21:29

Contact Form 7 e suficient pentru ce vrei. Au avut ceva probleme versiunile trecute, dar versiunea actuala pare stabila.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users