![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Combinari Excel
Last Updated: Sep 14 2016 08:35, Started by
Qwerty69
, Sep 14 2016 08:20
·
0

Posted 14 September 2016 - 08:20

Salutare
Cum se poate in excel sa imi genereze toate combinarile posibile. Dupa cum veteti, am o matrice cu 4 linii si 4 coloane, asta ar insemna 256 combinari. Ca sa nu ma apuc sa le scriu manual cum as putea sa fac sa imi genereze Excel-ul toate combinarile. Chiar stiu destul de bine Excelul dar sub nici o forma nu imi dau seama de unde sa incep. Sub nici o forma nu vreau sa ma apuc sa bag manual cele 256 solutii. https://s21.postimg....pture_Excel.png Edited by Qwerty69, 14 September 2016 - 08:21. |
Posted 14 September 2016 - 08:28

try this one on Google: excel creating matrix combination
![]() |
Posted 14 September 2016 - 08:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users